Bilder,

Idag har jag varit ut mestadels av dagen, sen så vreds ju klockan till baka en timme så den här dagen har varit väldigt lång!

Jag, Elias och Aaron for ut och åkte lite bobb och tefat. Vi tog lite kort som jag kan ladda upp. det var riktigt skönt ute, kändes som vårväder!
Det får mig att tänka på vårdagarna då man har grävt en liten grop där man har någon renfäll och varm choklad och lite godis, elden värmer lite och fläsket är i halstret. Solen lyser och det är bara några minusgrader ute. Skotern står en bit bort och hundarna skäller i bakgrunden. Det är en lycklig familjeutflykt för mig, jag kan gärna skippa korvgrillningen när man håller på att frysa händerna av sig.

Senare på dagen for vi till Mommo och Moffa för att fira Ellen som fyllde sju år, tänk, hon var två år gammal när hon kom hit från Kina och nu är hon sju, det är jättekonstigt hur snabbt tiden har gått. Hon fick iallafall massa småsaker som jag alltid ville ha när jag var sju, men jag minns inte att jag någonsin fått de grejerna. I och för sig så fick jag ton med andra grejer som jag uppskattade minst lika mycket. Det är inte som att jag har nytta av något av det jag önskade när jag var sju. Eller kanske plastköket. Vem vet, jag kunde ha blivit en superkock vid det här laget.
Därifrån har jag också några bilder!

Nu ska jag kolla om någon av mina nio filmer om jag håller på att ladda ner har laddat klart. Annars så händer inget, alla kusiner har farit hem. Hejdå!




Måste

Jag måste göra ett snabbt inlägg!

Jag märker att jag inte betyder så mycket får några människor längre, det suger!
Alla får höra så fina saker om sig själv medans jag får en kort liten rad men meningslösa ord som egentligen bara är där för att de måste vara där. Jag vet inte om ni fattar, men det brukar ju folk inte göra när jag förklarar.
Det som är mest irriterande är när alla säger, "du är så jobbig" eller "varför är du inte som hon/han".

Jag är mig själv och det kommer jag alltid att vara. jag kanske har växt ifrån mina vänner eller så är jag väl så omogen så de har växt ifrån mig och jag står på samma ställe och trampar som i fyran. Eller?
Jag tror verkligen att jag ska flytta till Uppsala om det är de här vännerna som jag har runt omkring mig, det kanske är meningen så att jag får skaffa nya vänner som tycker om MIG.

Vi har alltid hängt ihop, så det kanske är därför vi fortfarande umgås. Vi är helt olika men vi har alltid umgåtts så vi måste fortsätta med det, annars är vi alla ensamma. Men det är som att jag är den enda som är udda och konstig och jobbig. Alla andra är svinbra vänner men de kan ju inte lämna mig ensam så därför får jag väl hänga med om jag måste.

Det var nog därför som jag försökte mig på att skaffa nya vänner inom Gällivare kommun, men det gick ju inte så bra. Man träffar det största idioten någonsin och ångrar att man ens försökte. Nu är jag lite sur och ska sova bort det så jag kan vara trevlig imorgon när vi ska fira Ellens födelsedag. Tur att släkten måste acceptera en som man är. Blod är tjockare än vatten, you know.

"Att det alltid ska vara nåt!" - Pappas favoritcitat
Det stämmer ju mer man tänker på det. Det är alltid något litet som förstör så mycket.

Ugglor och andra väsen som borde sova

nu borde jag egentligen sova (som rubriken säger), men jag har ingen större lust så jag skriver ett litet blogginlägg istället.
Jag sover ju nere i Kelas rum där vi har datorn för tillfället så då kan jag sitta här och uggla hela natten om jag har lust.

Det är något damp med våran dator så allting är jättelitet, hoppas det försvinner tills imorgon!


Jag och Linn for inte till Alice på dan, jag for dit ensam på kvällen istället, men sen kom Eloise, sen Dennis och Emma, sen Johanna och Ida, Therese och Ellenor och Isak. Linn kom inte alls för hon hade farit till byn.

Vi fikade och pratade och sånt där, sen for jag hem vid halv nio ungefär, då har jag suttit på datorn och pratat med alla som var i vårat hus vid den tiden.

Jag har nyss duschat och det kändes väldigt skönt! Enda minuset är att mitt hår inte kommer att vara så vackert när jag vaknar imorgon. Men det får jag ta tag i då.

Nej, jag måste sova nu så att jag inte sover bort hela dagen imorgon! Godnatt och sov gott!
Jag ska ladda in bilderna från ikväll, men jag har helt enkelt inte haft tid idag. Så det blir en annan bild, en från Frankrike bestämmer jag nu!


Grattis Alicia på 15årsdagen!

I morse var jag på promenad med Linn och Nero och Viggo, det var ganska så kallt och så rymde hundarna iväg ett tag.

