alltså

just nu väntar jag på mamma som ska hjälpa mig att skruva ihop min IKEA-Möbel som mina föräldrar har varit snälla och köpt åt mig. Jag har ändå lyckats shoppa ganska mycket själv, får lägga upp bilder på allt i ett nytt inlägg.
Om ni nu undrar vart jag varit så har jag bilat 150 mil ner till Bankeryd (ligger utanför Jönköping) och träffat mina kusiner. Vi hade jättedåligt väder men vi hade kul ändå. Vi for till ett köpcenter som heter a6 minst 5 gånger på 4 dagar. Vi var också på stan en hel del. Nu har jag 70 spänn kvar av 1000 så jag har inte köpt speciellt dyra kläder. Nej, jag har inte tid att skriva längre för ja, som sagt så skruvar jag ihop min möbel. Sen ska jag ta itu med mitt rum och rensa och städa och vika och planera och titta och fundera och jag kan göra listan oändlig. Hejdå!

/Evve

Nu!

NU ska jag börja packa vi sticker till stugan om en och en halv timme. Jg vaknade kvart i 9 idag för jag hade lovat mamma att gå ut med hundarna om hon lovade att inte kliva upp före 10 (lång historia). Iallafall så klev jag in i duschen och som de flesta vet så blir mitt hår omöjligt efter jag har duschat. Ni får en smickrande bild på hur det ser ut. Fick bara lust att visa alla hur hemskt det är. Hejdå!


jippie!

Jag kollade igenom min statistik och såg att igår slog min blogg rekordet med 27 läsare! Jag är helnöjd över detta resultat. Hoppas att ni fortsätter läsa! Kort inlägg bara.
/Evve

Hehe

Jag har tjuvfotat lite på Ellis dator, men jag har varit snäll och inte tagit bort bilderna så att hon kan få skratta åt dom! Oj, det var en ganska lång mening.. Jaja, iallafall så kommer dem här;








/Evve

Hey, I'm a beliber!

Ja, jag ska snart ta cykeln och cykla ner till Ica med Ture och köpa kyckling till middagen. Det är inte så fint väder idag, det är synd för annars skulle nog jag ha farit till Sandviken med Ello. Jaja, det är ju varmt men molnigt.


Jag såg nyss på Idas nya blogg , att hon också gillar Justin Bieber. Okej, han ser jätteliten ut, okej, han är lite småtöntig men det är de sakerna som gör honom så gullig! Han försöker verkligen vara cool med sina danser och sina winks. Tänk alla hans miljoner fans som tycker om honom för att han är "snygg" och "cool" och massa andra saker, sån är verkligen inte jag. Han är faktiskt lite som en manlig Taylor Swift, alla hans låtar handlar om kärlek. Det blir man lite less på men jag kan lyssna på tre av hans låtar iallafall och det är:

Baby (ofcourse)
Somebody to love
One time


Thats it! Mer låtar vill jag inte lyssna på. Alla som hatar Justin Bieber lär ha kryssat ner för längesen men de som läser hela det här inlägget håller säkert lite med mig. Om ni nu inte kryssade ner utan bara scrollade ner, ni får en överraskning!


Mina små sötnosar..

...





Sommar och sol

Idag har det varit jättevarmt ute och jag har legat och solat en stund. Mamma har fotat några bilder som jag tänkte vis, ni får (BONUS) bildbeskrivningar till så jag slipper skriva allt här!


Jag borstar Viggo, och Ture ska vara trotsig när han ligger ner och äter.





Ture har fått en ny pip-leksak som ser ut som ett får så vi kallar den "Fåret", han tycker väldigt mycket om den. Ibland kan man höra lite pip när man kollar tv, då ligger han där ute och tuggar på den. Lilla söt Ture!


Ture låg och solade med mig en kort stund, en väldigt kort stund.


Just nu är det såhär vackert i vårat kök, tur att det är fint väder ute!

Här är vårat kök- i kartonger.

Ellis har målat mina naglar och jag har satt söta blommor på dem. Mina fingrar ser jättekonstiga ut på bilden så få inte panik, de är vackrare i verkligheten!


Vi var i Mestoslinkka i söndags och då tog jag några bilder.








