Grattis till mig själv!

jaha, då var man sexton år gammal. men jag känner mig inte äldre eller något sånt, allt är precis som vanligt.

förutom att mina bästaste föräldrar har beställt en ny telefon till mig och att mina fina syskon + christopher har köpt så fina grejer till mig. jag är verkligen jätteglad!

hoppas dagen blir lite mer speciell för jag vill gå runt och skutta av glädje och jag vill vara jättetrött för att jag var så nervös och förväntansfull igår kväll när jag skulle sova, inte för att jag har vänt dygnet under helgen. men det är jag inte. det kanske är såhär att bli vuxen? inte för jag ens är i närheten av vuxen och tråkig enligt mig.

nä, jag får ta tag i det och hoppa omkring hela dagen, då kanske det kommer. hejdå!



jag i mina fina öronhängen jag fick av mina vänner igår och i mammas fina skjorta som jag fick låna idag!

firar i förskott

firar i förskott med alla mina fina vänner. hatar att två av dem måste fara tillbaka till något det kallar hem. men hur kan det vara hem när jag inte är där? haha, men seriöst. jag tycker inte att det känns riktigt hemma för mig förrän jag vet att båda två är i samma stad och samma hus som de alltid bott i och sover i samma rum som de alltid sovit i.
vet inte riktigt hur jag ska förklara det,

i alla fall så har det varit riktig trevligt att fika med mina vänner, även om jag inte tog några kort. men älskar alla mina presenter!



Fixat och klart

Nu är hela jag klar för att åka till Melinda, syn bara att maten inte är det...

Får väl spela lite piano eller fixa till bilder photoshop, eller så sitter jag bara här och spelar spel.



Bakar chokladbollar medan snön faller

Det är så skönt när snön bara kommer, och kommer, och kommer, och kommer... snart har vi två dm! Det har blivit riktig vinter på bara en dag.

I alla fall så har jag bakat lite chokladbollar när hela skläkten kommer förbi, men chokladbollarna är mest åt småbarnen. Jag har bara fotat det roliga, (så ni slipper se allt kladd och klet) nämligen strössligen! Det var så fina färger i strösslet så jag har typ bara fotat det, haha.

Senare idag ska jag och fira fina Melinda som fyller år. Då tror jag att jag även får träffa saknade Eloise som fyllde år igår! Grattis till er båda och ni vet att ni betyder mer än mest! ♥

Ja, här har ni bilderna och ha en bra fredagskväll allihopa - det ska jag!







grattis pappa! ♥

Idag har världens bästa pappa fyllt år, så grattis till honom!

Annars har ingenting viktigt hänt idag, gör samma saker hela tiden. snacka om no lifer,

fick värsta lusten att fara ut och springa idag, synd att det precis kommit en cm snö. får väl beslagta ett löpband i en halvtimme och springa på det. askul.

imorgon ska jag och mamma fara på eriksson och kolla på benskydd, vi skiter i träningen eftersom vi båda är sjuka. där for min möjlighet till ett löpband iväg.

nä, nu ska jag se till att åtminstone få sju timmars sömn inatt. godnatt!



ledsen tjej, men glad ändå

min scrollgrej med två fingrar på musplattan funkar inte, den har typ lagt av. vet någon varför?

jag gick på träningen i alla fall och jag är glad att jag gjorde det! det var asskönt att träna.

nu sitter jag framför hockeyn med varm oboy och digetivekex och allting känns bra. förutom att franskan ligger och blänger på mig från hallen. jag borde ta tag i den, men det är så TRÅKIGT! jag gör det imorgon, då har jag ingenting för mig.

nu ska jag hänga med i matchen så man inte är helt borta när folk pratar om den imorgon. fast luleå spelar ju inte så jag är troligen den enda som kollar på den.. äh, hejdå!



Havet

sitter i skolan som vanligt och jobbar på en text om försurningar. askul. Försov mig imorse men jag hann ändå, tur som är. vet inte vad jag hade gjort annars.

idag är det fotboll, men jag vet inte om jag är frisk nog att gå, hade behövt baka lite till också. jag får se.

jo, på steptestet idag då vi kollade kondition fick jag dåligt på. till och med sämre än dåligt. en riktig pepp man fick av det! eller så inte. nu ska jag tröstäta toy! hejdå.



