Bokrecention

Jag håller på att läsa Gone, en bok som Ellis fick i julklapp. Den är jättebra och jag tycker att alla borde läsa den! Jag har inte läst klart den ännu, men det är väldigt spännande. Det är på 585 sidor kanske och är på Engelska. Det finns en till bok efter denna som heter Hunger. Jag tror att det bara är två böcker i denna serie. Jag längtar till att läsa nästa bok. Jaja, nu ska jag äta innan jag ska jobba vidare med Franskan.Hejdå och ha en bra och ickeförkyld dag!
/Evve

Medeltiden

Jag har nyss varit ute på bron och försökt att andas normalt. Fick en hostattack och nu är allting bra. Jag jobbar egentligen på So;arbetet(rubriken), men tog en paus eftersom jag inte har lust att visa mina åsikter idag. är sjuk och vill bara sova hela tiden, eller läsa min bra bok(Ellis egentligen). Idag så gjorde jag hål i öronen! Det blev inget på fredagen för Annabelle gjorde inte hål i öronen... men Stina gjorde det så jag gjorde det där typ kl 4. Det gjorde inte alls ont, så om ni är rädda för att göra hål i öronen för att det gör ont, var inte rädda. Det gör ont när hon skjuter igenom öronhänget, men sen gör det inte ont nåmer, inte för mig iallafall. Oj, vilken lång mening det blev! Jag har silvriga öronhängen. Efter det så gick jag på stan med Ello, hon skulle köpa skor men hittade inga. Vi gick också på Intersport och kollade på ursnygga slalomglasögon, ni vet såna där spegelglasögon. Kostade dock 500 spänn så jag sparar mina pengar till Stockholm istället. Jo, jag har glömt att skriva det, men jag ska till Stockholm i maj. Vi är där en weekend sen far vi hem. Jag har hittills 1000 spänn att shoppa för, men det räcker inte långt. Jaja, nu ska jag arbeta istället för att skriva här- Hejdå!
/En sjuk och slemmig Evve

Jag vet, jag äger på att uppdatera!

Jag tycker att jag blivit ganska bra på att uppdatera min blogg nu.
Idag så blev det inget Ida, för att hon var tvungen att ta hand om sin lillebror. Synd. Imorgon är det söndag, vilket innebär fotboll. Ska bli kul att träna, även fast jag hellre suttit hemma och läst en bok. Nu äter jag fil och socker, eller mest socker och lite fil. Ska snart sova. Hejdå!
/Evve

Helt i onödan.

Nu har jag väntat på en person från kl 7 till nu. Personen skulle vara med mig jättetidigt, men då sover man till 9 och sen är man med varandra kl 3 istället. Det blir alltid så! Ingen idé att ens planera. Nu lyssnar jag deppmusik och har lust att bara gå och gräva ner mig. Hejdå.
/Evve

Ida + mig = sant ;)

Jag sitter här och studsar, utan anledning egentligen eftersom ingenting händer i mitt liv förutom att jag är ful, fet och har en konstig näsa. Det var allt för ikväll, ska umgås med Ida imorgon bitti- tidigt, tidigt! Jag kommer inte kunna berätta så mycket om det eftersom det är lite hemlighetsstämplat. Nu ska jag inte säga mer hära. Hejdå!
/Evve

Bradag-skitdag?

Jag ska göra en lista över vad som varit bra idag så ser ni:
Bra Dag:
Fixade tänderna
For till frissan
Lagade god m
Alice ska komma
Idas lilla äventyr :D
Skitdag:
Blev sur på någon efter lunchen
Blev inte helnöjd med håret efteråt
Gjorde inte hål i öronen
E dissade mig när hon lovat att vara med mig nu på kvällen
Missade innebandyn
Som ni ser så var min fredag en skitdag... NU ska jag kolla någon film och gråta i dysterheten... Nej, jag ska inte gråta men kanske snyfta lite tills Alice kommer. Hejdå.
/Evve

Ny tand!