På kvällen var det fint ljus och fåglarna satt så fint på telefontråden.


Några fina cupcakes som Kela bakade till min konfirmation, de var så fina så jag tänkte att jag slänger in dem också! Nu har jag inget mer att lägga in just nu så ni får vänta helt enkelt! Hejdå!

/Evve

Baby

Jag vet att alla redan har upptäck Justin Bieber och börjat hata honom men jag har hatat honom utan att veta om hans låtar, jag följde bara med strömmen. Men nu! Nu har jag nött Baby-låten med Ellis och jag såg videon igår, jag kan inte göra något annat än att tycka om den! Han ser ut att vara ungefär nio och det är det som gör låten och videon så gullig.

Iallafall så har jag inte gjort någonting idag förutom att spela på min nya superfina gitarr! Jag kan några låtar som typ Lille katt, Här kommer Pippi Långstrump och En busschaufför, haha. Tycker att jag ändå är hyfsat bra!

Igår så var jag och jogga lassaspåret med Elli, vi gick nog mer än vi joggade men det var roligt, idag så ska jag kanske vara med någon senare på dagen men just nu orkar jag inte. Inget mer att skriva. Hejdå!

/Evve





Baby

Spanien!

Jaaa!! Spanien vann VM! Jag är så glad för deras skull, Iniestas mål var snyggt och de spelade bra spel! Jag tyckte Holland spelade jättefult och borde ha fått fler röda kort än gula. Spanien gav igen några gånger som var onödiga men det rätta laget vann! Mina Favoriter är David Villa, Fernando Torres, Jesus Navas och Carles Puyol.





VM-guld 2010 Spanien


Header

Har gjort en ny header snabbt bara, var så less på min jättefula header som jag har haft förut! Den här bilden är från Toppstugan som ni kanske känner igen från förra inlägget. Jag har gjort om det i Photo Shop och sedan fixat till den ytterligare i Picnik. Bilden är lite suddig men det får den vara. Nu ska jag sova lite, vill vakna tidigt för att kunna dammsuga huset. Jag får göra allting nu när Kela hoppar på kryckor (för att hon har något konstigt i sin fot) och Ellis jobbar hela dagarna så hon orkar/ska inte behöva städa sen när hon kommer hem.

Ja, jag skriver kanske ett inlägg senare om någonting. Om ni vill se lite mer konfirmationsbilder så får ni gå in på Facebook och kolla, nu har till och med Elli skaffat Facebook!

/Evve

Lite bilder från Toppstugan med Ida

Såhär ljust var det när vi kom fram till Toppstugan kl 8.Ida ville inte bli fotat.Lite blå himmel och sol.
Min och Idas skugga.Vägen var lång fram till stugan.
På med förklädet och börja förbereda.
Vid nio var det redan lite kvällssol.
Gällivare.
Syltburkarna var öppnade och våffelgörandet hade startat!
Utmattad Ida.Fullsatt pga två turistbussar med dumma stockholmare och enstaka utlänningar.

Konfa

Vet att jag är lite efter men jag har inte haft med någon kamera så jag har inte kunnat fota så jag få ta från andras bloggar m.m. Nu så har jag snott en video som Emma gjort på hennes blogg. Det är några bilder på alla och lite fina landskapsbilder också!

Toppstugan

Igår så var jag med Ida efter att ha kollat klart filmen Dear John på Ellis bärbara. Jag grät jättemycket och jag tyckte verkligen om filmen, önskar bara det varit ett bättre slut. Iallafall så gick jag till Ida efter filmen. Vi spelade lite fotboll och cyklade sedan till Ica för att hyra en film, The Ugly Truth. Den filmen var ganska uppenbar men ändå bra. Sedan gick vi till mig för att pyjamas och tandbortse m.m.
Sen ringde Idas moster och frågade om vi ville jobba på Toppstugan idag för att några hade hoppat av och då hade de inget folk som kunde göra våfflor. Det började 8 på morgonen men vi tänkte att det bara är för en dag så vi sa ja. Jag frågade senare Ida om det verkligen var på morgonen för Toppstugan har ju bara öppet på kvällen men Ida sa att det var på morgonen.  Vi somnade kring halv 3 så vi var väldigt trötta kl 7 på morgonen. Vi skulle bli upphämtade halv 8 så vi var klara ungefär halv 8. Vi väntade och väntade, tillslut var kl tio över 8 och då gick vi upp till friggebodan där vi sov. Ida ringde sin moster och frågade om det var på morgonen eller kvällen, tydligen så hade det blivit ett missförstånd för det var 8 på kvällen. Då kollade vi tv någon minut sen somnade vi om med kläderna på. Vi vaknade sedan kl 11 och låg och drog oss ett tag. Sen skulle Ida klippa gräset så jag tog mina saker och gick hem och åt lunch. Sen har jag kollat tv och nu sitter jag här. Ska snart gå ut och busa lite med Ture. Hejdå!

