Fjällen

Vi ska ju till fjällen på tisdag, Jag och Eloise ska dela tält och mat. Därför måste vi bestämma vad för mat vi vill ha med. Förutom till frukost. Då ska jag ta hårtbröd och kaviar medans hon ska ta typ hårtbröd och räkost (bläää!).

Har också gått och blivit sjuk, har inte fått träna och får inte vara med på matchen på söndag.

Franska-resan är klar och vi sticker om bara 26 dagar! Längtar verkligen! förutom att vi måste prata franska. Hojj..

Seriöst

Ibland känns det som att man vill skrika och slå någon riktigt hårt. Just nu har den känslan övertaget.

Hej, igen.

Jag hoppas ni ser hur snyggt det var med /Evve i slutet av alla inlägg?

Men eftersom jag har skrivit så förut så blev det två st /Evve efter varann och det var ju inte snyggt! Så nu har jag tagit bort det jag har skrivit och låtit det tekniska ta över. Jag borde göra så med andra saker också. Eller man kanske ska sluta när man ligger på topp och allting funkar? Nej. hejdå!

Uppfräschning!

Det syns inte så mycket men jag har fixat kommentarsrutan lite och så har jag fixat så att det står /Evve i slutet på alla inlägg, jag har blivit lite less på att göra det hela tiden. Jag är nöjd för tillfället. Sovmorgon imorgon och slutar tidigt eftersom att det är chill-vecka. Nu ska jag läsa lite och sen försöka att somna. Väldigt tråkigt inlägg, jag vet. Ni kan hoppa över det om ni vill..  Men ni är för söta och snälla för att göra det eftersom ni läser det här just nu. Ja, godnatt!



Skolan

okej, efter en arg kommentar från Melinda så ska jag uppdatera min blogg.


Idag började skolan. Uppropet tog ca 30 min sen stannade jag kvar i en kvart och pratade lite. Inget mer. Imorgon och på Onsdag så kommer vi börja 10 för att vi är det bästa klassen ever och för att vi ska vara trevliga den första veckan. Jag tror att jag kommer vara trevlig. Om jag känner för det.

Annars har inte så mycket hänt, kollat 16 and pregnant.Tycker att alla ungar är söta men att deras föräldrar är omogna och töntiga. Men till deras försvar så är de 16 år. Inte redo för barn med andra ord. Är det konstigt att jag tar båda partierna i frågan? Hjälp, jag kanske är redo för skolan när jag börjar debattera inne i mitt huvud. Jag ska sluta att tänka på den och gå och läsa min superbra bok istället. Älskade filmen men älskar boken ännu mer! "Stardust" Ladies and Gentlemen. Hejdå!



Tankar

Grattis Ida!!!


Hon har ju kalas idag, undra vad man ska ha på sig? Jag har inte ens köpt en present..

Jag kommer att missa dubbelträningen idag, jag har gått och vrickat foten igår på matchen men det sitter i än. Jag ska spara den till ikväll så att jag kan vara trevlig mot Ida och alla hundra gäster.


Jag måste äta frukost också, är dödshungrig. Ska göra det nu.


Några tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu.
Hejdå!



skärp till dig!

bra rubrik, jag får ta och skärpa till mig angående blogginlägg! jag skriver nästan aldrig och berättar aldrig något intressant. ska försöka ändra på det nu!


men jag har verkligen ingen lust att skriva ett inlägg nu, får bli imorgon om jag hinner. hejdå!



Där ser ni, jag kommer inte skriva. Jag måste få inspiration. Ni kommer att höra av mig på ett tag, men inte nu.

Pyjamasbyxor

Jag har varit suger på ett par nysa pyjamas-baller ett tag, tänkte köpa ett par från HM så att de är mjuka och sköna. Jag funderar om de här är fina? Annars får jag kolla närmre när vi far till Luleå nästa helg..
Visit hm.com


Trumpeten och Gymnasieval

När jag funderar på att ta upp trumpeten, då vet man att skolan börjar snart. Jag vill ju inte vara ringrostig när vi börjar träna igen, kan försöka att lura i våran lärare att jag har övat hela sommaren. jag spelade två och en halv låt, har svinont i lillfingret och just nu har jag botox- läppar. dessutom så måste jag andas flera gånger under en låt, blir andfådd direkt. men det kan också bero på att jag inte har tagit mina sprayer idag, hehe. Nej, nu ska jag gå in på Gymnasieguiden och kolla vad jag passar till att bli. Hejdå!



inuti och utanpå

jag försöker att göra en lite roligare rubrik när inläggen är tråkiga.