Ida var jag hos tandläkaren och skulle bygga på mina tänder. För ni som inte vet(vilka inte är många eftersom ungefär 4st läser min blogg) så har jag ett par av minismå tänder brevid framtänderna istället för vanliga fina och raka tänder. Idag var jag iallafall och byggde på en av dessa tänder. När de byggde på tanden så var det någon slags plast de byggde av. Det gjorde inte ont eller nåt, bara när de slipade tanden där uppe när de var klara, det rörde tandköttet lite. Det blev jättebra tyckte jag och jag ska bygga på den andra imorgon! Jag längtar, fast jag missar slöjden. Nu jobbar jag på SO:n, vill bli klar tills imorgon helst. Senare är det fotboll på Malmsta. Om någon som läser denna blogg råkar vara en fotbollsspelare som spelar med oss- glöm inte att komma!
Jag ska fortsätt på min jobb om "Kvinnosynen under medeltiden jämfört med våran tids kvinnosyn" typ. Hejdå!
Elli, om du läser detta så logga in på Skype eller MSN. Dagens låt; Free fallin' med John Mayer.
/Evve

Fail

Idag på gympan så kom jag typ en halvtimme försent eftersom jag hade elevskyddsombudsmöte -.- När jag kom dit så höll det på med någon sak jag inte förstod så jag förlorade typ direkt. Efter det så körde vi basket. Jag var helt fri och skulle skuta mål, och då failade jag genom att kasta bollen upp på basketkorgens kant så bollen fastnade där, jag höll på att dö av skratt! Efter matchen så fick vi ner bollen, men det var fortfarande kul, och så tappade Alice bollen men den studsade på Emma B:s ben så den for tillbaka till Alice igen. Det var en rolig dag idag. Nu lagar mamma mat så jag ska väl börja duka. Kl fem så är det dans, kl 7 så är det medborgarskolan och Eivor som gäller, vad kul med festsminkning idag! Sen kl nio så ska jag bara slappa hemma :) Och duscha då. Hejdå!
/Evve

Kan ni bestämma er?

Alltså det värsta jag vet är folk som aldrig bestämmer sig. Först hatar man några andra- men i samma ögonblick som man får vara med och leka, då blir det jättesnälla helt plötsligt... Jag kanske är konstig men det känns lite konstigt. Nu ska jag försöka att inte tänka mer på det och hitta andra vänner som vill vara med mig och inte bara vara med mig för att komma närmre andra. Hejdå.
/Evve

Converse

Nu har jag köpt ett par Converse från Junkyard! De är svarta med vit kant, egentligen hade jag kanske velat ha blåa men Ellis har ju haft sådana så jag är inte säker,men nu är de ju redan beställda. Hoppas att snön smälter snart så att jag kan använda dem så fort som möjligt! Nu lagar pappa mat för vi ska hinna äta innan:
1. Mamma ska på Jägarexamen.
2. Jag ska på Teater (nervös)
Jag ska samåka med Emma tror jag... Det börjar kl fem och slutar sex- sen hinner jag hem och äta typ så är det fotboll kvart i nio. Det ska bli kul! Jag ska ringa/smsa Emma så att jag vet säkert. Hejdå!
/Evve
P.S Jag har gjort två stycken inlägg på samma dag!
Såhär ser de ut!

Tadaa!

Min morgon började med att jag hade sovmorgon till kvart över nio. Jag hade So och skrev om Medeltiden, det gick ganska segt men jag är iallafall på slutet av Vg-frågan. Vi fick veta att alla lärare på skolan hade någon slags utbildning så vi skulle få sluta kl 13.20. sen kom Annika(franskafröken) och sa att vi som gick i franska kunde få sluta tidigare om vi jobbade hemma. Då skulle vi få sluta efter matten. Vi hade matte i en halvtimme sen sa Niklas(mattelärare) att vi kunde få sluta om vi tog hem och räknade tio tal. Jag ville stanna, men alla gick så nu är jag hemma och ska snart äta. Innan det så ska jag först göra tio tal i matten, sen ska jag göra tio meningar om vädret i olika städer på franska. Det var min dag. Sen var jag ju med Elli igår och där glömde jag min mobil också upptäckte jag senare på kvällen. Hon skulle ringa och säga att den var hos henne när hon hörde att den ringde. Då ringde hon till min mobil så smart som hon var så var den i hennes hand när hon ringde den... Hojj, Elli börjar bli lite glömsk. Sen så på So:n så övertalade Emma mig att jag skulle börja i teater. Men Elli skulle fråga Johan J om det gick bra först. Vi ser ju om jag får plats. Nu ska jag jobba lite. Hejdå!
/Evve

Marknad

Jag har inte hunnit vara på marknaden någonting denna helg så jag och Elli ska gå ett sista ryck idag :) Jag vet inte vad jag ska köpa men något blir det väl, skriver kanske mer sedan. Hejdå!