/Evve
Vill bara säga att jag saknar alla mina vänner som inte är hemma just nu, t.ex Ello, Mellis, Linn m.m. <3
Hoppas ni har det bra!

PSG 2010

Hej, jag ska bara snabbt gå igenom Piteå SummerGames, orkar inte gå in på detaljer eller något sånt.

Torsdag; Vi åkte kl två till Luleå för att spela en match mot Luleå DFC, de vann med 3-1. Vi spelade bra i andra halvlek och jag hade ont i vaden. Vi kom fram till Piteå sent på kvällen, vi åt kvällsfika och blåste upp luftmadrasserna innan vi gick och la oss.

Fredag; Vi vaknade halv 8 för att äta frukost och sen spela match mot American Satellite (Mexico). Vi förlorade med 5-0 men spelade inte så bra. Sen åt vi lunch och var på rummet ett tag innan vi skulle spela mot Norge. Vi förlorade med 1-0 men det var en jättedålig domare och de fick mål på en frispark som de sköt när inte ens Lollo var beredd. Annars spelade vi jättebra och fick många anfall. Var även på Nolia och köpte en jättefin och mysig PSG-huvtröja med några från laget. Shoppade på kvällen med laget, köpte lackleggings från Vila för 50 kr! Sen tog min shoppinglust slut...

Lördag; Vi sov över frukosten och åt lunch innan matchen mot Öjebyn, på fredag så hade vi hört att de slagit Norge med 7-0 och Mexico med 2-1. Tydligen så hade de inte spelat mot Norge eller hur det nu var men vi var ändå nervösa för deras original målis var med i länslaget. Innan matchen hade börjat så hann vi se att det var en annan målis som de hade och då blev vi taggade och spelade en jättebra match, tyvärr förlorade vi med 3-0 men det laget har typ vunnit serien i våran målgrupp och allt. En snygg sak som jag gjorde under den matchen var att de gjorde ett anfall och jag försökte ta bollen men blev överspelad, Lollo blev också överspelad men jag sprang ikapp tjejen och blockerade henne från ett fritt mål, hon lyckades göra en passning som hade gått in i mål om inte jag hade varit snabb och satt dit foten så det gick ut till hörna istället. Jag är lite stolt över det. Senare på kvällen förberedde vi oss för disco, det var jättekul på discot men väldigt varmt så vi gick ut några gånger. Yonna, hånglade halvt med en kille medans Emelie blev pussad av en kille utan förvarning och Jennifer bara dansade med en kille, Felicia dansade med en kille men inget mer, samma för Sara och några andra. Det var en rolig kväll och jag vill gå på disco nästa år igen! Vi ska samåka till Piteå för att gå på disco om vi inte får anmäla ett 95/96 lag nästa år.


Söndag; Vi spelade en tröstmatch mot Assi 1 (utvecklingslaget) och van då med 1-0. Det var ett turmål vi fick in och jag och många andra spelade dåligt idag. Tur att vi har Lollo! Senare packade vi, for till Max och åt och åkte sedan hem.

Jag har inte tagit några bilder eller något utan får kolla om någon lägger ut någon på Facebook. Vi träffade många trevliga människor där, framför allt killar, T.ex Hägglunds-killarna.
Nu ska jag sova för det gör tydligen alla andra så jag får skriva senare om något viktigt, när det väl händer. Hejdå!

/Evve

RSS 2.0