oscarsgalan

ja, jag skulle ju stann uppe hela halva natten och kolla på oscarsgalan men jag somnade. bara för att jag började tänka på att jag skulle vara vaken och sedan gå till skolan blev jag svintrött. jag missade alltihop. måste kolla repriserna.

senare idag är det kör, ska väl bli kul. Annars händer ingenting, ska ta och göra lite pedikyr här om ett tag.

nä, nu ska jag leta reda på den där reprisen, hejdå!

Mina nya skor!

jag har typ inte gjort någonting sedan jag sist bloggade, vilket var i onsdags. på torsdagen tränade jag fotboll som vanligt, jag skickade iväg en beställning från H&M som ska komma någon gång under sportlovet typ. Beställde bara sommarkläder för vi ska fara till Cypern i juni och jag måste ha lite somriga kläder tills dess.

I går så var jag på Erikssons med mamma och pappa, vi alla skulle kolla på skor men jag var den enda som hittade något. jag har haft mina vita skor i två år så jag kände att jag behövde ett par nya. Jag köpte ett par Björn Borg skor som det var 40% rabatt på. Fina eller hur?

*
jag är jättenöjd, ska ta med dem när vi far till Helsingborg nästa helg!

Jo, juste, jag kommer att missa Lilla VM som är här i Gällivare för att jag ska fara och hälsa på kela och Ellis. Fast Kela har kanske hunnit fara till London vid det laget och Ellis ska precis flytta till en studenlägenhet så jag kanske inte hinner träffa dem så mycket. Jaja, lite är väl bättre än ingenting. Sen ska vi ju hämta våran nya bil som vi har köpt också.
Men nu ska jag ut och skotta lite, mamma tycker att jag borde vara ute när det är plusgrader och solen skiner. Jag håller med henne, så jag ska sticka nu!

for me, no

och nu kan jag lösenordet till gymnasievalssaken utantill när jag precis bekräftat den. irriterande.

Sharing different heartbeats

sitter här som alla andra och är nervös över att trycka på knappen som kommer att låsa min användare och skicka iväg min ansökan. Nej, jag ska bekräfta! Bara det att datorn frågar mig om jag är helt säker- och det är jag inte. men, whatever, nu trycker jag! Ivägskickat.

min felstavningsgrej på datorn funkar inte så ni får ursäkta mina stavningsfel. Kolla; sjegdjhgfhjfjb, och den säger inget! ingenting. Jag bli nästan ledsen. Tycker den inte om mig, bara för att jag lägger till så många ord i ordlistan och skiter i de andra förslagen? I'll wait for you to come back.

nä, nu ska jag byta om till konserten som är kl 19. Hejdå!

Hos Elli

Ellenor sitter för tillfället och äter så jag bosatte mig vid hennes datorn. Jag har märkt att jag gjort mig själv väldigt hemmastadd här på hennes dator. Mitt lösenord och mailadress är sparat till Facebook, blogg.se och bloglovin. Om ni så gärna vill hacka er in i min lilla värld så gör det på Ellenors dator- hon har allting. Nog för att jag kan hennes lösen till allting också. haha, jag har aldrig tänkt på det förut.

igår var jag iallafall också här med massor av människor, ber om ursäkt ifall jag var lite onormal men jag är sjuk och hade iallafall frossa igår så det beror nog mest på det.

Jag har nött One Tree Hill heeela helgen, man fastnar verkligen! Hursomhelst så är jag glad och lever. Förlåt för den dåliga uppdateringen men somsagt så har jag varit sjuk och nött oth.

Tree Hill Ravens for life!



Mysigt

Jag vaknar upp kvart över nio med solen i ögonen, hela mitt rum ser jättefint ut och jag vill bara ligga kvar och sova. Tyvärr är jag ju sjuk så jag var så täppt i näsan att jag var tvungen att stig upp. Jag går ner för trappa och ser Viggo ligga i hallen på alla skor och snarka. Sen börjar han småskälla lite också så han måste ha drömt.

Jag går till pannrummet för att sätta på mig mina gympakläder- det är det första och näst sista lektionen vi har idag.

Jag går in i Kelas gamla rum och slår på datorn, då ser jag att Alex har brett ut sig över hela sängen och sover. Jag skymtar Tures svans under sängen och när han ser mig så ahr han så bråttom upp att han råkar slå sitt beniga huvud i sängen. han skravlar sig fram till mig och gäspar och sträcker på sig och gäspar igen. Han hoppar upp i min famn och är otroligt nog riktigt kramgo.

Mysig dag. Hoppas att den fortsätter lika bra, idag när ajg kommer hem från skolan ska jag ta och skriva klart den där rapporten, den ska ju faktiskt vara inlämnad imorgon. Jag har bara diskussionen kvar- men jag har fastnat totalt! På förra rapporten så gick det svinsnabbt att göra det, men nu så händer ingenting på skärmen. inte ett ord.

Liten glädjedödare där. Nä, nu ska jag fixa håret och lyssna musik. Det kanske händer att det blir någon dans också, om jag inte dör av utmattning. Det är konstigt hur dålig lungkapacitet man får när man är sjuk, jag tar ett dubbelsteg i trappan och är helt slut.

Jo, och för er som inte förstod: jag har sovmorgon till 12.25. Alltså måste jag börja gå till skolan fem i tolv. SKÖNT!

Bara för att jag kom och tänka på låttextsraden; För alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan

Så blir detta dagens låt- Familjen – Det Var Jag



A walk to remember

Jag har nyss kollat klart A Walk to Remember- den var svinbra! Jag har alltid tyckt om Mandy Moore och Shane West var jättesnäll och snygg. Storyn på filmen var skitbra och jag satt och grät nästan hela tiden. Verkligen en sevärd film!

