Sticker till skogen

över helgen. Hade hellre stannat hemma men jaja. lugn dag idag, ingenting speciellt har hänt.
Nu hotar mamma med att fara utan mig så jag måste hoppa i skorna och gå ut i bilden. hejdå!

Hungrig igen

Jag kom hem från skolan vid halv fyra, tog lite fil och en frukt och nu är jag hungrig igen. tur att det snart är mat. det känns som att det är det enda jag gör hela tiden, äter.

ska ta en till frukt innan middagen, hejdå!

Blå himmel

Jaha, då var det dags igen. Nu måste jag klä på mig, sitter i pyjamasbyxor och linne. Sedan bli det att cykla till den efterlängtade skolan. hejdå!

´

KLAR MED HEMKUNSKAPEN!
AAAH!

Men

inte men som i män utan men som men.. haha, säg den meningen högt, låter exakt likadant fast det är olika ord på olika språk typ nästan.

idag är det kör klockan fyra, sedan klockan sju när den slutar så ska vi grilla här hemma och jag ska göra chokladglass. imorgon är det skola men jag ser det från den ljusa sidan med att vi har sovmorgon.

nu ska jag kolla klart säsong 6 av One Tree Hill och sedan bli det väl att kolla säsong sju. Hur många säsonger tänker de hålla på att göra egentligen? den slutade vara bra när de gick ut high school. alltså säsong fyra.

åh, det luktar gott i mitt hår, jag har kommit på vad mitt schampo luktar som; camping. ni vet den där lukten som är utebadslukten av klor och sommar och solskyddskräm. när man ligger och solar och hör små barn som skriker- men inte för högt, när man har musik i öronen och bara njuter. det har jag lite längtan efter. eller när man själv var en liten skrikande unge som inte skrek för högt och badade tills man var less.
nostalgi.

svinliten på denna bilden, så jag badade inte. vill bara inte att ni ska tro att jag var värsta enorma jättebebisen när jag var typ fem. jag är högst ett på den bilden




You think?

Åh vad skönt det är med vackert väder ute!

Har typ solat hela dan, ska göra det igen nu. hejdå!

Utflykt på baksidan

Suttit och grillat med mamma på baksidan i nån timme, det har varit jätteskönt ute. När vi var på stan så köpte jag ett par löpartights, ett par täckisar på halva priset och en bikinitopp.

Nu ska jag göra klart HKn så att jag kan andas ut. Fast den dagen jag andas ut ordentligt är nog skolavslutningen. Då är allt slut, lung och skönt. Ingen panik över slutbetygen som man kämpat för i onödan egentligen, ingen stress över skolarbeten. SLUT.

Fast efter några månader så börjar ju gymnasiet, får se hur det går. Ska tydligen vara de tre bästa åren i ens liv vad jag har hört.

Hur många hittade dig?

Nu ska jag och mamma på Intersport för att köpa springbraller åt mig, sedan ska vi kanske dra en sväng på Lindex. Kappahl får vara för det här gången. De tre affärerna kopplar jag ihop med "stan". Sen kanske det blir en sväng på Apoteket eller Kicks.

För att helt byta samtalsämne så känner jag mig jättelen i ansiktet. Inte som den där reklamen som L'oreal håller på med, när hennes kind är lika töjbar som en gummisnodd. Jag bli äcklad av den reklamen.





Trafiktrollet

Sitter och lyssnar på gamla trafiktrollet. snacka om nostalgi!






Bravo


Måste göra HKn..
Måste diska..
Måste vika in kläder..
Måste öva trumpet..


Vill spela gitarr och sjunga..
Vill köpa massa kläder..
Vill ha ett hembiträde..
Vill kolla One Tree Hill..

smulpaj..?

Okej, det blir ingen header idag. jag fick damp på photoshop och lagade lite smulpaj till mig själv. gott! såg även på våran våg som vi äger att jag har gått upp i vikt, men den sa fem olika vikter till mig så jag säger att den vågen är trasig och mår lite bättre. kanske skulle ha skippat smulpajen?

idag har jag inga planer, har städat mitt rum, diskat, sjungit och spelat gitarr, spelat trumpet, kollat tv. ja, massa onödiga grejer.

nu fick jag lust att börja med headern igen.

