Nära

Sitter och skriver på min No-rapport som bara den. Den ska vara inlämnad imorgon och jag har ganska så mycket kvar. Jag ska till och med skippa fotbollen för att hinna klart med den. det är nog första gånger på två år jag skippar fotbollen för en sådan sak. Skärpning!

Igår var jag iallafall med Elli, Dennis och Isac. Vi satt vid datorn för det mesta och jag och Elli fixade Isacs och Dennis hår. Sen gick vi upp och lagade våfflor, men grädden var slut så jag och Therese tog en liten promenad ner till Ica och kollade om det fanns någon sprutgrädde. men den var ju förstås slut så vi gick över till OK men där var den också slut så då köpte vi en vanlig grädde och gick hem till Kopparis igen. Vi åt jättemycket våfflor och alla var typ svinmätta efteråt. Vi spelade något Buzz-spel för 6-åringar och jag förlorade på varenda grej. Inte någon egoboost. Sen for jag hem vid halv sex, åt middag, skrev lite på no:n och sedan var det den sista damträningen. det gick tyvärr svindåligt, fast det kan bero på att jag glömde att ta sprejerna (roligare stavning) och det. hursomhelst så var det en väldigt trevlig söndag. Nu ska jag skriva vidare, hejdå!

Hemma

Jag har dansat i typ fem timmar idag. Sjukt tråkigt.

Ikväll ska jag vara med Ellenor och Isac och Dennis och kanske nån annan. Vi ska vara här hemma hos mig och kolla film. Det blir nog roligt.

Jag kanske ska ta och duscha också, hade varit smart. Men jag är ju inte speciellt smart så jag får väl se.
Nu ska jag ta och värma pizzan och gosa med Ture lite. Måste börja lydnadsträna honom, synd att det snöar så mycket utomhus. Inget viktigt. hejdå!

ja, livet är ganska roligt ibland

jag har just kommit hem från kullen. jag var med några stycken och vi skrattade hela tiden, iallafall jag och elli! sen blev vi trötta och började kolla en film som jag redan sett men den är bra så det gjorde inget.

innan det så var jag med elli och alice, vi blev bjudna på fika av alice på åhults (nyfiket). VÄLDIGT SNÄLLT AV DIG ALICE!

Jag är typ dödstrött så jag orkar inte skriva så detaljerat. nu ska jag sova för ska upp kl tio imorgon för att vara på sjöpen klockan elva. jag ska dansa hela dagen och sen klockan fyra när det är slut ska jag äta och sen vet jag inte. får se. hejdå!

Det är helt ofattbart








Hur kunde jag vara så... dum?























Norrmejerier

Jag kom inte på någon bättre rubrik.

Jag fick sluta lite tidigare från skolan idag, så jag gick hem och direkt ut med hundarna. Ture och Alex försvann på en gång så jag gick med lilla bubbo hela vägen och när jag kom hem igen så stod Alex där och väntade men Ture var borta. Han har fortfarande inte kommit hem. Jag kanske få gå en sväng och leta efter honom.

Sen började jag göra våffelsmet för jag var hungrig. Sedan laddade jag ner 50 first dates och ska snart se den. jag har sett filmen minst 5 gånger men jag har aldrig sett klart den. Det gick på tv igår men jag såg tills klockan var halv elva sedan blev jag så trött så jag gav upp och gick och la mig istället. Nu ska jag försöka att kolla klart den.
Dansk kl sex idag, annars ingenting.

Hejdå!

Armar

Idag har det vari skola som vanligt, slutade kvart över tre. Sedan var det bandrep, gick väl sådär. Som alltid. Fick gå lite tidigare för jag skulle på badet med Eloise. Vi simmade 40 längder sen gav vi upp och duschade och det. Jag blev vrålhungrig efter det och när jag kom hem åt jag jättemycket så jag blev för mätt. Sen satt jag mig framför tv:n men Alex och Ture bara skällde och i ren irritation tog jag en glass. Nu måste jag danska extra mycket imorgon för att ligga på plus. Haha.

nu ska jag sätta mig där igen och spela lite Mario på DS medan jag kollar på något program. Hejdå.


blev plötsligt jättesugen på våfflor.