Vi bestämde att efter att jag har ätit frukost, hon duschat och vi båda slagit in Alice present så ska vi dit och fira henne! Jag har gjort det snyggaste paketet i världshistorien åt henne, det är LILA ( I know, cool, right?) mer säger jag inte. Eftersom Isac sitter och stirrar på när jag skriver så slutar jag att skriva nu, jag måste verkligen äta frukost, håller på att hungra ihjäl! HEJDÅ!




nU BLEV JAG SUR NÄR MAMMA ÄR SÅ IRRITERANDE!

Shout, let it all out

Idag så har jag jobbat till fyra och sedan har jag varit på stan till fem, jag var tvungen att fara hem för att hinna städa innan hela halva släkten kom.

När jag väl var hemma så hade mamma vaskat och dammtorkat och dammsugat till mig så jag behövde (behöver) bara bädda. Tack mamma! Sen åt jag middag med mamma och pappa för familjen Grape var försenade, de hade precis åkt från Luleå så de kommer fram ungefär kl tio ikväll. Jag går och lägger mig innan tio så slipper jag bädda! Åh, vad jag är smart ibland!

Jag har ingen vidare skrivarlust, har märkt att den bara kommer när jag är deppig över någonting. Vilket är ett bra tecken just nu. Inte så kul för er läsare då men, ja.

Jag ska se om jag har några bilder att ladda upp, jag måste skaffa något intressant och kul att skriva om!



Finaste bilden från PSG iår! <3

Pennstället

Snart ska man gå till praoplatsen, men det är först halv så jag orkar inte gå nu och komma tjugo min tidigare.

Idag efter kl 5 då jag slutar så ska jag hem och städa mitt rum. Jag snackar om storstädning på mammas order.

Vaska, dammtorka, putsa fönstrena (förutom om det är -° ute då), dammsuga, renbädda, tvätta kläder, plocka undan kläder och vika kläder. Ja, det var väl ungefär allt.

Sen ska jag hinna räkna matte, läsa några sidor No, plugga franska och öva som en galning på trumpeten!
Om jag ska klara av denna veckans läxa så får jag ta och spela minst 3 timmar om dagen fram till onsdag efter lovet.

Åh, nu ser jag att min dag inte är så rolig, hoppas det blir roligt på jobbet (ja, jag säger jobbet för jag går längre än alla mina kompisar på deras praoplatser så det är ett jobb!). Jag vill stå i kassan så mycket som möjligt och så vill jag ha många kunder, men inte så att det blir värsta kön utan normalt, typ två efter varandra. Då går tiden fort!
Oj, klockan är redan tjugo över, jag måste borsta tänderna och sedan klä på mig och sticka.

Jag längtar till att gå gymnasium i Uppsala, men sen kollar jag ut och kommer på att det inte kommer att finnas någon snö! Man kan gå somrarna där och vintrarna här? Eller så byter man när man har lust?
Mamma sa att jag inte skulle tänka på gymnasiumet förrän jag har fått informationen om Jensen's i brevlådan. Men den kommer ju aldrig!






0.00

Jag har verkligen noll skrivarlust idag! Jag kommer att sammanfatta allt i en sån kort text som möjligt..

Idag var det svinkul att jobba, jag fick typ stå i kassan hela dagen. Nu vet jag säkert att jag vill jobba med människor!

Sen var det körföreställning, det gick väl sådär, kände mig lite konstig i rösten.

Nu ska jag leta efter min gröna lapp och ge den till Emma imorgon. Hejdå!

Snö och glashala trappor

Idag har jag varit på min första praodag på Pennstället, jag fick prismärka lite saker. Annars gjorde jag typ ingenting.

Iallafall så när jag skulle gå hem från stan så gick jag i trapporna vid badet (eller de är inte vid badet utan mer vid Vallmovägen) och när jag gick i den trappan med de brantaste stegen så var det en isfläck som täckte hela trappsteget, jag såg såklart inte den och halkade, det var lite pinsamt men jag höll i mig så jag skrek typ bara till lite och fortsatte sedan uppför trappan med en enorm försiktighet.Jag tror inte att någon såg mig, men jag vågade inte kolla bakåt och försäkra mig om det, tänk om någon hade sett det och legat på marken och asgarvat åt mig.

Tur att jag inte vände mig om.

Nu ska jag snart på kören, innan det så ska jag fixa till mig lite och logga in snabbt på Facebook. Se tänker jag plugga lite matte när jag kommer hem.

Imorgon börjar jag kl tio men, tyvärr så slutar jag kvart över sex(!)

Jag kommer dö.

Jag har inget mer att skriva, kanske lägger in en fin bild på himlen i förrgår. hedjå!



och så lilla bubbo såklart! mammas lilla gris!


nej, jag vill inteeee!


!

Nu har jag sett klart Rent, den är fortfarande svinbra!
En sån där gråtafilm...

Nu ska jag hjälpa Hanna att ladda ner den, men Piratebay vill inte det.

Annars inget annat att säga!

.





Rent

Ida for just hem

Jag kollar Rent, jag har sett den hos Ellis och kände för att se den igen så jag laddade ner den och nu sitter jag här framför datorn och tittar den.
I morse var jag ute på en promenad med Linn, Nero och Ture. Det var väldigt skönt, förutom att jag höll på att försova mig. Hehe..