Idag skulle jag till Erikssons och prova stövlar till fjällturen som vi ska ha med klassen. Det fanns mycket på Erikssons, men inga stövlar så jag kom hem med en jättesöt t-shirt med en folkabuss på, en svinsöt bil och två surfarbilder (yeah!). och en till med en vägskylt på. den var inte lika fin men det var två för 150 och en kostade 100 så jag var tvungen. dessutom köpte jag ett randigt linne, det var på rea till och med! Sen åkte vi till granngården, där hade de outlet för att det har brunnit i sjöbergs bilfirma som ligger precis bredvid så det hade blivit lite rökskada på ganska så många saker. där hittade jag sockar till stövlarna som jag också hittade där och så en hundsäng till Ture och ett koppel till Viggo och ett pip-lejon till Ture. Alex fick ingenting..

Sen var det fotboll. Måste bara berätta en söt sak som händer varenda gång jag åker till och från fotbollen. Det är två killar som alltid är med varandra och när de är det så är de ute och cyklar utanför den andra killens hus. De är ungefär 7-8 år så de har inte kommit i stadiet när de ska skrämma en med att låtsas att cykla på en så att man blir jätterädd och väjer undan och så skrattar de åt en. Jag avskyr sådana barn. Nej, de är jättesöta när de ska styla för en istället, det stadiet tycker jag om! De cyklar upp på bakhjulet och cyklar så från att de ser mig till att jag har farit förbi. Jag skulle någon gång kolla på dem med stora blå ögon och säga "WOW!" så att de får känna sig coola. Jag får komma ihåg det till nästa gång.
Nu ska jag hoppa in i duschen. hejdå!



nej

svinjobbig träning idag. 2,5 timmars fotboll non-stop. jag som alltid lite smått längtar till fotbollen, till dödsrycken på slutet. luftstrupen som protesterar, vattnet som aldrig tas upp av kroppen. nu vill jag bara stanna hemma. hjälp, nu måste jag byta om och åka dit. till Gällivare IP (tänk er det med domens och skräckens mörka röst). Hejdå!




Nytt!

Jag skrev på bdb att jag har en ny header (vilket jag har, vad tycker ni?), ett nytt inlägg (jag jobbar på det nu) och en ny profilbild (den kommer efter inlägget). Jag bestämde mig för att ta tag i min blogg och fixa till den lite. Har varit på städhumör hela dagen idag.


Föst började jag med att dammtorka och städa undan lite saker på mina bord. Sen bäddade jag sängen och skakade fårfällen. Jag tog en paus från städandet och tittade tv en stund. Det varade inte länge för jag började att rensa recept med mamma. Det var underhållande. Jag snodde en bok med enkla bakrecept och en mjölk-broschyr med Batman på, hur coolt är inte det!? Okej, det är inte så coolt, men lite. Jag ska iallafall sätta receptboken i min vuxenlåda tillsammans med ett kryddställ och tre grytunderlägg. Lika bra att börja samla på sig saker.


Senare på dagen så cyklade jag till Julia för vi hade bestämt att vara med varandra sen förra veckan. När jag möter Julia så ser jag en annan människa gåendes bredvid henne. Gissa vem det var? Jo, Ida!! Som jag har saknat henne och velat träffa henne! När vi kramats så gick vi för att möta upp Erica. Därifrån så gick vi till Idas mormor och spelade kort och pratade lite. Efter två och en halv timme så cyklade jag hem igen för att äta. Sen dess har jag fotat lite och fixat saker till min blogg.

Blev ganska nöjd med headern, jag hade bara velat ha skugga vid mina fötter och ben men när jag försökte fixa det så såg det helt skevt ut. Jag får nöja mig utan skugga.

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag! Hejdå!





Con Amore

Yonna nämnde i ett inlägg på hennes blogg om hur mycket hon saknade Con Amore. Jag håller med! Jag saknar alla lekar vi lekte, alla nya låtar vi fick lära oss. Nu sitter jag här för mig själv och sjunger, ingen utveckling, ingenting. Det suger när jag tänker på allt som jag aldrig kommer få göra med kören. Till exempel Italien. Hur underbart var inte det?