Godis!

vilken människa som är vid vettet lägger en godispåse bredvid mig? det är lika med självmord. för godispåsen då, hehe

jag kan inte låta bli!




Under mina moln

Idag har varit en bra dag. Jag slapp åka buss eftersom jag fick skjuts när hanna blev upphämtad. jag hittade vad jag skulle på stan och sen har jag kunnat njuta av träningsvärk hela dagen!

sen har det ju inte skadat att jag varit otroligt företagsam och bakat FYRA plåtar med kladdkakemuffins tills när pappa ska ha kalas och när jag ska ha kalas. 



sen fick jag också en julkalender. min dag är fullständig!

Saknar ♥


Look what I found in the frige



panacotta med hjortron!


Bilder från luleå








ser ni hur katten försöker äta upp mitt hår? det gjorde inte jag.

In Time

Så, då har man sett den filmen. Den var faktiskt bra och Justin Timberlake är ju alltid het så det gjorde ju bara allt bättre. Efter reklamen i början av bion och lite tv-tittande på MTV at the movies har jag bestämt mig för att också gå på The Three Musketeers och den andra Sherlock Holmes-filmen.

Nu ska jag ta ett glas mjölk för att rensa min kropp från allt onyttigt och sen tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig. Är helt slut.

Imorgon far jag hem men det är först vid sju på kvällen, så jag måste ju hitta på någonting innan dess. hejdå!

jo, bilder kommer sen när jag är hemma och har internet på min bärbara dator, kan inte hålla på och skicka över bilder mellan deras stationära och min.

14-6

Hej! 

Jag sitter framför den enda datorn i hela huset med internetåtkomst just nu vilket gör att det inte är ledig så ofta. Därför kan jag inte heller blogga så regelbundet..

Idag vaknade jag vid 11, jag duschade, åt frukost och sen satt jag typ bara framför tvn. Där vid halv två for vi till Hertsön för att kolla på en innebandymaych som Isac spelade i. De vann tillslut med 14-6 tror jag. När vi kom hem därfifrån så har jag bara kollat degrassi High- the next generation hela kvällen och snart är det middag. Vid nio ska vi kolla In Time på bio. Känns som jag blivit värsta biofantasten för innan jag var hos ellis så hade jag inte sett film på flera månader och nu har jag ju kollat där borta, i torsdags och så idag.  Haha.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket. Det var inte ens en endaste snygg kille på matchen. Lite tråkigt.
Nu ska jag hitta på något att göra, hejdå.

Making Milkshake

Jag och Elias blev sugna på milkshake så vi är påväg att göra det nu. resan hit gick bra för er alla som undrar, inte speciellt svårt att åka tåg liksom..

nä, nu ska jag hjälpa till och fixa allting.

jo, vi hade lite problem med att fixa internet också, ni får lite efterblivna bilder på mig när vi försöker fixa det. varsågod. hejdå.







love you like a love song, hanna

sitter och kollar intervjuer på twilight-casten. det är ganska underhållande faktiskt.
egentligen ska jag jobba på min powerpoint men det går inte så bra. sen måste vi avstämma vår projektplanering också..

hade sovmorgon idag eftersom jag inte behövde göra omprov.
kom ihåg det här jag skriver nu för det lär vara första och sista gången det hände. jag var bäst på matteprovet i hela min klass!!

nu ska jag ta tag i mitt liv. hejdå

den första snön har fallit och allt är halt




det snöar!!

jag stod i mitt rum och kollade ut genom fönstret, och plötsligt är det konstiga bildäcksspår på vägen, det har det ju inte varit förut? men sen såg jag att det snöade!

åh, äntligen! det snöar! bara lite pudersnö men ändå! då kanske jag hinner få snö till min födelsedag?!

jag är så lycklig!

nu måste jag fortsätta att rensa min garderob, men det kommer nog gå lite fortare nu när jag vet att det snöar.

Jag har lagts till som en synonym?


Another movie

ja, vad ska jag säga? finns inte så mycket att säga om filmen, boken var självklart bättre men det är ju ingen nyhet.
jacob (taylor) var snygg, som vanligt. eeh, det var ganska bra.

jag har som ni ser ingenting av värde att säga. nu ska jag sova så jag kan gå på kören utan att somna imorgon. hejdå!



