Come and take me,

Idag är det den första officiella dagen av sommarlovet. Alla barn cyklar omkring utomhus och leker och skriker. Själv sitter jag inne i soffan och har så sjukt TRÅKIGT.

Jag kan inte ens förklara hur tråkigt jag har det. Det är sorgligt att jag saknar skolan den första dagen på sommarlovet. Hur har det blivit såhär?

I alla fall så kan jag berätta lite om helgen i brist på ett liv just nu.

På fredagen var det skolavslutning, for hem efter en halvtimme och packade mina saker innan vi (min familj) for till luleå. Där åt vi finmiddag och spelade spel hela kvällen. På lördag morgon åt jag frukost innan jag for till bredåker (någonstans i Boden) och spelade match. Det gick skitdåligt och jag skadade mitt knä så det är lite svullet och fult nu.



Sen på kvällen bytte jag om och for på finmiddag igen, men den här gången hos Emma som hade avskedsmiddag innan hon far till Australien i ett helt år. Det var väldigt trevligt och god mat som hon hade lagat helt själv.

Bild lånad från Emma: www.emmamatilda.blogg.se

Somnade först fyra på morgonen men kom hem där vid 2 på natten. Sov till lunch på söndagen och planerade sedan lite inför Peace & Love med massa andra hos Elli. Det var också trevligt.

Det är typ allt som har hänt, och mer lär det ju inte bli i den här takten. Kanske hinner svänga förbi på stan med mamma när hon har slutat.

Ska sätta mig ute i solen en stund om den inte försvinner och byts ut mot regn, hejdå!

Igårkväll

Jag kollade ut från fönster sent igårkväll och såg hur fint solen lyste över sjön. Jag gick net dit med Viggo och tog några bilder, nu har ju inte jag någon systemkamera (snyft) så ni får nöja er med det här;











Nu ska jag ta tag i mitt sista skolarbete för iår och skicka in det. Ha det bra!

RSS 2.0