Ilandsproblem åtgärdat

Jag har nu beställt en klänning från ASOS, alltså blev det ingen av dem i det förra inlägget. Så här ser alltså den beställda klänningen ut, lite vintrig och samtidigt tillräckligt fin!
 
Image 1 of ASOS Full Skater Dress With Belt Image 2 of ASOS Full Skater Dress With Belt

Ilandsproblem

Jag ska på ett dop nu i vinter och hade gärna velat köpa en ny klänning till det med mina just nu obefintliga pengar. Jag har tittat runt lite och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. där får ni få som läser detta gärna kommentera och hjälpa mig!
 
Alternativ 1:
 
En klänning från Forever 21. Mamma tycker det är för somrig för ett vinterdop så jag vet inte riktigt om jag kan ha den.. eller?
 
 
Alternativ 2:
 
 
Denna är också från Forever 21. Den har små mörkblå blommor på sig, och det är ju lite mer vintrig i färgen?
 
Alternativ 3:
 
 
Tråkig svart kjol från H&M. Detta är mest troligt min sista utväg, men jag vet inte.
 
 
Vad tycker ni som nu läser det här?

Glömde en sak..

Jag lär ju uppdatera min önskelisteinlägg då och då fram tills min födelsedag, så ni kan ju kika på det lite när ni känner för det för att se om någon lagts till!

Önskelista 2012

Ja, som ingen av er säkert vet är det min födelsedag om bara arton dagar! Känns konstigt att jag inte har nedräkning på bilddagboken eller här eller på facebook som jag skulle ha haft för sisådär tre år sedan. I alla fall så är det några som frågat mig om vad jag önskar mig, och eftersom jag inte kommer ihåg allt jag vill ha under de stunderna så tänkte jag att jag skriver det här!
 
Här är min saker-jag-vill-få-när-jag-fyller-17-lista;
 
Nagelack från Depend (jag är inte så exklusiv av mig),
Base coat
Quick and shine + shine top coat
Beauty polish/Foundation ridge filler
Nailstrengthener
 
Britney Spears två parfymer-i-en-parfymen (Midnight fantasy och Fantasy)
Den röda eller gröna DKNY-parfymen
Solpuder + borste till det
Foundationborste
En matt ögonskuggspalett, alltså INTE GLITTRIG, och hudnära färger, som ljusbrun, beige, champagne m.m. Gärna den här paletten:
 
 
Om ni nu planerar att köpa något av detta till mig (tack på förhand!) så kolla gärna med alla andra ni känner som känner mig så att ni inte köper samma sak. I nagelacksväg gör det absolut ingenting, men två foundationborstar är lite onödigt.

Ha en bra lördag, hejdå!
 

Den är borta!


Idag är dagen då min tandställning blir borttagen.

Jaha sitter i väntrummet hos tandläkaren just nu.. jag är tjugo minuter tidig, men hellre det än att behöva gå! Jag har egentligen inget WiFi, men ny månad betyder nya pengar på mobilen och därför kan jag sätta på 3g.

Jag vet inte om det är detta besök som min räls åker bort på eller om det är det som är senare idag. Jag tror det sistnämnda, men ändå kan en liten bit inom mig inte sluta hoppas att det är det här besöket.

Skriver när jag kommer hem igen, så får ni veta hur det gick!


RSS 2.0