Det var någonting som höll igång mitt liv utanför skolan, på kören finns det massa människor som jag kan prata med. Nu är det bara fotbollen, visst fotboll äger. Jag träffar nya människor där också. Men det blir lite enformigt, jag får inte sjunga med andra människor. Jag får inte dela ett av mitt största intresse med människor som känner likadant.

Jag ville bara säga det, kom att tänka på det när Yonna skrev om det. Tur att jag har en blogg där jag kan skriva alla mina tankar på. Godnatt och Hejdå!







haha

idag så har jag tagit några bilder på ellis dator. ja, jag är nog det vackrate som fins. ibland måste man få ge sig själv komplimanger också. speciellt efter att man tittat på dessa bilder;


Morgonpigg var ordet.

Jag vaknade kl 6 idag. Jag kunde helt enkelt inte sova. Täcket var för varmt, kuddarna var för knöliga, solen var för ljus. Det var bara att stiga upp. Jag slängde ut täcket, kuddarna, mattan och min fårfäll på vädring för mamma sa att jag var tvungen att renbädda idag. Efter att jag hade gjort det så gick jag och tog en fralla och lite juice. Sen övertalade Ellis mig att vi skulle gå ut med hundarna. Det var riktigt skönt! Solen värmde precis lagom, det blåste lagom mycket och hundarna drog inte sådär enormt mycket.


Är inte speciellt taggad till träningen idag heller. I söndags hade vi match med damlaget, vi förlorade med 6-1 till Trångfors. Vi spelade mycket bättre än dem. Seriöst.

Sen var det en svinjobbig träning igår också. Jonny var sur för att vi släppt så mycket så han pinade oss extra mycket. Annars gick det bra att spela. Och så har vi första träningen med Barbro idag. Det kommer ju säkert gå svinbra. Jag lovar att mer än hälften av laget inte har hållt igång i sommar. Iallafall inte sedan Piteå. Vi har dessutom match om en vecka. Lyckat.


Nej, nu ska jag sluta vara så bitter. All träning är väl bra, även om det är tråkig träning, right?



Irriterande

Vi har haft ett annat datorbord till datorn sedan Kela flyttade in i sitt gamla rum nu när hon sommarjobbar, vi hade  datorn där nere förut men vi flyttade upp den på övervåningen istället.
Jag blir väldigt irriterad på detta datorbord ibland. Okej, inte ibland. Väldigt ofta. Varenda gång jag råkar stöta till det  och datorn är på. Detta bord är nog lite av en retsticka tror jag. Iallafall så börjar det vibrera, eller surra, när jag  råkar stöta till det, ett irriterande ljud som kan hålla på hur länge som helst. Jag behöver bara sätta ner armbågen  på bordsskivan så börjar det surra, det låter ganska högt. Det är lättare att få det att surra än att få det att sluta. Då  måste jag verkligen ta i med armbågen för att det ska sluta surra. Förut gick det bara att sparka till benet på bordet,  men inte längre. Det händer kanske tio gånger per timme, som sagt, väldigt irriterande.
Bara för att lätta upp stämningen så ska jag göra lite mer frågor. Jag vet, det suger att lägga upp på sin blogg. Men  jag har tråkigt! Jag har hittat några ganska så roliga frågor iallafall. Om ni nu känner att ni verkligen inte känner för  att läsa f & s (frågor och svar) så bläddra vidare, men snälla, give it a shot!

Ska gå och lägga mig nu. Hejdå!


 


Nervös

Imorgon har jag första matchen efter Piteå Summer Games. Matchen är med damlaget också! Jag kommer göra bort mig totalt och bara stå still och kolla.. Måste ladda hela dagen idag. T.ex med att kolla film och handla mat inför imorgon, jag måste laga middag när Kela och Ellis jobbar. Jag ska laga kassler med ris eller Farmors kyckling. Jag har inte riktigt bestämt mig än.

Idag så har jag typ bara suttit framför tv:n och datorn. Kollar Gilmore Girls på datorn och andra tråkiga program som Dedliest Catch på tv:n. Inte så roligt med andra ord förutom att det finns två snygga killar i Gilmore Girls, jag ska inte säga deras namn för jag har en syster som blir sur om jag säger det ena namnet. Nu ska jag ta upp gräsklipparen på baksidan och ställa den inne i friggebodan. Hejdå!