Yes, I am.

sitter på engelskan, snart slutar vi. då ska jag hem och ut med hundarna och sen ska jag sova lite. somnade ganska sent igår som jag skrev imorse och jag och hanna ska på bio ikväll så jag måste vara utvilad. om man ska kunna stirra på jacob i 140 min alltså. hehe. nej, jag har kommit över honom efter typ tre år. haha.

ändå ska jag gifta mig med honom på nyårsafton? äh, han förstår nog när jag blåser av hela bröllopet. min framtid är inte bredvid honom. om han nu ens har förstått att vi ska gifta oss..

nej, det här inlägget blev väldigt luddigt så jag ska avsluta och skriva lite mer på engelskan. vi ska göra en dialog och sedan läsa upp den inför hela klassen.

JA, OCH OM NI INTE FÖRSTÅTT DET SÅ SKA JAG OCH HANNA PÅ PREMIÄREN AV BREAKING DAWN, PART 1!!!




jag tycker om att vara i tid.

godmorgon! jag brukar inte blogga såhär tidigt vanligtvis men jag är väldigt pigg och effektiv när jag bara sovit sex timmar i natt så jag ligger före mitt tidsschema som jag har (ja, jag låter som att jag har aspberger), så då har jag tid att blogga.

jo, och till er som undrade så har pappa tagit bort spindeln vilket gjorde att jag blev glad på morgonen också. han muttrade något om mogenhet..blablabla när han gick förbi mig i trappan, men nu är den i alla fall borta!

oj, nu måste jag sluta så jag hinner äta klart tills kvart i, hejdå!

Bingo

okejdå, nu har man kommit hem efter fem långa timmar på bingon. det var faktiskt inte så extremt hemskt med tanke på att jag slumrade till där i min stol under två minuter.. 

nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon, det är verkligen svårare och svårare att stiga upp eftersom det bara blir mörkare och mörkare utomhus.

SNÄLLA SNÖ, KAN DU INTE KOMMA SNART?!?!

jo, har inte kunnat tvätta ansiktet nu ikväll eftersom en enorm mosad spindel var i dörrposten. så kommer säkert ha massa finnar imorgon också. lyckat. pappa ska i alla fall ta bort den imorgon på morgonen, han lovade det. annars kommer jag ju inte ens kunna borsta håret. ja, jag är så rädd för spindlar. levande eller döda. äh, nu ska jag sova. på riktigt. godnatt.

ibland får jag till det

okej, nu far jag och slösar 5 timmar av mitt liv på bingo. vad gör man inte för laget?

om jag överlever detta kanske jag kan fira genom att beställa ett linne.

den som lever får se.

haha, jag är så rolig. fattar ni? den som lever får se.. och så skrev jag överlever högra upp, haha, jag äger!

hejdå

STENHÅRDA


Sitting in the school

Har historia. igen. gör ingenting jag ska. igen.

snart är det lunch, kryddig korvgryta, mums. eller så inte..

okej, livet suger allmänt och jag vill inte gå på bingo ikväll. det börjar kvart över fem och det håller på till tio. askul.

nu måste jag gå och låta smart, hejdå.



GRÖNT HÅR



ORANGE HÅR



ROSA HÅR

Jag är inte finnig, kamerans fel

Nu ska jag ta och sova så jag kommer upp imorgon. Då är det skola och sedan har jag av någon oförståelig anledning anmält mig att jobba på bingon för fotbollen. kommer suga. jaja, då har jag gjort bort det i alla fall och jag är ju inte ensam.

nä, innan tiden hinner rinna iväg som igår kväll så ska jag sova. godnatt!



no words

har precis kommit hem efter en iskall promenad med hundarna. snart ska jag värma lite mat inför träningen senare ikväll. jag ska även kolla över mina finanser och se om det är möjligt att åka till luleå över helgen.

linn fyller även år idag, så GRATTIS TILL DIG LINN! hoppas du får en asbra födelsedag och synd att jag inte kan ge dig en grattiskram just nu, men den får jag ge när vi syns istället!

annars händer typ ingenting, fortfarande ingen snö. håller på att bli deprimerad eftersom det är så mörkt ute när det inte finns någon snö som lyser upp..

nå, inget mer att säga, hejdå!

