Det bara snöar och snöar..

Jag och Elias sitter i soffan och tittar på film medans snön där ute bara fortsätter att falla. Inte mig emot, jag har längtat efter en normal vinter i flera år.

Det blev inget IKEA för mig idag, mamma och mommo och moffa åkte utan mig.. men jag får i alla fall det jag behöver.

Senare idag ska jag ha en mysig kväll med Eloise och Emma, ska bli skönt att bara få prata och skratta med dem!

Första dagen på lovet.

Jag har precis duschat och sitter nu i soffan med Ippo och myser. Jag kommer sakna det när han och Ellis åker hem på fredag.

Snart ska jag äta frukost och kanske gå ut en sväng med hundarna, det är så fint ute när solen lyser samtidigt som det snöar, det blir som så magiskt på något sätt.

Idag ska jag och bowla med mina vänner och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på.. Jo, Elias är också här, så jag lär väl umgås med honom då, haha.

idag är det bara fyra dagar kvar tills min tandställning är borta! Jag kan inte ens föreställa mig hur det ska kännas utan det, måste börja ta förebilder snart så att man ser skillnaden!

Idag är en bra dag.

Godmorgon! Jag har nyss duschat och gjort frukost och sitter framför MTV med den och tittar på 16 and pregnant. Haha, det är ett av mina favoritprogram, jag har ingen aning varför..
Idag är det avslutningsmiddag med fotbollen så det är väl det enda jag ska göra idag förutom skolarbete. Nu ska jag äta min frukost innan flingorna blir mjuka i filen, det blir så äckligt då. Kram!

I have to feel love

Jag har varit väldigt duktig idag med att städa mitt rum! Såg ut som 'hej kom och hjälp mig' blandat med ett lappläger. Plus lite damm på det. Nu är det i alla fall städat och mysigt.

Jag däremot kan dra nytta av en lite dusch, men det gör jag imorgon på morgonen. Det är så skönt att kunna börja dagen med att blir ren och fin. Dessutom måste jag göra klar min engelskanovell. Men den är snart klar, har allting i huvudet. Det gäller bara att få ner det på papper. Men jag har en underhållning i form av den nyaste Cosmopolitan här bredvid mig som jag kan belöna mig själv med efteråt. Dessutom har jag två chokladbollar kvar att äta, om jag ens vill ha dem, blev så illamående efter att ha ätit typ ca 10 stycken, haha.
 

 


 
Nej, nu ska jag gå tillbaka till mitt arbete så det blir klart, jag vet inte vad jag gör annars. Hejdå och trevlig helg! Kram!
 

godnatt världen

Jag ligger i min säng och myser lite innan jag ska sova. Läser även i min bok så jag blir klar med den någongång. Imorgon har jag bara en lektion kl 1, sen är jag ledig! Vilken skön start på veckan det har varit!

Just nu drömmer jag om att få övningsköra i trafiken och att vara hyfsat bra på det. Sen längtar jag lite tills mitt sparkonto visar att jag har råd med en kamera. men Somsagt, hittils är de bara drömmar.

Nu ska jag sova tills jag vaknar som en person sa till mig för länge sedan, godnatt och sov gott!






Morgonmys

Jag ska till läkaren på en halvtimme och titta på min fot, men under tiden så myser jag lite med Ippo. Han är så trött så man kan göra vad man vill med honom och kan bara sitter där och tittar. Åh, han är så söt.

Efter att jag varit hos läkaren så åker jag direkt hem. Har bara en annan lektion idag förutom den jag då missar, så jag orkar inte åka tilllbaka till skolan, det är ändå bara en tråkig lektion där vi inte gör någonting. Dock så har jag ton av skolarbete att göra så jag lär nog inte slappa framför tvn när jag är hemma. Eller kanske lite..


Ja, hoppas eran tisdag är lite bättre än måndagen och kom ihåg att imorgon vänder veckan!

Nu ska jag borsta tänderna och börja göra mig mentalt redo. Kram!

  

"Vill ni ge Evelina ett bättre liv?"

Hej allihop!

Idag är det en sån dag då jag vill ha allt. Men mest en kamera. Jag går in på olika kamerasidor, klickar hem allting jag vill ha och bara önskar att jag kunde trycka på beställ-knappen. Åh, vad det är jobbigt att inte ha pengar!!