Jag vet inte alls vad jag håller på med

jag måste verkligen sluta med att sitta här hela tiden. Det börjar bli ett problem.

imorgon har jag just gjort planer för med Eloise, vi ska på badet och simma lite längder. eller lite och lite, hon har bestämt att vi ska göra 40 längder, jag lär ju dö. MEN vi har hittat en resa till Cypern nångång i juni så då måste jag ju börja med att slimma till mina armar. Ja sLimma, inte sImma

Nu ska jag springa in i duschen och undvika att kvadda in i kakelväggen. Hejdå!*

Jo, nu har jag sett klart Legend of the Seeker och den slutade inte alls som jag ville att den skulle, så jag hoppas på en tredje säsong. Annars laddas How I Met Your Mother ner, nu ska jag ta tag i det och se klart alla säsonger. tredje gången gillt!




Skolan på en söndag

Jag sitter för tillfället i mammas klassrum. Vi gick ut på en promenad med hundarna ute i skogen någonstans och sen körde vi hit för jag sklle hjälpa henne med att sätta upp en affish.

Idag har jag bara suttit vid datorn. sen har jag valt ett u-land som jag vill skriva min rapport om och slutligen har jag räknat två sidor matte. Nog för att jag hoppade över ganska många tal, jag kan det mesta på blåa kapitlet. Men ändå.

Senare idag så är det fotboll, ska bli skönt att springa lite och ännu skönare att få duscha efteråt. men nu är mamma klar så ajg måste sluta här. Skriver kanske senare. hejdå!

Morgontrött?

Gissa om. Jag håller på att somna här och nu. Tur att det är fredag. Jag börjar första halv nio idag så om en halvtimme ska jag börja gå, men innan dess måste jag borsta mina tänder och sätta på mig ett par sockar. man kan ju inte gå till skolan barfota OCH med dålig andedräkt.

Senare idag ska jag nog hyra en film eller två och kolla den/dem, om det inte går någon bra film på teve. Kanske man ska köpa lite godis också?
Jag ser ju. Hejdå!

Resa

Nu sitter jag här vid datorn igen. Jag fick skjuts hem från skolan av pappa, han skulle ändå skjutsa mamma till stallet eller något. Sedan när jag kom hem tog jag kameran och försökte att fota den jättefina månen som lyser så starkt.
men eftersom jag inte har någon proffs-kamera så blev bilderna jättedåliga.

Så jag gick in och började leta efter resor istället. Mamma och pappa har planerat att vi kanske ska åka utomlands till midsommar någon gång och pappa sa i bilen påväg hem att han ville att jag skulle söka på billiga resor. Sist vi var utomlands var faktiskt 2007 så jag tycker att det är på tiden att vi far igen!

som jag skrev i det förra inlägget så är det dans idag och snart ska pappa börja med maten. nu ska jag söka vidare, hoppas att vi hittar något, hejdå!





Skolan

Hojj, vi har nyss fått någon jobbigt no uppgift. Vi ska beskriva hur en dator fungerar och typ snacka om egna tankar om tekniken..
Senare idag är det dans och sen bli det att plugga på med son:n och starta med no:n. Hoppas att mamma kan hjälpa mig.

Jag ska spela bubble struggle nu med Eloise! så hejdå.

Soligt

Här är bilderna som jag fotade i lördags.











Complicated

kom just hem från fotbollen, det var sjukt roligt! gjorde typ fem mål och hade många fler skott-chanser. 
Önskar att det var så lite oftare.

nu sitter jag här framför datorn och funderar. Allt är så komplicerat, det finns speciellt en människa som jag är riktigt irriterad på men jag orkar inte peka ut någon. De får stå för det själva men det är väldigt synd att de som verkligen inte förtjänar det får ta all skit.

Jag ska snart duscha iallafall och sen blir det att sova. Jag ska till tandläkaren klockan åtta och skruva åt tandställningen. den här veckan lär ju inte vara så rolig då. undra vad jag ska ta för färg på snoddarna? eller jag kanske håller mig till den färgen jag har, funkar ju till allt. anyways så ska jag inte skriva något mer utan satsa på att komma i säng innan halv tolv. hejdå!

