Daylight.











Jag kommer missa bussen!!

Idag är det nationella prov! Det är också därför jag inte sitter på bussen till skolan nu utan jag ska ta en om 30 minuter istället!

För att !fira" att vi har prov idag, haha, så har jag gjort mig lite extra fin med klänning och allt. Tänkte piffa upp en helt vanlig tisdag med glädje!

Jag märker att jag svamlar ni så jag ska gå och borta tänderna istället. Ha en bra dag och lycka till om ni också har prov idag!





Nej, jag är bara speciell

Hade just en fotbollsträning i spösnö. Lite blött blev det efter ett tag. Mitt fina smink som jag hade satt på mig idag är också lite blött och utsmetat.



Jag ska nog vakna fem imorgon igen så att jag hinner göra mig fin. Eller nej, vi har sovmorgon, det är inte värt det.
Gillar förövrigt den glamorösa minen jag gör. Tror jag försöker mig på en"Min mamma säger att jag ser ut som en köttbulle"-minen.

Nu ska jag duscha och sen sova, hejdå!

Veckan som gått.

Sitter inne på Tallbackaskolan och hjälper mamma med att rensa papper och sånt. Jag har även tagit med mig min dator så jag göra bort lite skoljobb. Men snart är det slut med dem!

Kan även gå igenom veckan som gått så ni kan få en liten uppdatering med vad som hänt.

Måndag: Hade sovmorgon från matten och resten av skoldagen var som vanligt. Fotbollsträning på kvällen, gick ganska bra.

Tisdag: Skolkade för första gången i mitt liv och det ifrån sista lektionen (franska). Hade träning som gick bättre än förväntat.



Onsdag: Vanlig skola, inställd träning så vilade hemma med glass istället.. hehe.

Torsdag: Vanlig skola, kör och sen hade vi pluggfika på Alla tiders, väldigt mysigt. Fick även reda på att vårat matteprov var framflyttat!

Fredag: Skola till halv tolv som alltid, åkte hem och gjorde bort lite läxor. Hjälpte mamma att förbereda sig inför sin personalfest. Slutresultatet:


Lördag: Vaknade till american pancakes som frukost och har sedan städat som en galning. fick något ryck och rensade kylen, min garderob, städade toaletten och rensade tvättstugan. Somnade ganska sent till Sweet Home Alabama, det måste vara en av mina favoritfilmer.

pluggfika

Idag har varit en bra dag, jag fick en skön sovmorgon och har kunnat ta det lungt hela dagen. Nu sitter jag i fiket på skolan och väntar på att kören ska börja. Efter det är det Alla Tiders som gäller och där ska jag plugga matte och fika lite med några fina vänner.

Har slutat halv ett idag men såg inte någon större nödvändighet med att fara hem så jag och Emma har suttit här i snart två och en halv timme.

Skriver ett inlägg senare idag förhoppningsvis, jag vågar inte lova någonting.

Hejdå!



Belgien 2012

NU kommer äntligen bilderna!



det var typ alla intressanta bilder jag har fotat, förlåt att det tog så länge men nu är dem här!

Imorgon far vi hem

Nu har jag varit här i luleå sen i onsdags och jag börjar bli lite less. Jag har gått på stan tre gånger och inte hittat någonting, ändå har jag slösat över 700 kr.

Nu ska mamma hämta upp mig och Kela så ska vi fara på stan ännu en gång, fast idag ska vi bara till någon bakbutik. Till eftermiddagen ska vi fira Elias (orsaken till att halva släkten är här) med cupcakes och tårtor och allt sånt där. Det ska bli jättegott.

Dessutom håller jag på att bli frisk nu, har inte haft någon feber alls igår eller idag, hostan och allting är också borta, bara huvudvärken kvar!

Ha en bra lördag, vi hörs väl någon gång!

Ripped jeans, skin was showing.

Kolla, jag skriver inlägg två dagar i rad!

Filmen vi såg igår var helt okej, är inte speciellt nöjd över böckerna heller faktiskt.
Sen fick vi gå hem i regnet som öste ner här i luleå. Kom hem genomblöt och kall, tittade på en film till innan jag gick och la mig.

Idag ska vi till storheden för att köpa en peruk till mamma, fråga mig inte varför för jag har ingen aning, och så ska jag köpa schampo på rusta. Vi var på stan hela dagen igår så det blir nog inget springande där idag, kanske imorgon.

Nu är jag tillbaka med de tråkiga inläggen igen, eller vad tycker ni?

Bjuder på en bild så att det inte är lika meningslöst..



Hejdå!



If you just can put one foot in front of the other, everything will be okay.

Hej, har ni saknat mig?

Jag är den sämsta på att uppdatera när jag har mycket i huvudet, vilket egentligen borde vara de tillfällen då jag uppdaterar mest.

Jag vet inte riktigt vad jag vill med livet, jag trodde att jag hade allting planerat för det här året men nu händer bara allting så fort och jag hinner inte med.

Jag hade behövt plugga matte hela det här lovet, men jag for till Luleå istället, jag hann inte säga nej när de frågade mig om jag ville med. Hipps som happs satt jag på tåget i morse och nu kommer ångesten krypande. Och jag kan inte göra någonting åt den.

Idag ska jag gå på bio med Kela, hennes kompis och Elias, det ska i alla fall bli kul.
Imorgon blir det nog att gå på stan hela dagen och förhoppningsvis hitta något fint.

Ha en bra onsdag, hejdå!


drunknar

Sitter i köket och försöker skriva lite på historian och sedan skriva på NKn, när jag inte orkar med det så försöker jag läsa en text på franska och räkna lite matte. Sen måste jag jobba svenska också.

Kul liv? nej. snarare inget liv alls.

Bilderna från Belgien ska komma idag, jag måste bara blir klar med någonting av allt det här och hitta tid.
Förlåt att jag tråkar ut er men jag måste få skriva av mig lite. Min blogg , mina tankar, min ångest.




RSS 2.0