.

Det gick att ladda upp. Tur var väl det för jag glömde att kopiera ;)

Skitdag var det!

Jag hade skrivit värsta inlägget om hur skit min dag hade varit. Då går det ju såklart inte hellaer att ladda upp inlägget så jag måst börja om igen! SKITDAG!
Jag har inte gjort någonting idag, ingenting! Eller jo... jag har kollat två filmer, varit hos mommo och moffa, och varit på fotbollsträning. Utöver det så har jag inte gjort NÅGONTING! På fotbollen sög det för jag kan inte passa ordentligt, skjuta skott eller någonting känns det som! Undra hur jag ska klara av fotbollen imorgon?! Jag har märkt att jag bara pratar om fotboll hela tiden, men det är bara det att fotbollen har blivit en så enormt stor del va mitt liv de senaste månaderna. Jag hoppas att jag inte tråkar ut er med mitt fotbolls-snack, annars får ni säga till. Imorgon kommer jag väl bara gnälla så då får ni en liten paus, jag känner mig bara så fet och ful och dålig helt enkelt. Jag har nyss duschat och nu så ska jag sova om jag kan ladda upp det här inlägget någon gång. Jag ska kopiera allt så är det bara att klistra in igen om det inte går att ladda upp. Imorgon så är det sovmorgon, i övermorgon också. Jaja, hoppas ni, alla mina kära vänner, har en jättebra dag imorgon så ni kan stå ut med mitt gnällande, om jag inte börjar gråta av ursinne... Men då vet ni iallafall varför. Om ni läser min blogg vill säga... Hejdå & Godnatt!
/Evve

Kiruna!

Nu är jag äntligen hemma från Kiruna. Såhär har min dag sett ut:
Jag vaknade kl 6 för att klä på mig, borta håret och åka bil ner till sjöparkens parkering för att fara med bussen till Kiruna 7.30...
Jag sov mest på bussen och så åt jag min frukost när jag kom fram. Våran första match(95orna) var först halv ett så vi kollade på 98,97 och 96ornas matcher. Sen åt vi lunch på restaurangen mittemot. Senare värmde vi upp och så var det dags för match! Vi spelade mot Pajala och förlorade med 3-0? Sen så hade vi våran nästa match kl 16 och16.20. Alla matcher är bara en kvart. Vi spelade först mot Janesuando, då förlorade vi med 5-0. Sen var det mot Kiruna blå och då förlorade vi med 1-0 vilket var väldigt bra för Janesuando förlorade mot Kiruna blå med typ 4-1 eller nått...
Sen åt vi middag och då åt jag en Pizza. Vi hade våran nästa match kl 7 så vi hade ganska gott om tid. Vi spelade mot Kiruna röd då. Vi förlorade med 3-0 då också tror jag. Men den matchen hade jag värsta snygga målchans-inlägget men Jojjo råkade tappa bollen, men jag är glad ändå...
I första matchen så skrapade jag armbågen och knät så det sved när jag duschade, annars så har det gått bra. Förutom att jag fick en varning! Den första varningen i hela mitt liv! Jag blev lite skakad där..
När mamma berättade så lät det såhär:
(Telefonsamtal)
Mamma; Gissa vad Lillan har gjort?
Kela; Nej, jag vet inte.
Ellis(I bakgrunden); Hon har skaffat en pojkvän!!!
Mamma(asgarvar typ); Nej, hon har fått en varning.
Kela; Hur gick det till?
Mamma; Hon tacklade en tjej så hon ramlade på mage...
Ellis; Jag visste att hon var tuff när det väl gällde!
Det var vad de sa om mig... ungefär...
På bussen hem så var det någon jobbig kille som trodde han var rolig som störde oss hela vägen-.-
Nu ska jag sova, godnatt! Hörs senare!
/Evve

R.I.P

Ja... vila i frid Ellinor Öhman. Det är allt jag kan säga om det.
Idag var det brottning på gympan. Trodde det skulle vara jättetråkigt- som vanligt -men det var jättekul! Sen när jag kom hem från skolan så har jag pluggat lite franska -.- Jag ska snart kolla lite tv. Jag har egentligen ingenting att skriva men jag har inte skrivit på så jättelänge så jag tänkte att jag skriver ändå. Jag inreder mitt kontor i Ikea Home Planner. Det är faktiskt jättekul! Mitt kök kostade 41.731 kr ;) det är ju inte så dyrt...hm...
Ja, jag vet ingenting annat jag kan skriva om. Hejdå!
/Evve

....

Hej! Jag har inte skrivit på länge men det har inte hänt något intressant i mitt liv. Inte för att det gör det när jag skriver heller...
Men nu kollar jag iallafall Wizards of Waverly place. Jag ska snart kolla igenom IKEA-katalogen, om det finns något jag vill ha eller önskar. Senare ska jag ringa någon person om någon vill vara med mig ;) Hörs!
/Evve

Helg.

