Två inlägg på två dagar? REKORD!

Inger söndagsångest idag inte! Jag har gjort bort ett skoljobb och mamma ska snart hjälpa mig med det andra. Imorgon börjar jag inte halv tolv om vanligt, utan jag börjar först kl ett!! Då är det engelska som gäller och sen får ajg sluta. Det är jätteskönt att få ha en lång sovmorgon på måndagar, och en liten på tisdagar, det blir som en mjukstart. Samtidigt är jag lite orolig för att vi har ett så bra schema i tvåan, tänk om trean blir tio gånger värre bara därför?
 
I alla fall så sitter jag här och myser med mina två favoriter, det är bara det att Viggo gärna sitter lite längre än vad mina ben klarar av och Ture skuttar iväg så fort han får en chans. Jag längar tills jag får min egen hund, det är bara några ickeexisterande tusenlappar kvar innan det kanske blir verklighet!
 
 
 

Fredagsmys

Jag har tänt mitt fina Yankee-candle som doftar mistletoe & fig och ligger i min varma mysiga säng och kollar Gossip Girl. Ja, jag har ännu inte kollat klart alla avsnitt, så avslöja gärna inte vem som är Gossip Girl.
 
Jag har alla mina myslampor på och mina fötter är inlindade i min varma fårpläd, det enda som saknas är varm choklad, men det ska jag fixa om någon minut. Jag sitter nämligen också med en ansiktsmask som jag snart ska skölja bort.
 
Imorgon blir det stan med mamma för att handa massa balsam inför Balsametoden som jag ska börja med på måndag och lite andra saker från Kicks. Sen är ju fika en standard om man går på stan, så det ska vi nog också hinna med. Kl 3 är det dags att möta upp Melinda på Polisstationen och så ska vi träna lite, är så glad att jag har hittat en träningskompis som står ut med mig och min lathet. Tack för att du orkar med mig Mellis!
 
Innan jag återgår till den sämsta delen av Gossip Girl, vilket är allt föutom de scener Blair är med i, så hoppas jag att ni också har en mysig fredag. Trots alla skoljobb som ni troligen också, sakta men säkert, börjar få. Hejdå!
 

Well hello there.

Eftersom ingenting hänt under jullovet har jag ingenting skrivit. Julen har varit bra och nyåret har varit lika bra, förutom att man inte får några presenter då..
 
Sen for jag den 2 januari till Luleå för att spendera två sista dagar med mina småländska kusiner innan de for tillbaka hem igen, och det var den bästa sista veckan på ett jullov man kan ha! Fick födelsedagspresent i efterskott i form av bra 3D bio och pizza med de bästa människorna.
 
Jag måste åka och hälsa på till sportlovet, nu saknar jag dem mer än någonsin!!
 
Talk to you soon! or not.

RSS 2.0