Senare idag så ska jag inte göra något speciellt, börjar 10 imorgon så jag får en liten sovmorgon. Sen ska jag väl duscha och kanske jobba lite matte. Vi får se om det där med matten, kanske borde ta tag i det om jag vill höja mitt betyg.

Nu ska jag fortsätta kolla, hejdå!

Gästbloggning by idaa !

Cha cha Evves blogg.
Nu sitter vi här och har allmänt tråkigt.
Igår värsta fetingsåg vi en film, den hette typ... The first time, eller vare nu var.
HAHHAHAHHAH den var grym.

Och nu sitter Evve här och gör mig döv, genom att ta väldigt ljusa toner när hon sjunger, nu börjar jag snart gråta :(
HAHAHAHA ahmen Evve somnade ändå ganska tidigt igår men jag själv somnade först vid fyra eftersom jag hade druckit massa energydrink -.-'


HAHAHAH en stund var jag nästan påväg att gå ut på en långpromenad hem mitt i natten, men jag lät bli eheh.
Hojj Evve är jättejobbig när hon tar sina ***** ljusa toner till varenda låt man sätter på :'(
Speciellt när jag har huvudvärk. Och hennes ljusa toner passar VERKLIGEN INTE till låten La la land.
Jo ***** = en svordom, men det får jag inte skriva på Evves blogg, ahahh !

Från och med nu ska jag misshandla Evve när hon tar ljusa toner !!! :@
puss & kram
ida

Ture i snön

Fick lite inspiration från Linns blogg så jag gick ut med Ture och tog några bilder.




^

JAG ORKAR INTE LADDA IN ALLA, DET VAR SÅ MÅNGA SOM BLEV DÅLIGA.

Platt mage, stark rygg

Jag har just kört rubriken, det är ett träningsprogram på tv:n. Ja, jag vet. Det låter skittöntigt men som jag sa måste eftersom, som jag sa så hade vi sovmorgon från gympan igår och måste därför träna på egen hand enligt våran gympalärare. Jag är inte så vältränad men jag tyckte ändå inte att det var så jobbigt. Jag ska nog göra det när jag inte har något bättre för mig, vilket är aldrig, men ändå.

Nu ska jag kanske duscha (hallå, jag duschade igår!) annars så vet jag inte. Hejdå!



Bokomslag för Träna hemma med IformJa, hon är jättejobbig och typ ler hela tiden, men man kollar ju bara på skärmen ibland. Dessutom är det en svinjobbig berättarröst som försökte peppa mig men jag ville bara stänga av ljudet!

Jaha, då var den här veckan över

och nästa vecka är det Pennstället som gäller, sen när praoveckan är över så är det äntligen lov!

Idag har jag iallafall varit på stan med massa folk, vi fikade på alla tiders och var sedan på både Lindex och Kicks. Hittade en parfym som jag jättehjärna (hehe) ville ha! Mexx Fly High heter den och den luktar vattenmelon.


Jag har inte några planer inför helgen, får vår väl se vad som faller mig in,
hejdå!

ja,

såhär säger då beteendevetenskapslinjen om sitt program..;

Tycker du om att diskutera, analysera, ifrågasätta och argumentera är Samhällsvetenskapsprogrammet (SP), Beteendevetenskap rätt program för dig. Du kommer att läsa en hel del, både läroböcker, artiklar och webbmaterial. I utbildningen ingår även studiebesök, exempelvis på Dagens Nyheter eller riksdagen. Dagens universitetsutbildningar och näringsliv ställer allt högre krav på att kunna samarbeta med andra. Därför kommer du att få träna dig i att jobba i grupp och lära dig hur du gör muntliga presentationer, diskussioner och debatter. Vi kommer tillsammans med dig att arbeta så att du har goda språkliga kunskaper inför fortsatta studier och ditt framtida arbetsliv.

Samhällsvetenskapsprogrammet (SP), Beteendevetenskap ger dig en bred utbildning som förbereder dig inför högskolestudier. Efter gymnasiet kan du välja att läsa vidare för att arbeta som psykolog, socionom, beteendevetare, lärare, polis eller något annat yrke där du får jobba med människor.

Du får på Samhällsvetenskapsprogrammet (SP), Beteendevetenskap lära dig hur människan fungerar såväl psykiskt och fysiskt som socialt. Du får också kunskaper om hur vi människor påverkas av vår omgivning samt hur vi kan arbeta hälsoförebyggande för att människor ska må bra. Du får lära dig att förstå dig själv och andra på ett djupare plan och du får en inblick i hur man jobbar med människor i t.ex. kris.

Du får även lära dig att ta personligt ansvar för din fysiska och mentala hälsa samt för skolan som arbetsplats. Du får även möjlighet att utveckla din sociala kompetens genom coachning, värderingsövningar och olika gruppövningar. Det innebär träning för den stundande verkligheten och lägger grunden för ett framgångsrikt liv efter Samhällsvetenskapsprogrammet (SP), Beteendevetenskap.

Okej, inte så hemskt men plussa då på allt som gymnasiumet sa så är det riktigt hemskt!


