Snart sommarlov!

Sitter is kolan och gör det sista rycket med läxorna innan det blir sommarlov. Jag ser riktigt fram emot sommaren faktiskt, jag har fått biljetter till peace & love och jag har ett sommarjobb. Vad mer kan man önska? Kanske att bli lite brun för en gångs skull, men det är nästan omöjlig så jag tänker inte ens försöka.

Nästa vecka är sista veckan under första året i gymnasiet, vi är lediga tisdag och onsdag, sen ska vi spela kubb på torsdagen, kolla när studenterna har avslutning och så ska jag kika lite på grundalbalen.

Nu hoppas jag bara att jag klarar det här dumma provet..

Jag gör min grej

Trevligt att se lite mer av mig här, tycker ni inte?

Idag har jag varit hos tandläkaren och fått veta att på grund av mina envisa tänder kanske jag får ha min tandställning längre än två år. Woho! Nu kommer jag se ut som ett mobboffer ett år längre än väntat!
Lika bra att jag säger upp titeln som cool nu innan det blir helt uppenbart att jag inte är det.

Såhär har mitt tandställningsliv varit för mig:

Första året tycker man att man är ganska cool som har räls och vill gärna tala om för människor hur ont det gör och vilket jobb det är att borsta tänderna.
Andra året går man mest runt och klagar hur ful den är och varför just en själv skulle drabbas av denna tortyr Fast även under det året förekommer små glimtar i vardagen av hopp och lyser upp tillvaron när man tänker på att den snart är borta.
Om jag måste ha den här ett år längre än planerat vet jag faktiskt inte vad som händer, kanske depression?

Äh, om solen skiner ska jag inte klaga (wait, från vilken låt kommer den textraden ifrån?!), det kommer bli fint efterråt.


känner mig lite taggad just nu, vet inte varför? Kanske för att jag lyssnar på min uppumpar-lista på Spotify!: swe to the den

I'm no superman

Jag for ut och sprang idag. Eller egentligen inte, det blev mer en powerwalk. Jag hade motvind hela vägen även fast jag gick åt olika håll och så hade jag slem i hela halsen. Hoppas jag får bättre tur till på matchen imorgon.

Det har nog aldrig varit såhär blåsigt i Gällivare, hela huset bara knakar och tallarna utanför håller på att välta omkull ser det ut som.

Nu kollar jag en helt sjuk film på tv, jag förstår inte ens vad den handlar om. Jag ska nog börja laga middag snart istället, är lite hungrig. 

Ha en bra helg, hejdå!


3D street art

Alltså, hur coolt är inte sånthär?



Jag kan sitta nästan hur länge som helst och bara googla på bilder. Det är helt otroligt hur dem kan måla en vanlig gata på det där sättet. Själv hade jag aldrig vågat gå ut och stå på målningen, får höjdskräck bara av att titta på den..

Det här ska jag hålla på med i mitt nästa liv!

Vanlig dag

Har kommit hem från skolan för ett tag sedan, vi fick sluta några timmar tidigare idag.
Nu ska jag göra klart historian och sedan är det inte några större bekymmer i mitt liv.

Imorgon ska jag ha spakväll med Melinda och Eloise, vilket ska bli väldigt trevligt, har saknat ihjäl Eloise och det är alltid roligt att vara med Melinda!

Nu ska jag på en promenad med Viggo i det här fina vädret innan det försvinner och börjar regna!



Life happens

Ledsen för min frånvarohet de senaste veckorna. Jag har ingen bra ursäkt, det bara blev såhär.

MEN!

Nu ska jag försöka komma igång igen, för min egen skull. Hur kul är det när jag tittar igenom den här bloggen om sisådär 40 år och märker att mellan februari och maj var det värsta luckan i mitt liv? Nä, då kommer framtida jag ju tro att jag var i koma eller någonting och att jag inte hade ett riktigt liv. Vilket i och för sig är sant. Inte komabiten då, men i övrigt.

Idag kan jag berätta att jag ska ut och övningsköra!
Ska även jogga en timme på polisstationen, jag får se hur det går..

ehm, vad mer? kul om ni kanske fortfarande tittar in på min blogg litegrann då och då, för nu ska jag ta mig i kragen och skriva om mitt ickeexisternde liv!



I was like, wut?!

image

RSS 2.0