Jag har två minuter på mig

Jag tänkte bara tillägga att jag ska ladda in fotona som jag skrev att jag skulle ta igår. och tur var det att jag fotade något så att jag kan kolla på de bilderna istället för att kolla ut genom fönstret och se hur snön bara faller. svintråkigt väder. nu har jag bara en minut kvar, hejdå!

Becoming who we are

Åh, idag är det verkligen en seg dag. Kanske för att det är söndag, jag vet inte. Pappa väckte mig kvart över tio och sa att det var frukost, jag låg kvar en stund och segade mig men tillslut gick jag upp och åt.

Efter det så har jag suttit framför tv:n och samtidigt spelat Mario Super Bros på DS. Sen tog jag mig själv i kragen och började att räkna matte, jag fastande på första talet och med det försvann min energi och mitt tålamod. Jag ska gå och göra ett nytt försök efter att jag har lagt upp en bra strategi. Jag måste räkna matte i tjugo minuter och får sedan kolla Legend of the Seeker i tio minuter. Det kommer nog att funka.

jag börjar redan nu så får jag kolla serien kvart över. hejdå!

Idag

Jag skulle fara med Eloise på Dundret idag, men det är -28° ute så det blir inte av. synd. men vi ska nog umgås ändå, hon ville bara sova lite längre.

det är jättefin väder ut så jag kanske ska klä på mig ordentligt och gå ut och fota. jag får se. först ska jag visa er några bilder från igår..


Fint ljus ute när jag var påväg hem från skolan. Synd att det inte blev så bra bild som jag trodde.


Therese försöker att blåsa upp magen medan Elli ser gravid ut och jag bara ser överviktig ut.


Jag och Elli försökte att fota oss men Ida ville vara med på ett finger.


Vi försökte sova men den där fotolampan var väldigt bländande..


Sen somnade vi alla där i soffan, sen var jag tvungen att gå hem där vid tolv. Somnade typ direkt.

Nu ska jag på bibblo med mamma, hejdå!

Vår nya soffa

Mamma ville att jag ska lägga upp bilderna på våran nya soffa här  så att Kela och Ellis kan se dem.





I'll hide all the bruises, I'll hide all the damage you caused

sitter hos Ellenor och Therese just nu. Ida är också här med alla de tre är där uppe och äter middag. Genom att döma med mitt luktsinne så äter de nog tacos. jag åt planka till middag. Det är godare, älskar den där träiga smaken. Haha, jag kan också skämta! Nej, men min mat var jättegod fast pappa råkade få igång båda våra brandalarm på något sätt.

Idag har jag iallafall renbäddat så som jag skrev att jag skulle göra, nu är det jättemysigt i mitt rum. Alla kläder ligger i sina lådor och jag ska byta gardiner så fort mamma har strykit dem. Jag dammsugade dock inte. Jag vattnade inte heller blommoirna, eller dammtorkade. Men när man lyssnar på Justin Bieber under tiden man städar så glömmer man liksom bort hälften av det man skulle göra eftersom att man sjunger med sådan inlevelse.

Thereses rum som jag nu sitter i är asvarmt så jag svettas nästan lite, tur att jag har en svart tröja på mig. en trevlig information som man kan läsa om man är intresserad vilket jag tvivlar på att någon av er är. Men så är det i min blogg, "ska man bloggen läsa, så får man bloggen tåla". Okej, det där var ett jättedåligt ordspråk. Glöm det.

Nu ska jag gå och skämmas i ett hörn för att jag ens tänkte skriva det, sen ska jag skämmas ännu mer eftersom att jag verkligen skrev det.

Nu hör jag lite oroande steg på övervåningen, de får ju inte hinna komma ner innan jag har skrivit klart inläggen och hunnit logga ut från blogg.se. Hejdå och ha en jättetrevlig fredagskväll!

fredag!

idag börjar jag jag halv nio så jag ska börja gå kl åtta så att jag hinner i tid, men först tänkte jag bara kolla läget på internet så länge. Ingenting har hänt.

jag kan göra en sak från den där listan som jag fortfarande håller på med, jag har bara inte orkar engagera mig i min blogg så mycket nu när skolan började. egentligen har jag tid till att sitta och skriva men den tanken har aldrig slått mig så jag har helt enkelt låtit bli.