Heimstaden och fängelset

Som min kära syster har kommenterat i ett tidigare inlägg så har jag nu ställt mig i bostadskö! Jag har registrerat mig på Heimstaden.se. Jag trodde att jag ville gå beteendevetenskap, jag var helt säker, men nu så ser jag att det programmet har 450p. Vilket betyder att jag får plugga som en idiot om jag ska klara mig igenom gymnasiet. dessutom så säger Jensens gymnasium såhär och deras skola och beteendevetenskapslinjen som jag måste gå om jag flyttar till Uppsala;

JENSEN gymnasium har behöriga och skickliga lärare med mycket goda ämneskunskaper och ett stort engagemang för eleverna. De är även tydliga ledare, vilket är en förutsättning för arbetsro, trygghet och trivsel i skolan och därmed för bättre studieresultat. Skolan har fler undervisningstimmar än de flesta andra skolor, och alla lektioner är lärarledda. Håltimmar undviks, vilket ger ett effektivt schema med plats för både lektioner, läxläxning och fritid. I undervisningen stöttar och utmanar JENSEN gymnasium dig för att du, utifrån din egen nivå, ska utvecklas maximalt. Du förbereder dig för högskolan och yrkeslivet genom verklighetsnära problemlösning, projektarbeten, seminarier, föreläsningar och rollspel.  Gästföreläsare bjuds ofta in och gör du kommer att få göra intressanta studiebesök. När du inte har lektioner erbjuder vi schemalagd läxläsning och möjlighet till stöd och fördjupning under ledning av kunniga lärare på JENSEN gymnasium.

Tydlig och regelbunden feedback är både motiverande och en förutsättning för lärande. Dina lärare och dincoach har regelbundna samtal med dig om din utveckling och dina resultat. De hjälper dig att se var dina styrkor ligger och de stöttar dig i att förbättra de områden som behövs. Du kan även se dina resultat på vår webbaserade utbildningsplattform JENSEN online. Där får både du och dina föräldrar information om studieresultat, frånvaro, schema, kursplanering och mycket annat.

Arbetsro är en lika självklar som nödvändig förutsättning på en professionell arbetsplatsJENSEN gymnasium förväntar sig att du som elev tar ditt ansvar för att bidra till en så god arbetsmiljö som möjligt. Skolledare, lärare och övrig personal skapar trygghet genom tydligt ledarskap och hög vuxennärvaro. Att vi har god stämning på våra skolor och fin gemenskap i klasserna känner man direkt när man besöker oss. JENSEN Gymnasiums uppskattade lärare, hemklassrum och effektiv schemaläggning är några av de saker som bidrar till att eleverna trivs. Personal är lyhörd för elevernas synpunkter och det finns många sätt att vara med och påverka. Du kan framföra dina synpunkter i regelbundna enkäter och engagera dig i programråd och elevråd.

Förutom dagliga promenader har vi idrottsundervisning under hela gymnasietiden på JENSEN gymnasium. Du får pröva en mängd olika träningsformer, och får rabatter på fritidsträning. På JENSEN gymnasium får du genom att arbeta med daglig mental träning öva din koncentrationsförmåga, lära dig effektiv återhämtning och stresshantering. Du får även lära dig tekniker för att höja din motivation, stärka ditt självförtroende och öka din prestationsförmåga till toppnivå.

Jag kommer dö på det där gymnasiumet, bara den bästa eliten kommer typ in där (känns det som).
Det låter smått som ett fängelse och det kommer bara att bli plugg 24/7!
Vi får väl se hur jag gör, nog kommer jag på något. Det kanske finns ett annars gymnasium,


jag märker att det här inlägget har en jättekonstig text, vi får hoppas på att det försvinner. vill ha min gamla vanliga tråkiga!



Judendom och Svenska

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att Svenskan ska ta slut. För att fördriva tiden så skriver jag ett inlägg och jobbar på om judendomen.

Eloise jobbar om The Eviroment och läser upp vartenda ord hon skriver, haha hon är lite rolig ibland.

Nej, jag måste fortsätta jobba nu, vi slutar ju snart.
Nästa vecka är det prao och veckan efter det är det äntligen lov! På Halloween (lördagen) så fyller Alice år, men jag måste till Kituna och gratta min kusin Ellen som fyller sju, eller åtta jag är inte säker. Det är hemsk att inte veta hur gamla mina kusiner är. Jag får hälsa på Alice på dagen innan vi far eller något, men först måste jag köpa en present.


Mina planer för idag är att köra Platt Mage, Stark Rygg på tv:n. Vi fick sovmorgon från gympan för att senare göra något hemma, vi skulle egentligen ha gjort det igår men jag gör det idag! Imorgon har vi sovmorgon från mentorstiden också för att vi har prao nästa vecka och lärarna har därför inget att berätta för oss.

Nu måste jag jobba.

Tjarå!



Liten sommarbild från Uppsala, tänk om jag snart går gymnasium där!

But your'e not here

Kan ingen annan skriva på sina bloggar?  jag skriver varje kvart typ.

