Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Making my way downtown 
Walking fast, faces pass and I'm homebound
Staring blankly ahead
Just making my way
Making a way through the crowd









And I need you
And I miss you
And now I wonder


If I could fall into the sky
Do you think time would pass me by
Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you tonight





It's always times like these
When I think of you
And wonder if you ever think of me
Cause everything's so wrong and I don't belong
Living in your precious memory

Cause I need you
And I miss you
And now I wonder
If I could fall into the sky
Do you think time would pass me by, oh
Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you tonight



And I, I don't wanna let you know
I, I drown in your memory
I, I don't wanna let this go
I, I don't

Making my way downtown
Walking fast, faces pass and I'm homebound
Staring blankly ahead
Just making my way
Making a way through the crowd

And I still need you
And I still miss you
And now I wonder

If I could fall into the sky
Do you think time would pass us by
Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you, oh, oh
If I could fall into the sky
Do you think time would pass me by
Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you
If I could just hold you tonight

Stallet!

Jag har gjort rekord! Två blogginlägg på en dag som är ganska långa :D

Hursomhelst så efter jag skrivit det första blogginlägget så satt jag mig framför Tv:n. Sen for pappa till frissan och Ellis till Jofy så jag var ensam hemma. Jag gav mat till hundarna och rensade lite lingon som Ellis inte hade hunnit rensa, sen när mamma kom hem så frågade hon var Ellis var för hon skulle tydligen med till stallet, men hon var ju hos Jofy så jag fick följa med : ) Jag bytte om, åt och sen for vi. När vi kom fram så matade mamma hästarna, jag fick rykta Nique och snygga till hovarna lite. Efter det red vi en bit -elr jag red och mamma gick bredvid- så han fick lite motion och beta lite gräs, han är jättemysig att rida på! Vi gick längst en stig men så hörde vi en traktor. Vi trodde vi var tvugna att vända men den arbetade på vägen så vi fortsatte in i skogen. När vi kom tillbaka så tog vi av Nicke sadeln och tittade lite på hästarna. Medans vi hade varit borta så hade de andra hästarna ätit upp allt hö, så vi tänkte att vi ger Nicke lite gräs. För att kunna ge han gräs så måste man ge Pemiro och Sotis som stod längs fram. Så då gav jag lite gräs till dem, men innan jag hade hunnit ge till Nicke så hade de ätit upp sitt gräs. Då var jag tvungen att ge dem igen, igen och åter en gång. Då hade jag lärt mig lite taktik så jag hann ge till nicke och den andra hästen som hette Amadeus. Sen kom Pemiro och Sotis och kelade med mig hela tiden för jag hade gett dem så mycket gräs. Mamma sa att om jag ville så kunde jag få busa med Sotis. jag ville inte först men sen så vågade jag. Jag tog en gul pressenning oh sprang runt i hagen. Efter ett tag så kom sotis efter mig och började dra i pressenningen. Det var jätttekul! Sen klappade jag Pemiro och sotis lite mer. Sen var vi tvugna att fara hem för hundarna var ensamma : ) Det var mitt äventyr för idag :D

Hejdå!

Skolan

Idag så hade vi vanliga lektioner till lunch sen skulle vi spela brännboll. Våran första lektion var Eng. Vi gjorde inte så mycket, fick några böcker och pratade. Sen hade vi So. Vi fick först några häften och böcker sen skrev vi några punkter om historia. Efter det hade vi en rast. Sen svenska med Lotta igen. Vi fick ett häfte om ord m.m. Man blev dödshungrig under dagen. Vi gick till lunchen. Det var smockfullt där för det var friterad kyckling. Vi åt sen var det brännboll. Först spelade 6:orna mot 7:orna, sen spelade vi mot 9:orna. Vi förlorade med 22 - 39 ;) Då fick vi sluta för vi åkte ut. Så kom jag hem och tog ett glas juice. Ellis och Jofy satt vid Tv:n så jag gick till datorn och skrev det här inlägget :D Nu ska jag busa med Ture, hejdå!



Dundret

Jag vaknade typ kl halv 7 för att vi skulle till Abbortjärn med klassen, men där var det andra folk så vi for till Dundret istället :) Vi gick till Dundret från skolan, var där och hade massa lekar -kom på delad andraplats med A :D- och åt lunch men det var vissa som tog mer än en festis så Lina, Emma H och Ello blev utan och flera andra. Men de ska få två festisar nästa gång :) Sen gick vi tillbaka igen, det var inte kul. Jag gick ensam nästan hela vägen. När jag kom till skolan så kom Ello så jag åkte med henne hem. Sen när jag kom hem så la jag mig på soffan och kollande Projekt Runaway. Jag somnade framför tv:n och vaknade av att mamma skulle börja laga mat :O Då dukade jag och sen åt vi. Efter jag hade ätit så ville jag titta film men det ville ingen övrig familjemedlem så jag ringde Alice och Elli och frågade om de ville komma, somvanligt så var de på bar humör så de kom. Vi skulle se filmen -Allt flyter- där nere men vårat playstation dampar så vi såg den i mammas och pappas sovrum. Elli var tvungen att fara hem efter typ halva filmen men jag och Alice såg klart den. Den var ganska bra. Sen satt vi på datorn tills hon skulle hem. Då skrev jag detta inlägg :D


Jag har kommit på ett skämt!;

Vad får man om man parar ihop en häst med en kula?