I should, but i can't / I could, but I won't.

nå, nu är jag hemma. for till mommo och moffa för att äta middg och fira pappa och moffa.
ska nog tillbaka till luleå nästa helg, vi får se. ska tydligen spela innebandy med mina kusiner då, vilket jag inte tror kommer bli kul för jag suger och de äger. på innebandy alltså, allt annat äger jag på. haha. eller så inte..

är ganska trött så det blir nog att hoppa i sängen snart. ska kolla lite heroes eller HIMYM. bloggar inget mer idag, det blir ändå inget ni vill läsa. hejdå!



Far hem idag

Är fortfarande hos familjen Grape. Idag far jag dock hem där vid ett så jag borde kanske ta och äta frukost och klä på mig. men inte än, snart.

igår var vi och firade våra två pappor på exotic och det var jättegott, jag shoppade också lite på stan. köpte ett par assköna vinterskor och en tröja och ett par leggings. och juste, några öronhängen också. ångrar att jag inte köpte en skjorta från BikBok men jag får helt enkelt vänta med den. det var dessutom ganska dyr så det kanske var bra att jag inte köpte den ändå.

nu ska jag kolla bloglovin och sen måste jag äta frukost. hejdå!

som varje fredag

kort dag idag, som alla fredagar. tränade lite efteråt, som alla fredagar. ska till luleå och shoppa lite som jag inte gör varje fredag.

men nu ska jag åka, om allt nu löser sig. hojj, livet är svårt ibland. hejdå och trevlig helg. ska försöka själv!



Vad vill dem ha?

Jag vet inte hur jag ska se ut på min bild, jag vet inte vad dem vill ha.



Vill dem ha Evelina uppifrån?



Vill dem ha Evelina som försöker se glad ut?



Vill dem ha Evelina som försöker att inte bli irriterad?



Vill dem ha modell-Evelina?



Vill dem ha close up- Evelina?



Vill dem ha en Evelina som gett upp?



Vill dem ha en rynka-på-näsan-Evelina?



Vill dem ha en Evelina som inte kan kolla in i kameran och samtidigt se tjock ut?

JAG GER UPP!

Sörjer

skolfotot blev hemskt. speciellt klassfotot. jag blir aldrig bra på dem, och det menar jag verkligen. aldrig.
nu sitter jag här och sörjer. ska ta och sminka mig snart så jag kan ta en bild och lägga in den i bildspelet som jag håller på att göra för företagsekonomin. det är hela klassen, inte bara jag om ni trodde det.

lika bra att göra bort det nu, man är ju ändå ful. hehe..

tajrå

Äkäskero

Hej. Sitter på företagsekonomin med hanna och samanställer våran intervju som vi haft i tisdags. senare idag är det kör så jag kommer hem först fyra, men det är det värt när man får sjunga lite. dessutom slipper jag ju gå ut med hundarna.

jag orkar inte skriva nå mer eftersom vi måste jobba. hejdå!

Sovmorgon igen

Har sovmorgon till tjugo i tio idag. Jag ska ta 8.55 bussen så det är inte värsta sovmorgonen som igår men det är alltid någonting.

Apropå igår så hann jag inte blogga för det var typ att vara i skolan till sju på kvällen, jag kom hem och åt middag, tittade lite tv och sen var det bara att hoppa i sängen. Det var ganska tråkigt att vara där så länge men vi kunde göra bort vår intervju vilket gör så att vi fick sovmorgon nu idag.

Nä, jag måste hinna fixa mig lite innan jag måste gå till bussen. hejdå!



Sitter och äter frukost!

Såhär borde det vara varje dag. asskönt!
nu sitter jag och äter frukost, skulle egentligen ha vaknat om en kvart men jag kunde bara sova till kvart över nio. jag får väl kolla tv eller spela piano under tiden jag väntar på bussen.

träningen igår var den sjukaste träningen någonsin. värsta uppvärmningen. men bra ändå, gissa vilken träningsverk jag har?! det bästa som finns ♥

nä, nu ska jag äta upp min fil innan flingorna blir äckliga. hejdå!


Tack alla åttor och nior!