Lite tråkigt att bara kunna läsa sina egna inlägg medans man lyssnar på depp-musik och då blir man bara mer deprimerad! Jag vill ha tillbaka min vante, sen ska jag sluta ha kontakt med människor jag inte känner riktigt bra, det är slut med att umgås med 4 olika personer som jag inte känner bara för att en kompis vill det. Visst, det är kul i stunden men efteråt känner jag ånger, sån otrolig ånger. Och av ånger kommer ångest och den känslan är inte trevlig. Ingen av dem egentligen, för av ånger undrar man vad det är för fel på en, varför gjorde man så? dessutom vet man att ångesten ligger och gnager i knutarna och snart slår till. Det är hemskt.

Nu ska jag äta pannkaka och vindruvor! Yeah!

I början av Justin Biebers låt - Down To Earth, säger viskningen "maffia" i början eller hör jag helt fel?


Can I ever be normal?

För allt vi har gjort

För alla gånger som vi dansat
Och sjungit med fast ingen kan
Och aldrig låtsat bara chansat
Och sket i skolan för det kvittar


Det är så jobbigt när man går in genom dörren till dansen och alla springer omkring där och skrattar,
medans jag känner att jag bara vill gå hem.
Jag är säkert en stämningssänkare där på dansen när jag sätter mig så fort vi står still, när jag inte är så engagerad som alla andra. Jag orkar bara inte. Det är inte lika kul som det var förut, det känns inte lika... intressant eller vad man ska säga. Jag gör det bara för att jag känner att jag måste. Nog pratat om dansen, när jag gick hem så kände jag för att gå en omväg, det slutade med att jag gick vilse. Haha, men jag hittade tillbaka till vägen som går hem igen. Hur stor chans är det att gå vilse i Gällivare egentligen? Och jag lyckas. Det är ju tragikomiskt (har alltid velat skriva det ordet!). Alltså! Jag irriterar mig väldigt mycket på folk som är oallmänbildade och folk som överreagerar! När de blir sura om man rättar dem eller om man inte kan göra en liten grej som de vill så rasar precis hela jorden och man är det värsta människan som finns. Suck, varför måste jag ha lånat ut min vante till den värsta av dem alla?
Nu ska jag basta med mamma, sen ska jag sova. Är på så dåligt humör nu så det är inte sant!

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Nödvändigt att göra två inlägg direkt efter varandra, jag vet. men jag har så mycket att skriva.

Nu blev det helt plötsligt tre.


Buna seara

Den här dumma vintern gör mig deprimerad,

och jag har inget att göra åt saken.

Har iallafall kommit ett stort steg närmre mitt gymnasieval, men varför känner jag inte att det är fixat då?

Den där dumma idiotiska lägenheten som vi aldrig kan få. det är mitt problem just nu. Annars vet jag att det fixar sig. Ellis och jag kommer ha svinkul, vi kommer säkert bråka, men thats life. Vi kommer fixa att bo tillsammans. Tänk hur många ansiktsmasker vi ska göra, alla mysiga hemmakvällar med choklad, alla små onödiga turer på stan för att Ellis måste köpa stödstrumpor.

Liksom, det är inte problemet. Det är, ja, vad det nu är. Kommer aldrig på det. Om ni vet så berätta gärna.

...potential

Snön öser ner, typ som ett tjockt täcke. Jag är seriös, alla som bor i Gällivare kommun, kolla ut.
Bara därför slutade det. Typiskt.

Jag hatar att man alltid måste skriva en rubrik till sina inlägg, ibland känner man för att inte ha någonting där uppe. SÅ irriterade. Mellanslag fungerar inte heller, tro mig. Jag har försökt ett antal gånger. Jag får väl fundera ut någon tills inlägget är klart.

Idag har ingenting hänt, varit irriterad nästan hela dagen förutom på matten där det gick ganska bra idag.
Lyssnar på lite depp-musik och försöker glömma bort att jag ska på dansen om ca 20min. Nu kom jag på det igen. 
Härligt.

Datorn är jättekonstig, jag vet inte varför. Jag är jättekonstig, jag vet varför men kan inte sätta ord på det.


Jag orkar inte skriva någonting, mina fingrar bara släpar sig fram över tangenterna. Jag vill lägga mig i min säng och låtsas att jag har en oändlig sovmorgon och kan ligga där och göra allt jag vill utan att jag behöver röra mig. Typ folk som håller upp min bok åt mig och byter blad när jag har läst en sida, folk som ger mig varm oboy utan att jag behöver dricka, folk som får mig att känna mig typ glad och att allt funkar som vanligt.
Det lär ju aldrig hända.


Allt du har väntat på krymper på nära håll
allting omkring dig är långsamt som jag
allt du har väntat på kommer så småningom
när jag är borta är du...

Och så blinkar det till

och jag känner att jag mår svinbra! jag har massa vänner som jag älskar och umgås med.
jag lär känna nya människor och får ibland känna den där sköna känslan i magen av välbehag och nervositet.
allting känns bra, jag har inga problem för stunden och, ja allt känns bra!





Men lika snabbt så släcks det ner och jag känner att jag skiter i allting, det går ändå åt skogen! Jag vill inte umgås eller känna nya människor för de försvinner lika snabbt eller så är den där känslan av nervositet bara irriterande och kan inte försvinna. "att man aldrig kan känna sig självsäker", tänker man.