Idag efter skolan ska jag ta och städa mitt rum, det ser hemskt ut. jag måste renbädda och dammtorka och hänga upp en tavla till och vika in alla kläder och dammsuga och vattna blommorna och putsa spegeln. Hojj, det där kommer hela dagen säkert bestå av om jag inte gör det direkt efter skolan och sedan ringer någon. Hm.

nej, nu ska jag sätta in min disk i diskmaskinen och börja fixa mig lite smått. men först en listgrej som jag lovade er!


Detta ångrar jag

Jag ångrar egentligen inga stora grejer för det är liksom onödigt. någon kommentar hit eller dit som man aldrig konfronterade eller att jag aldrig stod på mig under alla år. men jag var liten, jag är fortfarande liten. jag har inte gjort någon stor grej för att jag nyss fyllt femton. vem gör inte småmisstag hela tiden? vem är inte jätteledsen men inte vill säga något till personen som gjorde en ledsen "för det är ingen idé"? vem bråkar inte med sina vänner till och från? jag känner då ingen.

om några år kan jag säkert komma på massa grejer som var misstag men just nu känner jag att det egentligen inte finns någonting. vilket hade varit konstigt om det funnits eftersom att jag som sagt är femton år. jag har inte behövt fatta dödsallvarliga beslut. ja, det är väl gymnasiumet då men det är inte heller hela världen.

hejdå och trevlig helg!

Jaha

pappa jobbade inte, han kom just ner för trappan. irriterande för då hade han kunnat svara i telefonen. fast då hade jag inte haft någonting att skriva ett blogginlägg om så det är lite blandade känslor.

jag har inte ätit frukost än för jag började kolla igenom alla bilder på mig på Facebook. jag har inte ens klätt på mig och nu är klockan halv elva. skärpning evelina!

Godmorgon

Jag har vaknat ungefär kl nio idag av att telefonen ringde. Den slutade aldrig att ringa och jag hade ju glömt bort att mamma och pappa jobbade så jag har suttit och väntat på att någon av dem skulle svara. ja, när det äntligen slutat ringa gick jag ner för att kolla vem det var, såklart var det ju en försäljare! Nog för att jag ändå hade varit tvungen att vakna halv tio för att inte vara så trött i skolan på tisdag (imorgon). Fast om vi ska börja enligt schemat så har vi sovmorgon på tisdag, riktigt skönt!

nu ska jag äta frukost framför tv:n i våran nya sköna soffa med DIVAN, man kan ligga där hur länge som helst. sen är armstöden sådär låga och breda så de fungerar som en lite hårade kudde. jag vet inte vad jag ska äta för frukost men någonting hittar jag väl på, pappa har bakat lite bröd i förrgår så jag får väl ta och äta det.

Senare idag ska jag vara med Elli. Vi behöver alltid prata med varandra när den andra inte är inne på msn eller facebook etc. så då måste vi umgås istället. inte för att det gör något enligt mig, vi hittar alltid på massa roliga saker.

jaja, hejdå!

Arcus och lite andra saker

blogg.se är jätte seg, det är som att den bara "skynda dig att klicka på något annat, du vet att du inte vill gå dit. snabbt, skynda dig! klicka!" men jag ville skriva ett inlägg så med lite envishet och tålamod kom jag tillslut hit.

ja, igår var vi ju på fotbollscup i Luleå. Turneringen var i Arcus-hallen som var svinstor! Jag har aldrig varit där men fatta vilken dröm att få träna där under vintrarna! Men det var plastgräs så vi var tvungna att använda våra dobbskor, vilket egentligen inte gjorde någonting för jag älskar min adidas-skor och att spela med dobbar.

Vi gjorde några mål men vi förlorade ändå varenda match, jag fick stå målis i sista matchen för våran målis åker konståkning och är inte med under två tredjedelar av fotbollsåret. Jag tyckte det var jätteroligt även om jag släppte in tre mål och gjorde typ två/tre räddningar.

