wake me up

ni kan få ett snabbt litet inlägg här innan jag går och lägger mig.

idag har jag äntligen skrivit klart historian och hittat två artiklar som jag ska använda på seminaruimet imorgon.
sen har jag hunnit med att övningsköra lite på nunis också! växlade ändå upp till trean den här gången, haha..

sen ungefär vid fem bestämde jag och eloise oss för att gå på Zumba, och melinda hängde också med. skitkul!
har troligtvis inte svettats sådär mycket någonsin, men det var roligt ändå! lite dyrt med 70 spänn för en timme, men man måste ju inte gå varje vecka. det var inte ens så svårt att hänga med som jag trodde.

nu ska jag gosa med min kudde lite innan det är dags att stiga upp igen.

men imorgon börjar sista veckan innan lovet, håll ut!



Kättz

Ja, då har man kommit hem från musikalen, det gick ganska bra faktiskt! Genrepet var ett enda stort skämt, men det ska ju alltid gå sämst på genrepen.

Min sminkning och hårfisyr var ju inte det snyggaste jag har haft, men lite coolt var det. Nu är allt i alla fall bortduschat men bilder kommer väl imorgon.

Nu ska jag fortsätta att kolla melodifestivalen med min familj, ha en trevlig kväll!

Hejdå.



TREVLIG HELG

Sitter i samhällsrummet och pratar med mina körvänner och melinda. vi ska börja våra repetitioner om tjugo minuter så vi ska snart börja gå till ishallen. 

idag är det plugg som gäller när jag kommer ghem kring fyra. hela fredagskvällen förstörd. men nästa vecka är det sista veckan innan lovet så längtar lite dit faktiskt.

nu ska vi packa ihop vårat lilla läger av grejer som ligger utspritt över golvet innan vi går. hejdå!


Genrep

Godmorgon!
Idag har jag sovmorgon ända till tio för det är då vårt genrep för musikalen vi ska vara med i börjar. och med vi menar jag min efter-skolan-kör.

jag har precis vaknat men jag måste skynda mig lite med att äta frukost och det för mamma kommer om en timme ungefär och plockar upp mig. så egentligen borde jag inte sitta här.

ni kan få tre nyvakna bilder på mig också, om ni verkligen vill se dem.
jo, musikalen heter Kättz, är på lördag i ishallen i malmberget och inträdet är 50 kr. kom och kolla!


you don't need me, like i need you

sitter i skolan och väntar på att mattestugan ska börja. om 40 minuter.

just idag känner jag mig som en hjärntvättad människa som bara går omkring och gör allt som alla vill att jag ska göra. jag gör mina läxor, går till skolan varje dag, går på alla träningar och klagar aldrig.

okej, det sista stämde nog inte.

men jag ska sluta med det, jag ska göra det JAG vill, vara impulsiv och inte sitta som något kontrollfreak och planera in minsta lilla grej och ha beslutsångest över allting.
jag ska bara börja göra.





två av mina fina vänner som jag inte skulle klara av skolan utan 

det var ganska gott..


fettisdag!

är det seriöst bara jag som säger fettis-dag istället för fet-tisdag?

en perfekt dag för oss alla tjocka människor (i sinnet), men lite otur att just semlorna måste vara huvudsaken att äta, hatar semlor. tur att det finns kladdkakemuffins också!
just nu är mommo och moffa här för att fika just semlor med oss, och jag sitter helt utmobbad i vardagsrummet och kollar film. eller det är inte mobbing, det är självvalt.

är lite frånvarande idag, jag ursäktar för det. måste bero på min lack of sleep.
ja, ni kan få lite bilder på mig och viggo när jag ändå håller på..

hejdå!






hos mommo å moffa

okej, min lördag blev lite bättre. jag tog en alvedon, bänkade mig framför tvn med ett usb-minne fullt med filmer och popcorn.

helt ärligt blev min lördag ganska så bra.

footloose är en film jag rekommenderar, fast jag hatar att alla ska vara så bra på att dansa, jag blir så sjukt avundsjuk..
nu ska vi precis fika mina bullar som jag kom över med hit förra veckan, sen tror jag att jag ska höra av mig till ellenor så vi kan jobba lite på franskan innan redovisningen imorgon. ja, vi har lyckats skjuta upp den en hel vecka.

sen hade jag velat träna, men det får också bli imorgon. men när polisen har lagat sitt trasiga löpband, då, då ska ni få se.

Tumblr_lyxn7zfcam1rnbgbko1_400_large

rolig lördag

Ligger hemma i sängen och ska snart gå upp för att ta tag i mitt liv. Igår var jag med elli och alice, vi gjorde typ ingenting, men det var trevligt ändå! Jag har också fått sjukt ont i magen, vill bara slå mig själv medvetslös så jag slipper det här.. Ja, ingen tycker om gnälliga inlägg så jag slutar nu innan det blir värre. Hejdå och ha en trevlig lördag!

swedishproblems.tumblr.com

här är ett tips till alla ni som läser min blogg,

det är en tumblr som handlar om små grejer de flesta av oss svenskar gör och tänker, den är så sjukt rolig. och sann!
här nedan är några exempel;


tack ebba

tack tack, winterfoliage

seriöst, ni måste gå in där en sväng! http://swedishproblems.tumblr.com

C'est bon!

sitter här i mitt rum och övar på franskaredovisningen med elli som vi ska visa upp imorgon. fast just nu är det mest facebook och google translate som jobbar..

idag började vi tjugo i tio och slutade ett, ganska så skönt när man bara fått sju timmars sömn. kom hem ganska sent och sen var man kall som en isbit.

senare idag ska några stycken till hanna och plugga matte. ja, så kul har vi.
men nu ska jag ta tag i franskan så vi blir klara någon gång. hejdå!