Jo, En kul häst. Fattar ni?

Nu ska jag sova. Godnatt :)

Bara för att...

...Jag är bäst så ska jag lägga ut massa roliga bilder! Erkänn, jag är bäst!

            

Igen

Nu är jag hemma. Innan jag for hem så kollade jag och Ida Camp Rock. Nu har jag sett den! Jag har alla låtar i huvet och det är väldigt irriterande kan jag säga. När jag kom hem så packade jag upp allt och sen åt jag. Efter middagen så städade jag mitt rum. Vet ni hur fort mitt rum blir dammigt :O Jaja, iallafall så är det städat just nu. Det var ett kort inlägg idag men jag har ju skrivit ett före och om man lägger ihop båda inläggen så blir det ju faktiskt ett ganska långt inlägg! Nu bjuder jag på en bild, sen ska jag nöta YouTube.

Ungefär såhär knäppa var vi igår.

Kalas

Hej. Igaår så hade ju Ida sitt kalas. Vi började med att äta pizza :) Sen gick vi till deras friggeboda där vi sov. Elli, Ida, Hanna A, Linn och Mellis tittade fredag den 13 medan jag satt och smsade med Ello och åt godis. Vi har också filmat massa sjuka videos som på Idas dator, bland annat en när vi kollade alla videos och filmade samtidigt fast ingen visste om det xD Det var kul! Sen gick vi och borstade tänderna... Då såg vi Ondskan när vi kom tillbaka och jag försökte sova medans Elli, Ida och Hanna skrek och levde om. När vi väl somnade så var kl typ 5. Nu tittar jag Seventh Heaven och Ida nördar data förutom nu när jag skriver inlägget såklart. Vi ska snart äta frukost fast vi vaknade typ 10. Hejdå, skriver kanske ett inlägg sen ;)


Bloggen......Bloggen......Bloggen......Bloggen......Bloggen......Bloggen......Bloggen......

Hej! Elli när du läser detta inlägg så behöver jag din hjälp! Jag får inte in en bild :( Jag vet att det går men jag vet inte hur man gör... Om nån annan vet så är det bara att kommentera ;) Idag har jag ite gjort nånting förutom att titta Tv och dator ;) Jo, föressten jag har skaffat en Twitter, Ida skaffade en först xD SEn har jag städat mitt rum, bara dammsugningen kvar. Ellis kom hem från Göteborg idag :D Jag fick ett jättefint halsband :) Idas kalas -eller fest om ni vill kalla det så- är ju snart och jag undrar vad ni ska ha på er? Jag har ingen aning förutom halsbandet "/ NU ska jag ladda in en....eller två...kanske flera bilder på Ture när han var valp xD Hejdå :)

Igår

Hej. Igår var jag med Elli, Sara och Hanna. Jag, Elli, och Sara var först hos Elli, sen for vi med Johan till IP. Då kom Hanna. När vi var påvåg hem till Elli -för att lämna Johan och våra grejer- så frågadeElli vars Johan hade målishandskarna. Då var vi lite utanför Hembygdsområdet. Då sa Johan att han hade sagt till Elli att hon skulle ta dem. Då var Elli tvungen att fara heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela vägen tillbaka och hämta målishandskarna. Sen när vi vait hos Elli så for vi till $-store för Elli skulle titta nån grej. Sen for vi till Hanna. Där åt vi frukt, spelade Wii(jag ÄGER på rockringsgrejen), åt godis och tittade på hennes hus. Det är jättefint! Hanna! Jag har fortfarande inte förlåtit dig för att du filmade mig! XD. Sen for vi tillbaka till IP för vi skulle titta när p14 skulle spela mot Boden. Det slutade med 3-3. Det var en rolig match! Sen när jag kom hem till mig så åt jag middag. Mamma och de kom hem där vid 9 så jag och Kela fick äta en andra middag med dem ;) Det var min dag igår. Nu ska jag logga in på BDB ett tag och sen kolla in på YouTube. Ha en bra dag! :)


Bad day

Har ni någonsin haft en sån där dag när allt blir fel och man gråter hela tiden? Iallafall så har jag en sån dag i dag :( Jag gråter åt ingenting och det kommer bli jobbigt till fotbollen... Nu håller jag på att packa till fjällen så hoppas att det blir kul där. Tures första vandring. Jag har inget nytt att skriva om förutom Umeå och det var SVINKUL! Nu ska jag renbädda -.- Hejdå!

RSS 2.0