Vaknade nyss

TRÖTT?




Nu ska jag förändra min blogg!

Snart blir den lite nyare och finare!

Skiljas åt

Första veckan av sommarjobbet avklarad. skönt.

Alicia for idag. Hon kommer aldrig mer bo kvar i samma hus som jag kan gå till i sömnen. Alla lekar med mjukidsdjur och alla konstiga minnen. Alla gånger vi har åkt längdskidor eller när det tog 3 timmar för oss att gå hem från skolan.
Jag kommer sakna henne, sjukt mycket. Vi har inte pratat så mycket men att veta att hon bara är 300 meter bort har gjort det mycket bättre. 
Jag vet att jag är skittönting men jag står för det just nu när jag skriver såhär. Hon har varit min bästa vän, eller enda i början om man vill säga det så, sedan förskolan. Hur många timmar har vi inte spenderat tillsammans? Och hur många timmar kommer vi nu att vara ifrån varandra? Det gör ont att tänka så.

Det som känns värst just nu är att jag inte fick säga hejdå på riktigt, det blev en två minuters kram och ett "Jag SKA vara med dig!". Vad hände med att vara med varandra hela dagen och sedan kunna skiljas åt för stunden med ett " Vad bra att vi nu har planer på att umgås under hösten!" eller att bara prata om allting vi har gjort tillsammans, för det är ganska så sjukt mycket, och kunna skratta åt det?
För det var så jag hade planerat det i mitt huvud.


Jag har inte ens en nyare bild på oss två än den här, varför kan du inte flytta om en vecka, jag har inte hunnit gör allt med dig än!

Nu sitter jag här med tårar i ögonen utan att ha skrattat eller kommit ihåg någonting.

Du vet att jag älskar dig, Alice. Glöm aldrig det!



.,

Hej, jag är en förvirrad tjej som säger hej!

Idag var det första dagen på sommarjobbet, vilket är hos sommarorkestern. Det var lite segt när alla var så trötta och man fick lite ont i huvudet i slutet av dagen.
Annars var det faktiskt helt okej!

Sitter och klurar lite på en stämma jag måste göra, suger verkligen på sådant. Får be om hjälp från Emma imorgon.

Nu ska jag kolla Criminal Minds och sen ska jag sova!

Det är helt sjukt

Jag har läst blogginlägg från två av tonåringarna som var på läger på Utøya och jag kan inte ta in det. Deras liv och många andras är helt förstörda på grund av någon eller några galningar. 

Hur kan man göra något sådant?

dödstrött

jag skulle skriva värsta inlägget om vad jag köpt under mina två dagar i luleå och massa annat. men jag fastade framför tvn och sedan i en bok, och när jag väl tog mig lös därifrån så var klockan såhär mycket och jag orkar helt enkelt inte.

mitt sommarjobb börjar på måndag. jag ska ut och plocka hjortron imorgon. jag är dödstrött.

hoppas att det känns bättre samma tid imorgon. när jag ligger i sängen och sover ut för sista gången innan höstlovet.

nu lär jag i alla fall inte ha svårt att stiga upp när skolan börjar..

Life sucks and then you die.

Jag måste ut och springa, men jag vill inte!
Ingen nyhet och dessutom känns det som att det är det enda jag skriver om, så jag går vidare.

Jag var med Eloise igår, vi kollade en film.
Jag läste ut min nya bok som jag fått med posten på två dagar. Jag hatar att jag inte kan sluta läsa när jag väl har börjat. Böckerna är för bra!

Tredje boken kommer först om fem dagar.

Mitt sommarjobb börjar på måndag.

Jag ska sluta skriva tråkiga meningar och göra det till en löpande text, men det är bättre med ensamma meningar när det är negativt. Eller? Fast den här gånger var i alla fall hälften positivt.

Jag älskar att vara ledig, jag älskar att få sova hur länge jag vill, jag älskar att kunna sitta i soffan och göra ingenting.

Nu SKA jag ut och springa, måste ändå duscha. Önska mig lycka till!