Du är inte den människa som jag trodde att du var, du är så mycket bättre!

en liten söt mening man kan säga till någon.


idag har jag umgåtts med Elli och Yonna, vi for till IP och spelade lite fotboll. Sedan blev vi så törstiga av allt springande och den exotiska värmen som det aldrig brukar vara så vi cyklade hem (förutom Yonna som hade moppe) till Elli och drack saft. Sen var Yonna tvungen att fara hem så jag och Elli gick ner till datorn ett tag sen satt vi mest i Ellis rum och hade flervalsfrågor. Sen skulle hon äta så jag stack hem.
Efter det så har inget intressant hänt. Nu har jag satt på May It Be så att Ellis ska kunna sova.

Imorgon ska jag kanske till Sandviken med Elli om vädret tillåter. Ska också försöka stiga upp tidigt för jag steg inte upp 8 som jag skulle. det blev lite närmre 9 istället, så nu ska jag göra ett nytt försök. Hejdå!





Detta är resultaten när jag sitter uppe ensam på natten vid datorn..

Vem var den senaste du pussade?- Ture gissar jag.

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?- ingen aning.

Gillar du nån nu? -  nej.

Vad gjorde du inatt ? - sov.

Och i förrigår natt? - sov och drömde och fina hus.

Vad gör du innan du ska sova ?- lägger mig ner i sängen.

Kan du prata med din mamma om allt? - jo.

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?- ja.

Har du varit gravid? - nej.

Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - vilken pojkvän? eller får man välja en själv?

Choklad eller glass? - chokladglass kanske.

Push-up eller T-shirtbh? - vet inte.

Stövlar eller sneakers? - sneakers.

Kjol/klänning eller jeans? - jeans.

Hemstad/ort: gällivare, såklart.

Hårfärg: brun/blond.

Längd: 1.63,5 sist jag mätte mig.

Frisyr - knut, hästsvans, utsläppt.

Ögonfärg: blå, grön, grå.

Skostorlek: 38.

Humör: just nu? började just fundera på vilket humör jag är på, så..fundersam?

Vänster eller högerhänt:högerhänt, men i hemlighet så hade jag velat vara vänsterhänt.

Har du nånsin varit kär? - nej,

Tror du på kärlek? - vänd på det, låter det inte lite självmordsbenäget att inte tro på kärlek?

Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - nej.

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nej.

Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - troligen inte. vill verkligen inte vara en sådan människa.

Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej.

Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej.

Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - vet faktiskt inte.

Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - inte hemlig, inte.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jag skulle iallafall inte förälska mig i en främling som jag hade ögonkontakt med.

Kärlek eller pengar? - inte lätt att hitta kärleken utan pengar, hehe. vet faktiskt inte.

Vin eller öl? - vin är mer sofistikerat, öl är som..öl. Vet inte hur vin smakar men det luktar bättre än öl luktar och smakar.

Dag eller natt? - Just nu så är jag trött. natt.

One night stand eller förhållande? - förhållande.

Tv eller internet? - om jag hade haft en dator med jättestor skärm så jag hade kunnat ligga i soffan och surfa runt så hade jag sagt internet. men nu har jag inte det.

Pepsi eller cola? - Coca Cola!

Färgfoto eller svartvita? - Båda. Fast färg används mer av mig.

Telefonkontakt eller face to face? - Face to face.

Bilddagboken eller myspace? - Har ingen myspace så jag säger bilddagboken.

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - brukar inte smita ut.

Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej.

Har du nånsin gjort något du ångrar? - misstag finns till för att göras.

Har du hoppat bungy jump? - nej, det tänker jag inte heller göra.

Har du nånsin varit med i en olycka? - nej.

Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej, men jag skulle kanske kunna göra det som en utmaning. en liten tårta.

Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - oj, många gånger. men ångrat mig efteråt.

Har du nånsin gått på bio ensam? - nej, den gången jag gör det så behöver jag verkligen skaffa vänner.

Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja.

Saknar du någon just nu? - nej, inte nu.

Är du glad? - Ja, jo, jag gissar det.

Är du fundersam? - ja, måste fundera lite innan varje svar.

Är du uttråkad? - ja, eller, nej. jag känner mig sysselsatt.

Är du tysk? - vem vet? jag borde kanske börja släktforska så att jag kan svara på de här frågorna lite bättre.