Hoppas alla mian kära vänner vill donera en tusenlapp eller så till mig. Jag ska starta en fond på Facebook som ska heta "Vill ni ge Evelina ett bättre liv?" och lägga upp en bild på ett svältande barn. Då kommer alla tro att jag är det svältande barnet och pengarna kommer bara att rulla in.. Synd om det stackars barnet som jag uttnyttjar då i och för sig. Men han/hon kan få 10% av pengarna jag får. Det är rättvist.

Pappa håller på att laga middag och det luktar jättegott, men Nikkaluoktasoppa vet jag inte är gott, så mitt luktsinne lurar mig hela tiden. Ja, nu ska jag titta lite film innan läxhögen (i datorn) svämmar över. Sen kan jag ta tag i den.

Imorgon är det fredag! Puss och kram!

 
 
 

 

 

Lugn och ro.

Hej och godmorgon!

Jag sitter i köket och väntar på att pappa ska bli klar så han kan skjutsa mig till skolan. Måndagar är faktiskt inte så hemska som de brukade vara, det kanske beror på att vi har sovmorgon till halv tolv..

Jag åt en lyxfrukost i lugn och ro, kunde sminka mig samtidigt som jag tittade på Revenge, för jag visste att jag inte behövde skynda mig. Det blir alltid en bra start på veckan när man får ta allt i den takt man vill. Sen är det ju trippelbonus att pappa skjutsar mig så jag slipper åka buss. Och komma försent till första lektionen.

Jag uppdaterar kanske under dagen eller nästa vecka, vi får se. Ha det bra!

Tråkiga regniga söndag.

Sitter och målar naglarna medans jag kollar 10 things I hate about you. Måste vara en av de bästa filmerna som någonsin gjorts, blir aldrig less på den. Dessutom är ju Heath Ledger ganska snygg där.

Innan dagen är slut ska jag hinna dammsuga och dammtorka mitt rum som just nu ser ut som en enda stor dammråtta. Många damm-ord det blev, haha. Även svenskan ska jag försöka hinna klart med.

Igår var jag på 50-årsfest i någon timme innan jag fick skjuts till Melinda där både Ellenor och Alicia var. Alicia har jag inte träffat på flera veckor så det var jättekul. Vi pratade om lite allt möjligt och drack te. Därifrån for jag hem vid tolv/ett någongång, då blev det direkt att hoppa i sängen och somna.

Ha en bra söndag, hur bra söndagar nu kan bli! Kram!

Bättre än okej.

Äntligen helg! Nu är psykologiprovet bortgjort och glömt, svenskan är nästan helt klar och helgen är fullplanerad. Precis som det ska vara.

Nu sitter jag nermyst i sängen med en chokladmuffins och ett glas mjölk som belöning för att jag stått ut med smärtan i min mun hela dagen utan att ta en alvedon. Jag berättade kanske inte att bågen lossnat från två tänder, men det har den gjort. Och nu är den fast där igen, men bara i en knapp månad till, sen ryker hela rälsen!


Tidigare idag, eller egentligen inte tidigare utan nyss så kom jag hem efter att ha varit i malmberget och kollat på basketmatch. Det var den första basketmatchen jag någonsin sett och nästa gång ska jag påminna mig själv att ta med öronproppar. Det var en rejält hejdundrande. LF förlorade mot något stockholmslag, men det gjorde inte så mycket för jag hade spanat in lite ögongodis från början som underhöll mig.



Eftersom ingen av basketspelarna ville vara snälla och stå still under sin uppvärmning så att jag kunde ta ett hyfsat kort, blev det en suddig bild med någons fina blonda huvud i.


Jag har redan laddat upp med alla nya avsnitt från olika serier som kommit upp idag så det lär bli min sysselsättning under kvällen. Bättre än okej. Ja, om jag ska hinna kolla allt måste jag nog börja nu,

Kram och hejdå!

Hahahahaha, jag dör.

LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!

LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!



Försöker att plugga lite privatjuridik men hur kan jag göra det när jag är inne på den roligaste sidan i världshistorien?

RSS 2.0