Blå fågel

Sitter här och skriver lite på hkn, vaknade för någon timme sedan och nu sak jag äta en andra frukost för jag blev hungrig igen efter den första. Efter det ska jag ta mig i kragen och fixa en header som jag har planerat på i år.

Nu kom mackorna upp från brödrosten! hejdå..

Tillsammans gör vi gott

Tack för att du väljer norrländska mejeriprodukter. Därigenom försäkrar du dig om en hög kvalitet och god smak.
Dessutom bidrar du till att hålla våra vackra landskap öppna och Norrland levande.
Tillsammans gör vi gott.


Sitter här och dricker mjölk, som vanligt. Jag vaknade ungefär tjugo över nio och sedan har jag bara kollat Oth, man kanske ska ringa någon och röra på sig idag.

Fotboll måste också inräknas i dagens schema, jag ska ta fram kyckling till middag, gott!
Nu ska jag fortsätta med mitt avsnitt, hejdå!


gammal bild, men den är ju så söt..?

Mjölk!

Å vad mjölk är gott! Jag har längtat efter det hela träningen och nu ahr jag snart druckit upp ett helt packet. Efter det så finns det bara ett kvar. Jag får dricka påskmust istället!

Träningen gick väl sådär, inget ovanligt. Nu ska jag kolla one tree hill och duscha. Kanske blir en hemmakväll idag, ganska mysigt. Ska försöka hitta en bra torrent på Red Riding Hood att ladda ner, har längtat efter den filmen, två snygga killar är ju med!

Oj, vi hade visst ostkrokar också, hejdå!

Posten

Har varit på stan en sväng med Elli, jag postade Ellis (storasyster) laddare som hon glömt hemma sedan fikade vi på Vetehatten.

Idag är det träning som jag måste gå på sen vet jag inte, jag kanske kollar någon film eller några oth-avsnitt som jag glömde att göra igår.

Äh, det här sög¨och dessutom ska Elli tona sitt hår. hejdå.


           

Längtar till sommaren!

Snacka om läskigt

sitter här ensam och kollar Criminal Minds, eller ja jag är inte ensam. Elli ligger bredvid mig och sover med ett skumt ansiktuttryck, undra vad hon drömmer om. Snart ska jag väcka henne så får vi borsta tänderna och sedan lägga oss. Godnatt!



Lov!

Jag har inte haft tid eller tillgång till en dator typ den senaste veckan så jag är ledsen för det.

I helg har jag njutit av de första lovdagarna med att åka skoter i stugan och grilla korv och sånt. Idag for Ellis hem till Uppsala och jag passade på att få skjuts hem med mina tremänningar till Gällivare. Mamma och de kommer väl någon gång under veckan.

Jag ska bara säga att det är superskönt att vara ensam hemma, jag ska på stor-Ica på stan sedan och köpa ett kuvert till en sak jag måste posta och så ska jag höra om någon vill umgås.

Nu ska jag kolla lite (läs mycket) One Tree Hill och plocka ur diskmaskinen. That's all!

något trött

jag sitter här i vardagsrummet på Ellis dator. Hon är hos Josefin i malmberget.

jag tror att jag har sovmorgon imorgon som vanligt, ska bli skönt!

fick veta idag att vi ska ha värsta stora hk-grejen tills veckan efter veckan efter lovet (andra veckan efter lovet) som jag i ett tidigare inlägg längtade till. det ändrades ju ganska snabbt. så helt enkelt längtar jag tills första juni för tillfället.

fick också frissatid den 25 maj om någon undrar, ska färga lite ljusbrunare och sätta i ett par blonda slingor om det går. sen ska jag få en ti till balen också. skönt att det är fixat, nu är det bara 97968558 saker kvar. Och de sakerna kan jag inte ens göra bort nu. eller jo, en men den tar jag till lovet.

nu ska jag sova! hejdå..


right back where we started from


Tråkig dag

Idag har jag inte gjort någonting, sen dansade jag från två till sex. Det sög men var ändå kul. Nu ska jag äta och sedan kanske kolla film. Jag får se om jag kan övertala Ellis.

Världens sötaste hund







Hej, jag lever

Idag har jag faktiskt varit på Dundret ett par timmar med Eloise. Nog för att mamma, Ellis, moster Marie och mina två små-kusiner Ellen och Simon också var där.