Sen har jag haft många skott på mål men min jättefina frispark for typ 2 eller 3 decimeter ovanför målet vilket var så irriterande för om det hade varit elvamannamål så hade det blivit ett sånt där mål där bollen precis far över målisens händer och in i mål. sen har vi haft fina uppspel och försvaret funkade också bra med tanke på att jag var den enda ordinarie backen i hela våran 95-lag.

Sen har vi också spanat in ett kill-lag, kan säga att laget hette BAIK. Jag och Elli har addat två av spelarna därifrån och eftersom att mina blogginlägg läggs ut i min logg så kanske de ser mitt inlägg. men den här biten lär inte synas om de inte klickar in och läser. vilket de inte lär orka göra eftersom att det är jättemycket text. Allt är uttänkt. de snyggaste spelarna var nr 11 och 8. Eller jag tyckte att bara nr 8 var snygg men resten av mitt killgalna lag tyckte om nr 11. Jennifer och Emelie sa "se men inte röra" eftersom att båda dem har pojkvänner. och nog tittade dem, det gjorde vi allihopa. Plus tjugo andra tjejer.

nu ska jag ta och duscha efter en annorlunda träning med damlaget. hejdå!



04.47

Jajjamen, klockan fem på morgonen sitter jag redo för att fara. Då är det bara lite synd att vi ska åka först kvart i sex. Jag hade med andra ord kunnat sova i 40 minuter till! Jobbigt att jag alltid "ska vara i god tid".

Jag kanske hinner ta en liten macka eller så men min matsäck ska ju föreställa frukost så då är det lite onödigt att äta en macka innan själva frukosten.

Mina krämpor:
*Jag har lite ont i magen,
*sen värker mina tänder av någon anledning
*sedan råkade jag smocka in pektån i skrivbordet så den gör också ont just nu.

Mitt humör:
*trött, obviously
*Ångest
*nervös

Okej, det var allt jag orkade skriva om just nu. Eller mest troligt idag för vi kommer hem ganska så sent och då lär jag nog direkt gå till sängen. Ha en bra dag!

nämen kolla, nu är klockan helt plötsligt 04.56, Tiden går fort när man har roligt, eller..



det påminner mig om när jag tog de här fotona ungefär klockan fem på morgonen för en vecka sen tror jag. Fin soluppgång!

Packning på gång


Jag packar inför Luleåcupen som vi ska på med laget imorgon. Såhär ser min packningslista ut just nu men jag kan ha glömt en eller två saker..



kan någon se det lilla stavfelet? haha, men nu måste jag fortsätta med packningen om jag vill bli klar tills imorgon. hejdå!


5 månader till av det här?

nej, tack.

asså ni vet när det regnar sådär mycket så att regnet studsar upp igen, när det blir små floder längst vägkanterna och det ser ut som att det aldrig kommer att sluta. så känns det idag, fast med snö. så det är lite bättre än regn men ändå.

Ida ringde och sa att hon ville umgås och jag tvingade henne hit för jag tänker inte gå ut! Men snäll som jag är så sa jag att jag skulle möta henne med Ture. Fast jag kommer att ta med Viggo också så hon får ta Ture på väg hem till mig. Jag ahr inte umgåtts på år och dar med henne så det ska bli trevligt.

I morse for Kela och Ellis hem, det var kul att de var här iallafall. Men jag kanske kanske kanske ska till Uppsala till påsklovet(?) om jag vågar åka flyg och flygbuss ensam. Jag får väl se, det hade varit jättekul men jag är så feg.

Nej, nu ska jag springa och kolla om Ida har smsat mig så ska jag börja böta henne. Hejdå!




Vänner

ett till ointressant inlägg påväg här. det är nog den största delen av inlägg som jag gör här på min blogg.

iallafall så sitter jag och snackar med Ida och Elli på msn. Jag märker att jag pratar olika med alla mina vänner. In real life och på msn m.m. med Ida gör jag nästan inga smileysar. Våran konversations smileysar kan man räkna på ena handen medans jag typ bara gör smileysar när jag snackar med Elli.
Jag förändrar mig från människa till människa, även om jag fortfarand är mig själv. Jag kan till exempel strunta i att berätta en sak för en kompis för jag vet att hon/han inte skulle tycka att det var roligt eller så skulle vi inte kunna prata om det på samma sätt som med en annan kompis.