LKAB och matlagning

Förlåt, förlåt för att jag övergett bloggen i typ en vecka men min laddare till datorn är borta så mina enda chanser till lite batteri är när jag snor laddare av mina klasskompisar under lektioner. Som typ idag, tack emma!

Igår var engelsmännen här och våran klass skulle ta hand om dem. Vi for till LKAB på morgonen och det var väl lite indelat i början och så me det var kul att fara så pass långt ner i gruvan, har ju bara varit till matsalen några gånger.
Senare på eftermiddagen lagade vi mat med dem, blev totalt kaos i början men slutade jättebra. Hade väldigt trevligt och så fick man ju öva lite engelska!

Nu ska jag fortsätta skriva på historian så att jag blir klar någongång, hejdå.



Eating bulldeg





Nog finns det saker att köpa..

Gällivare är litet, och dött. Men några affärer finns det faktiskt!

Jag har precis kommit hem från en runda på stan och där inhandlade jag en bh och ett par trosor, matchande för en gångs skull! och så köpte jag två träningströjor inne på Intersport. Eller köpte och köpte, mamma betalade för allting. Tack mamma!





Senare idag ska vi äta födelsedagsmiddag för Kela, fast hon fyllde år i torsdags. Får se vad hon hittar på att laga den här gången.
Sen ska jag ta och ring Eloise som är hemma ihelg, har inte sett henne på år och dar..

Ja, jag har inte så mycket mer att uppdatera om.

Trevlig helg!

om jag var där

Sitter vid något bord i skolan och kikar på youtube. Egentligen borde jag skriva på svenskan men den ska in om först en månad så jag orkar inte.

Igår var jag på en bilskolekurs i tre timmar, inte det roligaste jag gjort, men ganska skönt att få veta att man inte är sist med att börja övningsköra.
Annars hände ingenting speciellt igår, allt var som vanligt.

Idag är det fotboll och jag hoppas verkligen att det går bättre än i måndags för annars tappar jag nog hoppet om att det någonsin ska gå bra.

Ja, det här inlägget var lika tråkigt och ointressant som alla andra, men mitt liv (om jag ens har ett liv just nu) cirkulerar kring skolan och plugg. Tyvärr.



Once you go black, you never go back

Ska man säga hej eller inte, känns så fult att göra det men ändå konstigt att börja skriva utan ett hej?

I alla fall så har inte så mycket hänt idag, fotbollen gick asdåligt, sen ska alla idiotiska f97 med respektive "pojkvän" sitta där och stirra ut ögonen på sig själv. hojj, ibland vill man ju bara låsa dörren så ingen kommer in förrän våran träning är slut.

när jag kom hem så var jag ashungrig, som vanligt, så jag gick till kylen och kollade om det fanns något att äta, som vanligt. med det var helt tomt, som vanligt. då kom jag på att pappa hade gjort raggmunkar till middag, inte speciellt gott men är man hungrig så är man..

då frågar jag mamma, den enda som är hemma vid tillfället, om det blev över några raggmunkar, vilket det alltid brukar bli. men nä, då har pappa varit smart och HÄLLT UT ALL SMET.

jag blev skitirriterad så jag gjorde bara två mackor och sen har jag suttit här och läst min bok.
Sista boken i The Hunger Games-serien om ni undrar.

Snart ska jag sova så jag orkar upp imorgon, om jag nu kan sova med den här tandvärken.
Ja det är väl ganska konstaterat nu ifrån det förra inlägget att det här tandläkarbesöket var ett dåligt.

hejdå och håll tummarna för att jag vaknar på rätt sida imorgon.

årdning och reda

Tänkte skriva ett litet inlägg här innan jag går och lägger mig..
(och nej, jag har inte råkat stava "ordning" fel, ville bara ha en rubrik på å)

Idag har jag varit väldigt oföretagsam occh bara läst och tittat tv. Matten har jag inte ens rört så jag undrar hur jag ska hinna med både den här veckan och nästa veckas matte på två lektioner? det blir nog mattestuga för min del på onsdag. och företagsekonomistuga, om det nu finns någon sådan. sen ska jag ta tag i samhällsuppgiften och historian när jag ändå håller på.

nej, det här inlägget skulle inte handla om skolan, utan hur mysigt jag har det i min lilla vrå just nu.
kolla bara,



så med det säger jag godnatt och hoppas ni alla får en trevlig vecka. för mig börjar den hos tandläkaren, så det kan vara både bra och dåligt. nu har jag i alla fall borstat tänderna som aldrig förr, tog minst en halvtimme.

Godnatt!







a little bit in love with you

hej alla glada!

snart om typ tio minuter ska jag till faster för att äta köttsoppa, vilket ska bli sjukt gott!
idag har jag inte gjort någonting, bara läst och sjungit och till och med pluggat lite matte!

igår var jag med elli och emma och vi gjorde lite roliga grejer, sen kom några fler och då kollade vi Mean Girls. den filmen kan man ju aldrig bli less på. typ som bring it on, haha.

senare idag ska jag nog kolla en film eller kanske städa mitt rum som jag lovat mig själv att göra i typ en veckas tid. jag vill ju inte göra mig själv besviken..

ja, det har gått ett tag sedan jag bloggade sist men jag har mina anledningar. har inte riktig haft inspiration om jag säger det så. nu ropar mamma att vi ska fara så jag avslutar lite snabbt här, hejdå!




en fin katt i en fin lägenhet i en fin stad.

RSS 2.0