Nu har jag faktiskt inte skrivit på svinlänge! Ja, nu har jag gått första veckan i skolan, det var faktiskt inte så hemskt. Vi har fått veta att istället för sovmorgon på torsdagar så har vi det på tisdagar. I elevens val tog jag syslöjd första och musik andra, tydligen är musikläraren helt konstig :S Imorgon så ska jag mest troligt gå på bio med Elli och hennes lillebror. Vi har grannarna på besök, jag sitter här och är osocial istället. Jag har hållit på med bollen ganska mycket i em. Jag kan ta upp bollen på bröstkorgen och hålla kvar den där :D det tog ett tag att lära sig och lite ont i ryggen- men nu kan jag det :) Jag och Elli sitter och skvallrar på msn medans jag längtar tillbaka till sommaren. alltså jag längtar sjukt mycket! jag vill springa och hålla på med bollen, skjuta skott- fara till IP och bara leka med bollen :D jag längtar så fruktansvärt mycket! typiskt att vi ska ha en sån lång vinter/vår. Jaja, jag år hålla på inomhus och på träningarna, även om det är pinsamt ;) Eller iallafall så är det pinsamt på damernas. Jag får helt enkelt övervinna den pinsamheten. Nu ska jag lattja lite mer med bollen. Solong!
/Evve

Hemmaaaaaaa

Igår så bakade jag bullar och åt några innan träningen. På träningen gick det inte speciellt bra, men jag gjorde ett mål så det var ju bra :) Men det hade inte gått utan Emma H och Elli! Idag så jobbar pappa till 3 och mamma till, ja, jag vet inte, men hon skulle komma hem kl 12 och äta iallafall. Nu har jag äntligen nött bort alla Taylor Swift-låtar. Men nu kan jag typ alla utantill också ;) Jag måste busa med Ture snart, innan han biter sönder min hand. Hejdå!
/Evve

qwerty

Hade ingen bra rubrik i huvudet så det fick bli qwerty. Idag har jag vaknat ungefär 9 och sedan suttit vid tv:n till typ 11 ;) Nu när Ellis har farit så har jag fått hennes byrå, så har jag också flyttat över lite kläder dit. Jag vill fortfarande ha kvar kläder i mitt rum. Senare idag så har mamma lovat att hon ska lära mig att baka bullar, även fast jag vet typ hälften. Men man kommer inte långt om man inte kan göra själva degen. Jag har fortfarande alla Taylor Swift -låtarna i skallen. De kommer nog sitta i ett tag. nej, nu ska jag mata mina facebook-fiskar. Hejdå!
/Evve

Life's like a penguin. Black and white, but sometimes you can se colours.

Hej! Just nu har vi besök här hemma. Jag sitter inne på msn och pratar med Yonna :) Snart ska jag läsa ut Eclipse - äntligen! Sen bär det av mot Breaking Dawn ;) Jag har inte så mycket att skriva förutom att jag och ida har nött youtube så nu har jag ALLA - tro mig - precis varenda en av Tayor Swifts låtar i huvudet. You belong with me, Love story, Change, Teardrops on my guitar m.m. Jag blir galen snart. Nu ska jag sätta mig och prata med alla en stund :) Hejs!
/Evve

Godmargon alla sjusovare :D

Idag så for Ellis till Uppsala. Hon skulle åka bil med Tove kl 7, men Tove var så seg så de for typ kvart i 8. Sen efter hon farit så gick jag upp till mitt rum och läste. Då hade Ida redan vaknat. Sen så läste jag - Ida sov typ? - till 9. Vi åt frukost och sen läste jag ännu mer och Ida läste FRIDA och sen så var hon typ medvetslös i några timmar. När jag hade läst typ 20 kapitel så gick jag på toa. När  jag kom tillbaka så hade Ida vaknat. Hon klagade över att hon skulle dö - som vanligt - medans hon klädde på sig. Sen gick vi ner och nu sitter vi här :D Vi ska Googla på några människor och vara normala. Igår såg vi Seventeen again med Zac Efron. Ida var/är dödskär i honom så hon satt typ och dreglade hela tiden xD Jag däremot tyckte att Hanna Montana killen - som ska spela hennes brorsa - är snygg för att han är 32. Hörde ni? TRETTIOTVÅ! Det är ju sjukt! Han ska spela typ 19 :C  Hejdå!
/Evve + Ida
P.S. Jag är fortfarande irriterad över ålder-saken men inte för att personer är 5 år äldre utan för att alla ska tvunget ha 40.000 tatueringar på konstiga ställen och att alla ska tvunget röka! BLÄ säger jag! BLÄ!
Trettiotvå-åringen

Godmorgon!