/Evve



!!!

Nu ska jag fara till stacken och där ska jag sjunga :) Önska mig lycka till och så får vi hoppas att det går bra. Efter det så ska jag på marknaden och sälja klart brödet vi skulle sälja igår, sen blir det också att köpa typ sockervadd m.m. Nu ska jag byta linne, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Vi ser ju vad det blir, men linne ska jag byta iallafall. Kanske byxor också...och sätta upp luggen...eller inte... Äh! Jag ser ju ;) Hejdå!
/Evve

Verkligen?!

Idag har jag varit på sminkningskurs i Medborgarskolan :) Det var svinkul och vi fick massa saker! Jag längtar tills nästa onsdag :D Vi sminkade oss i vardagssmink, nästa gång blir det festsminkning ;) Nu ska jag äta rostat bröd med mamma :) Hejdå!
/Evve

And it feels so real from the outside looking in

Jag har gjort lite saker på photoshop, här är några saker, inte så snygga men men :)

Nu ser jag att...

...det bara är ÅTTIOÅTTA dagar kvar till skolavslutningen! Kom igen, det här klarar vi! :D

You don't see me

This is why I don't write in my blog! :@

Jag hade skrivit jättemycket och så helt plötsligt försvinner bara allt! Nu tänker inte jag skriva lika mycket. Jag vaknade med solen i ögonen och det var trevligt. Jag har inga planer för idag så jag berättar om gårdagen istället.

Jag var ensam hemma ett tag för mamma och pappa for till stugan för att lämna ett par sängar där. Jag började dagen med att sitta framför tv:n och äta ostkrokar och dricka juice. Sen ville jag umgås med någon så jag smsade Alice och hon sa att hon skulle vara med Emma så jag var med dem båda.
Efter jag var klar så gick jag till Emma och dör lekte vi en sammansatta ord-lek. När den började spåra ut så gick vi till mig och lyssnade musik och pratade. Efter ett tag så la Alice märke till vårat Alfapet-spel.
Vi spelade två omgångar och jag kan bara nämna att jag vann båda gångerna!
Mamma och pappa kom hem ungefär vid tjugo i sex så då for Emma och Alice hem.
Vi gjorde oss i ordning och sen så gick vi till grannarna för att äta middag.
Vi kollade lite melodifestival och jag tycker att Salem skulle ha vunnit.
Jag lyssnar på Salems låt just nu faktiskt. jag är lite irriterad. Jag som hade en så bra morgon :(
Hejdå!
/Evve

:@

JAG HATAR BLOGGEN!!!!!!!

Jag såg nyss på min nedräkningssak...

...att det bara är NITTIOSJU dagar kvar till skolavslutningen. Nyss var det 156 dar :)

LULEÅ

Nu ska jag packa de sista sakerna och sedan ger jag mig av till Luleå. Troligen kommer vi hem på lördag kväll för pappa är lite sjuk. Jag har laddat upp tusen bilder på bdb på hundarna så jag tänkte att ni som nu läser denna blogg kan få se några av dem :)
Det var allt! Först var det Viggo, sen Alex, sen Ture och tills sist och minst Linns lilla valp Nero :D
Ha det bra här hemma :)

Hojj

Vad ska jag göra nu då?

Fin låt!


Jag vet, jag suger på att uppdatera :)

Nu har Elli, Alice, Dennis, Davve, Emma H och Rasmus precis åkt hem. Vi kollade Paranormal Activity- det var den läskigaste filmen jag någonsin sett! Satt i chock i typ 30 min efteråt. Sen gick vi upp på mitt rum och höll på:) Tack för en kul kväll alla :D
Tidigare idag så var jag med Ello på dundret- det ÄGDE<3
Vi åkte Soldalssvängen typ 8 ggr ;)
Fast jag måste säga att jag är less på alla Göteborgare som tränger sig före i kön bara för att de tror att de åker "gratis"-.-
Nu lyssnar jag på Spotify :D Och är inne på Skype, ska leta efter Dennis busslista som han tydligen har glömt här nu :) Hejs!
/Evve

RSS 2.0