Harry Potter And the Deatly Hallows

Skitbra film! jag hade kunnat se den igen om inte 3D-saken hade gett mig huvudvärk. LÄngtar tills den kommer ut på DVD, då kanske jag köper den.

Annars så ska jag fara till stugan idag, och mina böcker har också kommit. Adlibris har varit lite dumma och gjort en delleverans så jag har fått andra och fjärde boken, tredje boken komer om någon dag. Jag tycker att jag hade kunnat få dem i ordning i alla fall.

Nä, nu ska jag packa lite grejer. Skriver väl sen när jag kommer hem. Hejdå!

Uppgradera

Väntar på att mina böcker ska komma med posten. jag har beställt några i tisdags och de andra på onsdagen, förra veckan.

det suger att inte ha någonting att läsa, blir helt galen.

nu ber mamma mig att hänga tvätten, så hejdå!



Norrbottensring

Har äntligen fått tillbaka min Norrbottensring som har varit borta på lagning. Det glänser lite mer än den brukar tycker jag.

Haha, hittade några gamla bilder på mig och Ellis.





Vad ska man göra nu då?

Sitter här och borstar tänderna. Jag och Eloise for på Coop och Dollars och köpte ganska mycket godis för att vi skulle kolla film. Det slutade med att jag tog hälften hem..
Vi kollade Charlies Angels 1 och 2 bara för att kunna irritera oss över alla dåliga effekter.

Annars har jag mestadels åkt moppe med Eloise idag , svinkul. Trodde att det skulle vara jätteläskigt att åka där bak, speciellt i svängarna, men det var det verkligen inte. Hon är så duktig! Haha

Idag har jag även läst ut Harry Potter and the Deathly Hallows, alltså sista Harry Potter boken. Jag var tvungen att läsa den eftersom att jag ska kunna se filmerna. Ja, jag vet att jag är konstig.




Älskar dig!

Det gick ju bra..inte

har nu varit och joggat. om man nu kan kalla det för jogging, jag gick väl mest.. kan berömma mig själv med att det var power walk.
i alla fall så är jag genomsvettig för det är väldigt varmt ute. kela har såklart tagit duschen hörde jag när jag kom in genom ytterdörren, så jag får vänta i några hundra år på att den ska bli ledig. kan väl sätta mig och läsa lite Harry Potter eller någonting.

idag åker vi alla barnen plus christoffer till stugan för att imorgon gå på Pajala marknad. jag kommer troligen hem på söndag kväll och på måndagen ska jag umgås lite med Eloise. svinkul!

nu kom hon ut, jag hade tur att hon snart var klar, annars hade det dröjt.. eller så har hon blivit en snål fattig student och gjort det till en vana att duscha jättesnabbt för att spara in pengar på elräkningen. hur som helst så ska jag nu springa in i duschen, hejdå!

01.32

jag skriver ett kort litet inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig.

för att jag ska kunna se båda delarna av den sista Harry Potter-filmen så måste jag först läsa den sista boken som jag inte gjort tidigare. Skitjobbigt.

och nu har jag bestämt mig. Imorgon klockan tio ska jag fara ut och jogga. jag ska jogga elljusspåret som är 2.5 kilometer och även trycka in lite intervall-övningar. om jag orkar.

nu sitter jag och läser en deprimerande blogg så jag ska stänga ner den och kanske kolla vad som händer på facebook innan jag stänger av daton helt.

jo, jag är på ellis dator.

everything you ever wanted

som ni kanske förstår så är jag hemma igen. äntligen! men snart ska vi fara till stugan och gå på Pajala marknad.

jag kan ge er några små uppdateringar i en lista.

* Jag har fått byta nr i fotbollen, jag är måttligt irriterad.

* Jag har fått en bikinilinje, fast jag är ändå inte brun.

* Jag är barnvakt åt en söt valp vid namn Pelle.

* Kela kommer hem idag så nu är hela familjen hemma. plus christoffer då.

* Jag måste komma ikapp med konditionen eftersom att jag varit sjuk i typ två månader.

* vilket innebär joggande som jag HATAR.

* Mitt liv är inte på topp just nu.

Barnvakt åt Pelle









RSS 2.0