Imorgong ska jag plugga till HK:n och skriva klart Engelskan och sedan ska jag jobba stenhårt med SO:n.

Nu ska jag släcka mina rödgråtna ögon och sova, hejdå!

 


the kids are all right

okej, vi blev några fler än väntat. nu är kalle, johan, elli, mellis, linn, therese och fanny här. vi ska kolla the kids are all right för vi kom inte på något annat. men jag var tvungen att föra över filmen på ett usb och det tar dödslång tid så jag tänkte att jag skulle hinna med att skriva ett inlägg under tiden.

men nu är det tre minuter kvar .
hejdå!

Haha

jag såg just i en blogg att något lagt upp en musikvideo med Ulrik Munther som sjöng. jag tänkte för mig själv hur söt han var och att han är jätteduktig för att han är så liten. Jag började fundera hur gammal han skulle kunna vara nu, två år efter att han vann lilla melodifestivalen. Så jag klickade upp älskade Wikipedia och chansade på att han var 97a.

jag hade helt fel, han är 94a! Vem trodde det liksom? Jag trodde att han var typ 13 men han är tydligen 17 år om 5 dagar. ja, jag kollade också upp när han fyllde år, men det står ju ganska tydligt på wikipedia.
haha, läskigt!

Hoppas att han inte googlar på sig själv och så kommer det här inlägget upp. jag vill inte ge honom dåligt självförtroend eller något. Om det nu ändå skulle hända så:

FÖRLÅT ULRIK, DET VAR INTE MENINGEN ATT SÄGA ATT DU VAR LITEN! DU ÄR SVINDUKTIG! FORTSÄTT SOM DU GÖR!

betyder det att jag ser ut som en 99a? vad hemskt. men det är bara ett år emellan oss, inte mitt fel att jag fyller år i november, så egentligen blir jag en 98a. nu ska jag återgå till att lyssna på hans låtar, speciellt boys don't cry, jättebra låt! Hejdå!


JÄTTEFIN BILD OCKSÅ, ULRIK! VAR INTE LEDSEN!

Grattis alla Evelinor på namnsdagen!

Jag ska snart äta frukost, jag gick och duschade direkt när jag vaknade så är ganska så vrålhungrig. Senare idag ska jag vara med Elli, Alice, Hanna och Mellis. jag vet inte om Johan också skulle vara med oss.

Ja, det får bli ett sånt här kort inlägg för jag hungrar ihjäl här vid datorn. hejdå!



jasså, jaha

idag ska jag vara med ida och elli. det har inte blivit så mycket skrivande under veckan, eller ingenting alls rättare sagt, men vi har haft så mycket i skolan! på tisdag och torsdag var det nationella, det gick nog bra ändå tror jag. sen har det varit läxor hit och inlämninguppgifter dit. på måndag har vi hk-prov så får ta och plugga på lite med det.

nej, nu ska jag börja laga min mat. kan fota och lägga upp sedan hur gott det kommer att se ut! mamma ska på personalfest så jag är ensam hemma. eller ja, tills elli och ida kommer då. hejdå!
r.i.p anton!

hehehe

Someday I want to meet Robert Pattinson in front of a bunch of screaming Twilight fans and shout "Oh My God! It's Cedric Diggory!"

sådär ja

nu skriver jag ett bloginlägg, äntligen.

egentligen så har ingenting hänt under helgen, jag har varit på stan, kollat film och räknat lite matte idag. det sög, jag fattade ingenting så jag la av.

jag har kollat i rymden finns inga känslor igår och den var bra, inte superbra men inte heller dålig. väldigt bra för att vara en svensk film!

sen kollade jag ochså the kids are all right och den var ganska bra. josh är ju supersnygg enligt mig så det gjorde genast filmen bättre, men annars var den ganska.. konstig.

senare idag är det fotboll, jag känner mig inte helt hundra men jag ska försöka så gott det går. när jag kommer hem (jag är i mammas klassrum för tillfället, hon skulle fixa någonting..) så ska jag kolla klart how i met your mother säsong fyra. säsong är jättefult, det känns som att man vill stava det med ett e- sesong. men det ser ännu mer fel ut. bäst låter ju season, men om vi ska hålla oss till svenska så får jag väl dras med säsong. i-landsproblem.

ajuste, jag måste jobba lite u-landsrapport och skriva klart personporträttet i engelskan idag också. sen väntar matteboken tåligt på mig där hemma. den här söndagen är ju bara toppen!

Gymnasieval

jag har hela tiden tänkt att jag vill gå samhällsprogrammet för ellis verkade ha så roligt där, idag när vi var och kollade på alla programmen så lät det inte så speciellt roligt.

Men sen hörde jag från alla mina klasskamrater att det hade verkat jätteroligt på ekonomi så jag gick dit nu klockan sex för att kolla lite extra på de olika programmen men när vi skulle kolla in ekonomi så var det ingen där.

Då frågade mamma någon som hjälpte oss och vi fick en privatvisning om programmet och jag håller verkligen med, det verkar vara jätterolig! så det lutar mot det just nu. men jag vet inte.

sen fick jag ett mail om att min balklänning som jag vill ha från nelly fanns i lagret med min storlek så jag loggade in dit för att äntligen beställa den. men då hade ju min storlek sålt slut, såklart. jaja, det lär väl komma fler i den storleken.

annars har jag inget annat att tillägga. hejdå!

RSS 2.0