Tack vare er så har jag sovmorgon till tjugo över tolv imorgon! Fast min buss går 11.40 och jag måste gå upp kl 10. Men ändå! längsta sovmorgonen ever!

idag har jag bara kollat Heroes, fotbollsgalan (varför ge guldbollen till zlatan igen? så överskattad!) och varit på fotbollsträning. somnade även en liten stund i sängen för att jag var så trött..

nu ska jag nog ta och lägga mig så att jag blir ordentligt utvilad för imorgon är man i skolan till kl 7 på kvällen. tack alla åttor och nior för den.. riktigt schysst!

godnatt!

I skolan

Hanna bloggar så då bloggar jag. Sitter på företagsekonomin och försöker koncentrera mig på intervjufrågor till Stora Sjöfallet. Går inte speciellt bra.


Hyperaktiv

Kokllade EMA's igår. Det var ganska trevligt. Är jättetrött på grund av det eftersom jag somnade kring tolv. Nu sitter jag i skolan och jobbar om något jag inte fattar. Ovanligt? Nej.
Idag är det träning, ska bli skönt att springa bort allt man lagt på sig under lovet.

Äh, jag måste fortsätta nu om jag någonsin ska bli klar, hejdå!

Ojdå.

Förlåt för att jag inte bloggat någonting idag men jag har städat och kollat tv och fixat naglarna och sånadär viktiga saker.
Nu kollar jag i alla fall Heroes på datorn samtidigt som jag byter sängkläder och går ner till pannrummet med all smutstvätt. Har man simultankapacitet så har man!
Mamma, pappa och Kela kommer hem om någon timme tror jag och innan dess så ska jag ha hunnit äta och fixa till i köket.

äh, det var inget intressant jag hade att säga så jag avslutar här och skriver ett nytt inlägg när någonting har hänt. Det blir lätt så att man bara sitter när man är ensam hemma.

Hejdå!

Sammanfattningsinlägg

Nu får ni ett inläg om hela dagen eftersom jag glömt bort att blogga och sedan rann tiden bara iväg.

Morgonen:

Jag vaknade tidigt, spöregn som ni såg i förra inlägget. Jag åt frukost vid 11, halv 12. Skulle fara och handla till ikväll men det blev senare. såg ut såhär;


Upptäckte nya effekter;



senare: Jag for och handlade vid två. Blev ganska mycket mat men vi var 6 st ätande kvinnor så vi kunde lösa det. Jag for hem och "fixade" mig. For till emma vid halv sju och såg då ut såhär;



Hade jättekul med alla och har precis kommit hem. det är ett under att jag kom hem alls för jag är som en mänskligt vandrande zombie. astrött med andra ord. nu ska jag tvätta bort allt det här sminket och sen sova. 

imorgon blir det städdag för hela slanten för då kommer mamma, pappa och kela hem.

godnatt!

Vart är snön?!

Jag vill ha snö, inte spöregn!!
Jag skulle definitivt ha stannat i Uppsala..



Nu har jag skämt ut mig inför hela Hus&Hem

Haha, en telefonförsäljare ringde hit och när jag kollade på nummret så trodde jag att det var Ellis som ringde hit för att säga om jag glömt kvar något i Uppsala, för det var jättelika nummer. Såklart svarar jag då med värsta babyrösten:
"Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej"
Han säger "Eh. Hej!"
och trög som jag är så fattar jag inte att det är en försäljare utan tror det är Christopher som ringer från Ellis mobil istället. Så jag fortsätter
"Har jag glömt något eller?"
Telefonförsäljaren svarar då lite förvirrat "Eh, nej det tror jag inte. Jag ringer ifrån Hus & Hem"
Först då inser jag att det är en telefonförsäljare. Skammen som far igenom mig ger min röst ett litet skakigt läte när jag svarar
"Jaha, oj! Eh, det var ju...eh..trevligt"
Killen svarar "Ja. Ehm, är Ulrika där?"
Jag skäms ännu mer eftersom han tydligen förstår att jag inte är en mogen och ansvarsfull kvinna som prenumererar på Hus & Hem. De skulle aldrig blanda ihop telefonnummer så som jag just gjorde.

Hursomhelst så försökte jag avsluta det snyggt men jag hörde hans hånskratt när han var på väg att lägga på. Aldrig mer ska jag göra samma misstag. Aldrig.