Sen har man ju olika grejer med olika kompisar. Med Elli har jag fotbollen och många många deeptalks, med Alice har jag mina crushes och kosher. Med henne har jag även Charlieissocoollike och co. Med Ida har jag väldigt roliga och även seriösa grejer. jag kommer ihåg en gång när hon sov över hos mig och vi lyckades tramsa bort hela halva dagen och sedan vara seriösa under natten, med Eloise så har jag Bubblestruggle på en helt annan nivå än det normala, vi brukar också åka slalom mycket och när vi är med varandra så asgarvar vi altid minst 3 gånger på en dag. Vi hittar alltid saker som är roliga, vart vi än är. Med Mellis så kan vi göra nästan vad som helst, jag har inte riktigt hittat min grej med henne för vi har umgåtts alldeles för lite, vilket vi har bestämt att vi ska ändra på. Och med Linn så har vi hundgrejen och naturmänniskor är vi båda två.

Det finns så många olika reationer som jag har med mina vänner, men alla är ändå en vinkel av mig som kanske bara visas när jag är med dem. Jag tror att det är nyttigt att ha flera sorters människor som man kopplar med. Man får liksom se alla sidor av sig själv. Även om jag känner mig splittrad väldigt ofta så löser det sig nästa alltid. Vi behöver inte umgås allihopa samtidigt, vilket vi inte heller gör förutom på kalas och om vi alla bestämmer att vi ska göra någonting tillsammans.

Nu har jag säkert glömt att nämna någon kompis som jag har en grej med eller inte. men jag tror att det var alla, de andra och Mellis då har jag umgåtts för lite med. Det kanske är så att vi inte kommer att få någon grej, att vi är all around människor med varandra, jag vet inte. men det finns tid att lösa och lista ut det på. Ville bara få det nerskrivet så att när jag någongång känner mig nere och/eller splittrad så kan jag se vilka fantastiska vänner jag har, även om vi inte alltid kommer överens.

Hejdå!

hejsan hoppsan

kom just ut ur duschen. idag var träningen riktigt rolig, vi fick igång värsta spelet! men jag längtar ändå inte till luleå, eller jo, men inte till matcherna. haha, våra resor med laget är alltid svinroliga!

jag har hittat min balklänning nu. eller hittat och hittat, Ellis fick den från sin kompis Anna som bor i Luleå. Den var för liten på Anna oh den var för lite på Ellis men den verkar passa mig iallafall. sen har jag ju skor sen tidigare, nu gäller det bara att kunna gå i dem!

jag har inte så mycket att säga, jo, våran photosession gick inte så bra. Alla såg superstela ut och hade fejkleenden och sånt. vi får ta det en annan dag helt enkelt.

sedan har Kela och Ellis kollat igenom gamla bilder och asgarvat åt dem för att jag såg trög och blåst ut på de flesta av dem. Okej, alla. men jag har förändrats! jag ser inte lika trög ut nu.. hoppas jag.
det var nog allt, hejdå!

på denna bild ser jag tydligen enormt trög ut..




Den naturligaste bilden av alla. då var inte ens ellis med och mamma syntes inte bakom Ture..


En helt vanligt måndag

Jag mamma och Ellis har nyss varit på stan, jag köpte en pensel till min concealer och hårspännen. Sen for vi på Tyskland där Ellis köpte påslakan. När vi kom hem så åt vi varma mackor och snart ska vi på alla tiders och fika med Kela.

Klockan fem ska vi ha sminkat oss och fixat till oss lite för mamma såg att en av hennes facebook-vänner hade lagt ut en bild på hon och sina två döttrar. Då ville mamma såklart ha en bild på oss tre med henne. Men Ellis har lovat att photoshoppa bilden så att vi ser svinsnygga ut.

Annars är det bara vanlig träning idag inför lördag då vi ska på någon slags cup i Luleå. Längtar verkligen inte. Fast jag har redan lovat att följa med så det gäller bara att ta mig själv i kragen och göra det bästa av dagen. Men jag tänker inte stå i mål, där går min gräns om jag nu har någon. Fast alla har väl en gräns, vissa har den lite längre bort än andra men det finns fortfarande. Någon gång måste man få nog, sätta ner foten.

ja, skit i det. jag vill helt enkelt inte dit.