Just nu ligger jag mitt emellan, jag känner nervositeten men samtidigt självsäker, "vad är det värsta som kan hända egentligen?" tänker man då.
Jag får se hur jag mår imorgon, lite svårt att förklara hur jag menar men ni kanske förstår.

tjarå!



Längtar till sommaren igen, men samtidigt till vintern
Åh, jag känner mig så splittrad! vet inte hur jag ska göra.

kören och andra grejs

Innan kören börjar som den gjorde kl 7 idag så var jag med Ida och Johanna. Jag skulle först gå till Ida och så skulle vi gå till Johanna tillsammans, men jag upptäckte halvvägs att det skulle bli en omväg så jag gick till Johanna direkt så fick Ida komma senare.

Där gjorde vi inte så mycket, fick lite dåligt samvete när vi lurade en person på MSN, men det var inte vårat fel att den där människan är så extremt lättlurad!

Nu ska jag sitta på datorn ett tag och öva lite gitarr. Måste verkligen fixa det här med musiken för jag vill få MVG och det är inte så svårt att få, bara man reser sig från rumpan och tar tag i det! Så det ska jag göra.

Jag har inte så mycket mer att berätta, jo, det är klart nu att jag ska vara med Ida imorgon. Vi ska mötas på tågstationen (lång historia), eller hur Ida?

Mamma drog just fram en klänning från Kelas garderob som jag inte använt på typ 2 år, vilket är synd för den är jättefin, känner mig bara så tjock i den. Men jag ska ha den ändå! Får väl ta en kofta över eller något. Sen hittade hon en jättefin tunika som jag har sett förut men inte velat använda för att den är för stor men kom på nu att man kan ha den till leggings, så den ska jag använda någon dag i veckan också. Skönt att planera i förväg såhär för annars får jag panik på morgonen när klockan är tjugo i åtta och jag inte vet vad jag ska ha på mig. Jag vet inte varför men det är alltid svårt att välja, det går inte heller att välja på kvällen för sen på morgonen så kanske man inte känner för att ha de kläderna.

Nu ska jag plugga lite engelska om jag har med det hem och försöka tänka vad som kan tänkas komma till gympaprovet imorgon för jag har glömt att fråga om ett häfte. hehe, smart, jag vet. Men det var tydligen bara nio frågor, så hur svårt kan det vara egentligen? Jag måste skärpa mig om jag ska klara mig igenom gymnasiet. Nog om det.

vi hörs!

Fina körsbärsblommor från Stockholm!

Jag är en soldat för dig

Denna låt har suttit fast i mitt huvud hela långa dagen idag:

WHEN YOU BELIVE Mariah Carey & Whitney Houston – When You Believe (from The Prince Of Egypt )

Many nights we've prayed
With no proof anyone could hear
In our hearts a hopeful song
We barely understood

Now we are not afraid
Although we know there's much to fear
We were moving mountains long
Before we knew we could


There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe


In this time of fear
When prayers so often prove(s) in vain
Hope seems like the summer birds
Too swiftly flown away

Yet now I'm standing here
My heart's so full I can't explain
Seeking faith and speaking words
I never thought I'd say

There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe


They don't (always happen) when you ask
(Oh)
And it's easy to give in to your fears
(Oh...Ohhhh)
But when you're blinded by your pain
Can't see your way straight throught the rain
(A small but )still resilient voice
Says (hope is very near)
(Ohhh)

There can be miracles
(Miracles)
When you believe
(Lord, when you believe)
Though hope is frail
(Though hope is frail)
It's hard to kill
(Hard to kill, Ohhh)
Who knows what miracles,you can achieve
When you believe, somehow you will(somehow,somehow, somehow)
somehow you will
You will when you believe

You will when you
You will when you believe
Just believe...in your heart
Just believe
You will when you believe~

och denna:

GUBBEN I LÅDAN     Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Faceboom will blow your mind!

Min nya slogan till Idas nya idé!



Jo, jag har fått min jacka nu och jag älskar den! Synd bara att den inte är så varm..
Idag var det skola som vanligt, efteråt gick jag med Eloise en bit innan jag svängde av till OKQ8 och köpte ett telefonkort, så nu är det bara att smsa! (0706546263)

Senare idag är det kör, det ska bli kul att sjunga lite. Innan det måste jag öva lite på gitarr-läxan som vår musiklärare gav oss, får se hur det går då..

egentligen har jag ingenting att skriva, ville bara uppdatera lite. Jag kanske ska vara med Ida och Kalle imorgon. Men det är bara kanske.

Hejdå!





Bildbomb

Alex Day – The World Is Mine (I Don't Know Anything)

Green Day – Wake Me Up When September Ends

Arctic Monkeys – Fluorescent Adolescent

Tingsek – Nothing, Nobody, Right & Wrongs

Kent – Gravitation

Har just duschat, nu ska jag ta på mig riktiga kläder och inte sitta pyjamas hela dagen.
Igår var det helt sjukt på msn, jag och alice var samtidigt inne på min msn och terrade alla som var inne, jag har suttit på facebook och snackat med folk också. Idag har jag inga planer, vi får se vad som händer.