Skulle ha stannat i Uppsala

Det är iskallt här hemma. Där var det i alla fall plusgrader.
Jag är ensam hemma hela helgen, mamma, pappa och Kela far till stugan (igen) och jag stannar kvar (igen) för att kunna umgås med mina vänner.Jag sitter just nu och bygger lite hus i sims 3. Det är askul!
Jag ska väl ta kontakt med omvärlden så småningom. 

Jag kommer nog bli jättedålig på att blogga nu när jag är hemma igen. Här har jag vänner och andra människor runt omkring mig som inte jobbar sju timmar om dagen. Men jag ska försöka!

Det var väl typ allt. Flygresan gick bra, jag sov hela vägen. Höll på att halka och slå ihjäl mig på flygplatsparkeringen i Gällivare men jag hade en resväska att stödja mig på. Tur var väl det för annars hade jag nog brytit både armar och ben.

Hejdå!

Imorgon far jag hem

Hej!

Jag bloggade typ inget igår för att vi hade fullt upp hela dagen. Jag och Ellis gick till stan igår för att äta luch med Chritopher som hade lunchrast. Vi åt kinabuffé på en restaurang som hette China Garden. Det var asgott och det var faktiskt också min och Ellis frukost eftersom vi vaknade så sent.

Efter det gick jag och Ellis och shoppade lite på olika affärer och när vi var klara tog vi bussen hem. Senare på kvällen så var Christopher jättesnäll och installerade sims 3 på min dator så nu sitter jag och spelar det. Vi åt pizza till middag och sen for vi och kollade TinTin på bio. Filmen var bra och så var det 3D vilket alltid gör filmerna lite bättre. När vi skulle hem så hade någon rolig typ öppnat ventilen på ett av bilens bakdäck så vi kunde inte köra hem och var tvugna att åka buss.

Haha, katten hoppade just upp i min famn och började spinna. Konstig sak det där. I ena stunden sitter den och biter på mig och sen vill den bara mysa.



Nu ska jag passa på att hoppa i duschen för jag är ensam hemma. Ellis for på någon seminariumgrej för typ en timme sedan.

Hejdå!

Haha, det här håller ju på att bli en kattblogg

Har precis vaknat. för tredje gången

Det där kattskrället som sover på toan (för att jag är allergisk och sover i vardagsrummet) har klöst på dörren sen halv fem i morse. Först trodde jag att det var någon jätteirriterande människa i min dröm som var tvungen att skriva upp en massa siffror på en krittavla flera gånger i rad, men sen när jag tillslut vaknade förstod jag att det var katten. Jag gick dit och då hoppar han bara upp i min famn och börjar spinna och är asgullig, så jag satt bara tillbaka honom vid sin handduk som han sover på. Sedan började han klösa igen vid halv sex och då var jag jättetrött så jag stampade dit på en gång och då skällde jag ut honom. Om man nu kan skälla ut en katt. Sen var han tyst i nästan 45 minuter men när han började klösa igen så skulle ändå Christopher upp om en kvart så jag försökte ignorera det. När jag vaknade typ nyss så var det helt tyst så jag gick in på toan och då låg han där på sin lilla handduk och sov. Då tog jag med honom till soffan och mös en stund.

Men nu håller han på att riva i något jag inte vet vad det är så jag måste gå dit och titta. Hejdå!


Godnatt

Jag sitter i soffan och ska strax gå och lägga mig men jag tänkte att jag första kunde skriva lite om vad jag har gjort under dagen sen mitt senaste inlägg.

När Ellis kom hem från "jobbet" så for vi på ÖochB och Rusta. Vi köpte lite smågrejer och godis. När vi kom hem därifrån så hade Christopher slutat och vi for på en japansk sushirestaurang för att äta middag.
Jag har kommit fram till slutsatsen att jag inte tycker om sushi men jag kan äta det om jag någongång i mitt liv blir tvungen. Och jag suger på att äta med pinnar. Big time.

Nä, nu håller jag på att somna framför datorn. Hejdå och godnatt!



Sötaste katten i stan

Hej!
Jag har duschat för kanske två timmar sedan och nu har jag precis ätit lunch. Katten leker och jag kollar Heroes, livet känns ändå ganska skönt. Hoppas Ellis vill följa med mig till affären och köpa godis när hon kommer hem för jag vågar inte gå dit själv. Kommer gå vilse och det är inte bra för någon. Dessutom så har jag ingen nyckel till lägenheten så jag kan inte låsa.






RSS 2.0