Är du italienare? - nej, det tror jag inte.

Är du finsk? - inte det heller.

Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja.

Gillar du någon just nu? - har inte den frågan redan varit? nej, det gör jag inte.

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej.

Har du en hund? - 3.

Sover du helst själv eller med någon? - jag trivs bra själv, blir så varmt annars.

Tror du på spöken? - nej.

Skulle du vilja vara längre? - lite.

Skulle du vilja kyssas nu? - nej.

Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej, det får vänta i några år.

Kan du röra på öronen? - nej, tyvärr.

Kan du slicka dig på näsan? - nej.

Kan du kolla i kors med ögonen? - inte det heller. helt orörlig i ansiktet.

Kan dina föräldrar lita på dig? - ja, det tycker jag.

Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - är det en utmaning?

Kan du va på en fest utan att dricka? - jo.

Kan dina vänner lita på dig? - ja, det tycker jag.

Kan du tänka dig att pierca naveln? - ja, kanske.

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - på Jula, Clas Ohlssons och biltema ja. och affärer där jag inte hittar någonting!

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja.

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - inte med de exakta orden.

Har du syskon? - ja, 2.

Har du någonsin haft sex med någon? - nej.

Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert.

Har du varit full den här månaden? - nej.

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - lite, de blev så tråkiga.

Har du borstat tänderna den senaste timmen? - juste, det måste jag göra. tack!

Har du pussat någon som är fyra år äldre? - nej, jag satsar inte riktigt på 19:åringar.

Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej.

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - vem bryr sig? och nej.

Har du ljugit på någon fråga än då? - om jag har ljugit, varför skulle jag säga sanningen på denna fråga helt plötsligt? och nej, jag har inte ljugit.

Vem älskar du? - många.

Vem hade du senast sex med? - ingen.

Vem vill du bli full med? - någon som tar mig hem när jag väl är full så att jag inte gör något jag kommer ångra.

Vem är den bästa artisten/gruppen? - inom musik finns inte det ordet i mitt ordförråd.

Vem pratade du senast i telefon med? - ellis.

Vem är snällast i världen? - tyvärr har jag inte orken att ta reda på det. men om du tror att du vet så kommentera det gärna, skulle hjälpa mig på den här frågan i framtiden.

Vem vill du prata med? - ingen, men jag skulle kunna chatta med någon.

Vem sov du senast med? - hjälp, jag vet inte.

Vem såg dig full senast? - framtiden kanske? smart svar, eller hur?

Vem vet allt om dig? - hittils, jag.

Vem hatar du mest? - ingen, men jag avskyr många människor.

Vem kramade du senast? - ellenor.

Vem kan berätta allt för dig? - jag kan ta reda på det tills nästa gång frågan kommer upp. eller så inte.

nu ska jag sova! godnatt!


47

jag kom äntligen på vad jag ville ha en nedräkning till! som ni kanske har sett så har det gått 50-någonting av sommarlovet, dags för en ändring. Jag ska numera räkna ner till Frankrike! Det är 47 dagar kvar men snart är klockan 00.00 (hehe, 45 min) så vi kan säga att det är 46 dagar kvar.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, umgåtts med Elli, Alice och Emms som igår.

Ibland finns det fördelar med att mina vänner åker iväg på resor, av Alice så fick jag Big Ben i miniatyr- svinsöt! och av Elli fick jag lösnaglar, de var också söta. Om man kan säga så om lösnaglar? Tack båda två iallafall!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp med Ellis kl 8 imorgon, måste vända på dygnet lite. Sen halv 11 så ska vi shoppa saker åt Ellis som hon kommer behöva i Indonesien. Ja. Godnatt!


Den såg exakt ut såhär fast mindre (typ 4 cm) och i guld! Ja, ni vet ju hur lösnaglar ser ut, right?

w

jo, ihelg har jag varit på det första bröllop någonsin i mitt lilla korta liv.  det var jättefint och många trevliga människor var där. bl.a några stockholmare som tydligen var kända och många släktingar.. god mat och god tårta och sedan var det fest i "gamla skolan" men då stannade jag och var barnvakt åt lillkusinen julia som sov gott hela tiden. tydligen hade det varit lite vilt där. inget missat med andra ord. dessutom fanns det ingen i min ålder där. nej, bara en liten uppdatering. har egentligen ingen lust att skriva. Hejdå!



RSS 2.0