JO! Jag har visst en plan, jag ska hjälpa Alice att ta tid när hon springer kondistestet. Efter det vet jag inte, får väl ringa någon och se om de vill umgås. Eller så kanske jag är med Alice efteråt. Jag får se.

Hörs!

ångest igen!

nu vet plötsligt alla vad det ska gå på gymnasiet. jag är den enda som inte vet! det känns hopplöst och extremt, extremt jobbigt!! Hejdå!

alice och jag

jag sitte här hos alice och chillar. hennes r-tangent funkar typ inte så man får hålla in den svinlänge innan det kommer ett R.
vi gör inte så mycket, snackar med folk. nu ska vi göra någonting roligt, typ, prata. MEN ÅH, IRRITERANDE R-KNAPP!!! (hehe, så var det typ 8 r i den meningen)


den vackraste bilden jag kunde hitta på oss två, hehe..

If i could, I would

Jag sitter här ensam i huset nu. Ida fick skjuts hem från Ica så jag gick med hundarna hem igen och nu sitter jag här. Jag måste diska efter våran plätt-frukost och dammsuga lite på nedervåningen. Sen måste jag bädda våra sängar och städa mitt rum.
Kul, va?

Senare idag kommer mamma och pappa hem. Önskar att de kunde ha stannat längre i Luleå, det är så skönt att vara ensam.

Jag vet att vi ska uppskatta allt vi har, men det går inte.
Det finns så mycket jag vill ha här i världen.
Tillexempel att allt ska lösa sig precis så som jag vill.
Jag vet att det aldrig kommer hända, men man får önska, eller hur?


Facebook och livet utanför igen

Jag såg just att en konstig grek har addat mig på facebook. eller jag tror att det var grekiska iallafall. jag har ingen aning vem det var. mystiskt.

nu sitter jag här med ida och facebookar (om det är ett ord), annars händer det inte s¨å mycket. vi har hyrt Zombie land och ska snart kolla den. hej så länge!

Ida utanför toppstugan!

Facebook och livet utanför

Sitter på facebook och snackar med ida och kalle. Jag har ingen aning varför.

Jag ska kanske förhoppningsvis vara med ida lite senare idag så ska vi hyra en film och äta godis. Hon måste bara övertala sin mamma, men det ska nog gå bra!

Snart ska jag äta middag men först ska jag busa lite med Ture för han är uttråkad. Ja, det är mitt liv denna dag i stort sett. Kan skriva lite mer om intressanta detaljer som kommer fram senare under kvällen. Hejdå!

Trevlig helg!

När jag och Ida var på toppstugan i somras!

Skolan

Gör ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan. Jag börjar halv nio så jag går åtta, måste skynda mig lite nu ser jag. klockan är typ 20 i.

Iallafall så är jag ensam hemma idag och imorgon, det ska bli riktigt skönt! jag ska nog kolla film och bara mysa. kanske någon människa som kommer och hälsar på?

jag ska nog baka en kladdkaka! hehe, jo men nu måste jag dra.

det här var det konstigaste inlägget på länge.. hejdå!



It’s not somebody who’s seen the light


it's not a cry that you hear at night,
it's not somebody who's seen the light,
it's a cold and it's a broken hallelujah



Snö!

Äntligen lite snö! Synd bara att det kommer att smälta bort. Hoppas att det ligger kvar en liten stund iallafall, så man får känna på vintern lite. Det är två minusgrader ute och jag ska sova. Godnatt!

irriterad

okej, den headern som jag hade tänkt sätta funkade inte. den såg svinkonstig ut och jag har inte några större skills på photoshop kan jag säga. det får bli den här, jag tycker om fåglarna.

nu: pallra mig ut stolen och gå ut med hundarna.
sen: hinna äta innan kören.
senare: kören
senast: gå och lägga mig i tid och njuta av en sovmorgon.

Header

nu har jag bytt header, inte så värst vacker men den får duga. håller på att fixa en finare men den tjorvar lite så det får bli en annan gång. nu ska jag duscha och sen sova. godnatt!

Nattbion = dödstråkigt

Jag sov typ under sista filmen, kollade hälften av andra filmen och tvingade mig igenom första filmen. Vampyrer suger är overkill, väldigt overkill. för överdriven och konstig. bara några scener som var roliga.

den andra filmen (vad den nu hette) var en skräckis, tydligen en dålig sådan men det vet jag ingenting om för jag var rädd ändå även fast jag tittade bort under halva filmen. blev bara riktigt rädd en gång.

den tredje filmen kommer jag inte i heller ihåg vad den hette, den sög iallafall, det jag såg av den. typisk barn-humor. när de slår sig hela tiden och halkar i massa äckel. nej, nej. inte roligt.*

nu ska jag äta lite frukost och sen blir det att trötta ut sig tills ikväll, vill somna tidigare än inatt. eller morgon var det nog?
nåjo, hejdå!