Jag har aldrig stigit upp såhär sent på hela lovet tror jag :S Ida har tillochmed hunnit ringa mig. Undra vad hon ville? Jag har dock bara sovit till halv 10-10 ungefär sen har jag legat och tänkt och fortsatt försöka drömma min dröm som jag inte ville skulle ta slut. Nu däremot så äter jag flingor och fil. Gissa vad vi fick med i flingpaketet idag? :D MINI- CLUEDO! Hur coolt är inte det på en skala, eh? Jag borde börja äta snart så jag kan klä på mig och ringa Ida :)Hejdå!
/Evve

22.00

Hej, nu sitter jag här vid datorn igen. Som alltid. Idag -och igår- var jag med Eloise. Jag sov över där :D Vi spelade pingis och sjöng singstar med hennes syster. Vid två ungefär så somnade jag - utmattad, Eloise kunde inte sova alls under hela natten, så man kan väl säga att hon har vakat. Idag så har vi sjungit igen och tittat tv. Senare spelade vi kort, jag var tvungen att fara hem vid halv sex för att äta. Sen kollade jag tv en stund. Jo! Vi har flyttat ner datorn till Kelas rum nu. Känns lite annorlunda att inte se någon dator där uppe varje gång jag går ut ur mitt rum, inte för att jag går ut ur mitt rum så ofta. Det är nystädat så jag ligger där och läser. Jag ska nog ta och sova snart- försöker att vända dygnet, Trots allt bara fyra dagar kvar tills skolan börjar. Ha det gott!
/Evve

God Morgon!

Jag försöker få tag på någon att vara med, mamma sitter och rensar papper -ska flytta datorn dit ner igen. Ellis packar och pappa, ja, vad gör pappa? Idag så måste jag städa mitt rum. Jag hatar att ha så mycket kläder :@ Men samtidigt så är det kul. Det är bara det att jag har en väldigt liten byrå. Jaja, jag får fixa det på någon sätt :) Hejdå!
/Evve

It's a new day, it's a new dawn, it's a new life - and it's feeling good.

Nu har jag sett New Moon. Den var bra - men den hade kunnat vara bättre. Slutade lite tvärt och jag tycker att boken är så mycket bättre. Iaf så när jag kom hem så fixade jag till toan - Ellis ska ju flytta så jag får toan där nere :D Jag har dammtorkat och satt in alla mina grejer. Inte för att det var så mycket då. Mamma håller på att snacka där nere om att det är så stökigt överallt. Jag måste nog gå ner och städa lite... Imorgon kommer det att bli en spännande dag har jag bestämt! Någon som vill umgås? Hejdå!
/Evve

Träningsvärk.

Jag har fått träningsvärk sen fotbollen igår. Dessutom på det konstigaste stället. Knäna. Så jag har tillbringat dagen med att spela tv-spel. Sen - efter middagen - så gick jag ut med hundarna. Snart ska jag byta om till bio kläder. För jag har lite slitiskläder på mig. Ha det bra!
/Evve

MÅL MÅL MÅL MÅL!

Jag tycker att jag håller igång mitt bloggande ganska bra nu, eller vad tycker ni? Iallafall så var det träning idag, det var - skönt och eftersom det känns som om jag bara proppar i mig godis och andra onyttigheter - roligt! Jag gjorde 4 mål :D och en eller två assist. Jag var den enda från mitt lag idag igen. Kom igen nu tjejer! Vill ni inte träna? Det var Ellis sista träning idag innan hon far till Uppsala. Hon far redan på lördag. Kommer sakna henne, men nu får jag vara ensam :) Nu ska jag duscha- eller bada, jag har inte riktigt bestämt mig än. Vi höres imorgon eller nåt. Jo! jag ska på New Moon imorn med Ellis. Hennes studentpresent. Jaja, skriver med imorn. Hejdå!
/ fortfarande en irriterad Evve

GRRRRRRR!!!

Blir inte ni irriterad när ni ser någon snygg kändis och man tror att personen är i ens egen ålder fast personen egentligen är 5 år äldre!? >:@ Jag blir så irriterad!
Nu är jag iallafall hemma :) var med Elli igår och kollade "trångt i kistan" den var HELT SJUK!
Sen när hon for hem så spelade jag lite sims till typ ett. sen så gick jag och la mig. det var min intressanta dag igår. förutom att jag åkte bil i typ 6 timmar -.- PÅ lördagen så köpte jag en svinsnygg väska :D! och en matta xD Nu orkar jag inte skriva nå mer. Hejs!
/ En VÄLDIGT irriterad Evve.

RSS 2.0