Imorgon är det dans typ hela dagen och jag är absolut inte taggad för det.
Nästa vecka är det föreställningar och jag längtar bara tills det är över. Vi missar badet på torsdag där vi skulle ha simmat 40 längder. Så vi får "göra det någon annan badlektion" enligt min gympalärare. Hade varit skitskönt att bara göra bort det nu men hon vet ju inte om vi säger sanningen eftersom att hon "inte kan vara där och kolla". åååh, jag vill bara ha veckan efter veckan efter påsklovet. (alltså andra veckan efter påsklovet)

Dålig

är vad jag har varit på att blogga nu, men jag kanske skärper mig

Först och främst så har jag försökt att fixa till min blogg lite, men just nu ser den ut som en soptipp. många fina grejer och finesser bli tillsammans skräp. Så jag ska försöka att rensa upp lite. Nu ska jag fika god Jennykaka som Ellis har bakat.

Score


Fjällsäkerhetsdag

Nog var den väl kul. Men roligast var när man skulle ta på sig en skoteroverall och en vindsäck, tror jag, när det blåste skitmycket. och när vi fick gå med fylleglasögonen.
Det har aldrig varit så vingligt att gå rakt. De med mest promille kunde jag inte ens stå stilla i, jag ramlade baklänges hela tiden.

Idag är det dans, men nu ska jag gå och ta mig en macka med torkat kött. mums!

Ja, juste

som ni kanske märker på mitt bakande så fick fotbollen mig på bättre humör. kan man göra annat än att skratta men mina underbara lagkamrater?!



Baka liten kaka

1. Ta fram alla ingredienser, vilket vill säga:

Mjök 1dl, Smör 100g, Mjöl 2+ 3/4 dl, Socker 2dl, Ägg x2, Bakpulver 3 tsk, Kardemumma (Kanel)1 tsk.



2. Vispa äggen och sockret till ett vitt skum.


3. Smält smöret



4. Blanda mjöl, bakpulver och kardemumman i en enskild bunke. Häll sedan i blandningen i ägg och socker skummet. Rör om med en slev, inte vispa.


5. Häll i mjölken i det nu smälta smöret och blanda lätt. Häll i smörblandningen i smeten. Rör om tills smörblandningen gått in i smeten.


6. Häll smeten i en bröad form och sätt i mitten av ugnen på ungefär 35 minuter.


Voila!


Blä

Den här dan började svinbra, spelade badminton på gympan. Sen syslöjd som jag bara vill strypa, det sög. Och sen bandrep där jag för tillfället har lust att bara sluta. men känner jag mig själv så kommer jag inte att göra det. Och vem känner mig bättre än mig själv efter 15 år?

jaja, eftersom att jag nu är irriterad och dum så kommer nog inte heller första uteträningen att gå bra. eller jag kanske hinner bli positiv eller något.

Mat

Sitter här och äter igen.. Men nu äter jag faktiskt frukost. Jag är lite stressad för att jag ska hinna bli klar med allting innan jag måste gå till skolan men samtidigt är jag kolugn.

Nä, nu ska jag äta upp den sista mackan och sedan måste jag sminka mig m.m.

Allt är fel

jag vill bara lägga mig under täcket

Övernattning i stugan

Vi kom till stugan från Luleå vid åtta på kvällen och vi orkade inte åka hela vägen hem så vi sov över och åkte hem nu på morgonen istället. Ganska mysigt.

Ja, i luleå har jag inte köpt någonting nästan, för att smart som jag är så glömmer jag bursen hemma. Mamma har fått pröjsa för en kofta på H&M, men jag ska beställa ett par saker därifrån nu idag efter skolan. Sedan hittade jag en svinfin kjol på Indiska men jag vågade inte köpa den så mamma fick köpa den åt sig själv så ska jag låna den litegranna.

Idag är det bara kör, skulle ha varit förta uteträningen med fotbollen, men nej, den ska vara exakt samma tid som kören. Lite ledsen över det. Jaja, jag kan trösta mig, eller tröstäta mig med att jag ahr fått skitgott bröd och saltkött från Ica Maxi  Luleå. Tack mamma och pappa!

Nu ska jag äta färdigt och sedan kanske plattta håret om jag hinner. Hejdå!

RSS 2.0