Jag försöker att lära mig She Will Be Loved på gitarr, den är svinenkel eftersom att det bara är typ tre ackord men jag vill få det att låta snyggt. Vilket inte är så lätt. Nu ska jag fortsätta att öva tills vi sticker och fikar. Känns som att det är det enda jag har gjort hela jullovet.

Apropå det så sov jag över hos Elli fån lördag till söndag. Vi hade väldigt kul och kom en väldigt rolig lek som heter "Ska vi springa över vägen och leka påkörda?" Sedan såg vi Eclipse tillsammans med Therese och massor av onyttiga saker. Jacob Black a.k.a Taylor Lautner var väldigt snygg, så min crush på honom kommer smygande tillbaka. Inte mig emot. Dessutom ska jag tydligen gifta mig med honom enligt evenemanget som Elli har skapat genom en facerape. 16 stycker kommer att delta. Tycker att mitt bröllop är värt mer än 16 gäster. Dessutom är det i Las Vegas och mitt i natten.. kanske därför det är så lite folk?

Haha, jag vet att det här är ett jättelångt inlägg men nu får ni få som orkat läsa allting snart ett slut.

Hejdå!



forever Kent

Nu är jag hemma från Elli, vi sjöng Kent Singstar och jag måste bara berätta att vi toppade listorna på alla låtar!
lite stolt där..

Vi tävlade också mot Therese och Hanna, vi vann ganska så stort. jag tror det här är våran grej. eller hur, Elli?

Snart ska jag äta hemlagad pizza, sen bli det att sticka till Ellenor igen för Eloise har inte hört av sig. Men när hon nu gör det så sticker jag dit. Hejdå!

Måste bara

jag ska till Ellenor nu som planerat men först måste jag bara visa min snygga tisha som jag köpte på Lindex igår;


Nya kläder

okej, nu ska jag ta tag i det och fota mina kläder. ni får vänta ett tag.

här kommer de:

Vanlig kofta, mer lila i verkligheten.
Vanlig grå t-shirt
Grå lite större tröja.


Mina armband

Jag har alltid på mig ett par armband, många tycker att det är konstigt och ohygieniskt men jag trivs med armbanden på.

i förra inlägget så såg jag på bilderna att mina armband syntes väldigt bra så jag kom på att jag kanske kan förklara varför de alltid är där, vilket jag just gjorde ovanför.



okej, armbanden i ordning uppifrån och ner.

1. Det köpte jag när vi var på Teneriffa (Kanarieöarna), jag har nyss satt dit det men jag har haft på det innan flera gånger eftersom att det faktiskt är exakt tre år sedan vi var där.

2. Eloise gjorde det åt mig på slöjden typ i slutet av 7an så det har suttit på ett tag.

3. Alicia gjorde det i början av 8an på slöjden och jag tyckte det var jättefint och då fick jag det.

4. Eloise har även gjort detta armband åt mig, det var ungefär i samma veva som det andra hon gjorde (nr 2).

5. Melinda har gjort detta armband åt mig i 7an men jag hade så smala handleder så det lossnade och jga tappade bort det i ungefär ett år. Sedan hittade jag det i en skål som mommo och moffa har i deras hall bland massa andra prylar så jag satt på det igen och låtsades som att jag aldrig tappat bort det.

Sen har jag också haft ett blått armband som jag gjorde själv, men eftersom jag gjorde det själv och praktiska ämnen inte är min starka sida så lossnade det för ett par månader sedan. Jag måste gör ett nytt. jo, Eloise håller även på med ett grått armband på slöjden som kommer bli svinfint- dels för att jag bestämde färg, design och sådant och dels för att hon gör det. Typ alla mina armband är blekta pågrund av alla bad i klorvatten och solens varma strålar.

Väldigt onödigt inlägg men jga har jättetråkigt, Eloise kommer inte hem förrän kl 6 ikväll och så då får jag först umgås med henne, sen måste Ellenor som jag ska vara med på dan klä på sig och äta och sånt onödigt. Hehe.

hejdå!

Slitis



RSS 2.0