_________________________________________________________________________________

Jag märker att jag har lätt för att gråta, jag och mamma pratade om Uppsala och att vi inte har en lägenhet, att Ellis ligger på 250 plats i bostadskön för en 2a. Att jag inte har råd att bo i ett studentrum, att bla bla bla.  Jag gråter direkt när man pratar om sånt som inte går. det är väl någon adhd- diagnos som kommer upp till ytan, jag vet inte. Jag har väl fått den av Ellis eller mamma.

Jag vet fortfarande inte hur det blir. Jag kanske måste stanna fast jag verkligen vill flytta. Jag kanske måste gå natur fast jag egentligen vill gå någon rolig linje i uppsala. men jag vill inte behöva tänka så, men nu är det såhär och jag får bara fixa det helt enkelt. jag får väl bita ihop och studera vidare i uppsala efter gymnasiet. jag kanske bara får ta att det inte blir som jag vill, som jag hoppas. nej, jag orkar inte ta tag i det här nu. Inte idag, jag var ju på så bra humör. Nu är det förstört. Jag kanske ska spara alla pengar jag har tills jag går ut så att vi kan köpa en bostadsrätt. äh, det kommer ändå aldrig att gå. nu skiter jag i allt och går och lägger mig.


Hojj, allt ska vara så extremt, orättvist, äckligt, jobbigt!

I like you a lot, think you're really hot!

Lady GaGa - Boys Boys Boys

Wild Cherry - Play That Funky Music

Kaiser Chiefs - Ruby

Bra låtar jag har lyssnat på idag. Är på ganska bra humör, jag har varit på stan och ville veta hur mycket jag hade på kortet. Jag tog ut en hundring och tog även en minneslapp för att se. Jag har 870 svenska riksdaler på kortet! Jag känner mig rik. Dessutom så har lagt undan en behå och ett par trosor på Lindex. Det var tjugo procent på alla underkläder om man har clubkort så jag och mamma ska hämta dem på måndag, vi var också och fikade på Alla tiders Café, det som är ihop satt med Lyckopigan (backmans bosättning), de har gott fika! Nu känner jag mig nöjd. Det är en trevlig känsla kan jag tillägga för er som inte känt den känslan på ett tag. 

Jag följer nog med på middagen ikväll som jag snackade om i förra inlägget. Kanske.

En sak som jag inte är nöjd med är att min norrbottensring är borta (snyft) och så har vi fotbollsuppehåll. Det är synd. Men i november då startar vi träningen med damlaget igen och med barbros lag. Då blir det hårdträning. Vi får väl se hur det går.
Nu ska jag hitta en Robbie Williams låt som fastat i Huvudet men jag vet inte vad den heter. Hejdå!



Nattbio och Jasmine-byxor.

Lite udda rubrik men jag ska förklara.

Imorgon 23.30 så är det nattbio på Blå Forell. Det är tre filmer som visas och allt är klart där vid 6 på morgonen typ. Jag ska kanske gå dit och om jag går dit så blir det med Emma, Alice, Elli, Johanna och Lina om jag fattade rätt. Jag vill bara se den första filmen för de andra två är skräckisar och ni som känner mig vet att skräckisar inte är bra för mitt hjärta. Eller stämband. Eller nerver för den delen.

Nu ska jag värma vetekudden, åh nej! Jag måste renbädda först. typiskt. Men sen ska jag värma vetekudden och ta på mina Jasmine-byxor(ni vet, Aladdins flickvän). De är så bekväma! Nöjd med det köpet. Vi får hoppas att det blir roligt imorgon.

juste! jag ska på middag hos familjen Henriksson också om jag orkar. Vi får väl se. Brukar inte vara så kul där. hehe.

Vi hörs!





Jag måste hyra den filmen, kommer inte riktigt ihåg den. Visst finns den som film?





You appear just like a dream come true!

Ida kom på den braiga rubriken! vi sitter här och käkar mackor, eller ja, hon sitter på sängen och klagar över sin söndriga, och alldeles för varma macka. jag tror att några tårar kom fram också.

jag däremot är ansvarsfull och självständig och väntar tills min macka har svalnat lite innan jag äter den. där ser ni skillnaden mellan två mogna individer. eller ja, en är mogen och den andra är lite grön i kanterna om jag säger så(IDA). nu ska jag smöra min älskade macka och njuta av den medan Ida slafsar i sig sitt okokta ägg och sina söndertrasade mackor. kolla vad många adjektiv jag kan använda! hejdå!

test

Om du får mer än 30 är du paranoid.
Om du får 21 till 29 är du normal.
Om du får 11 till 20 är du nästan aldrig rädd.
Om du får 10 eller mindre är du aldrig rädd.

Jag fruktar...

[ ] homosexuella
[ ] mörker
[x] vara singel/ensam föralltid
[ ] va mej själv inför andra
[ ] höjder
[ ] svarta katter
[ ] fåglar
[ ] fiskar
[/] myror
[x] köra
[ ] flyga
[ ] blommor elr andra plantor
[ ] bli rörd
[ ] eld
[ ] vatten
[ ] havet
[x] misslyckande
[ ] grodor/paddor
[ ] möss/råttor
[/] hoppa från höga ställen
[ ] snö
[ ] regn
[ ] min mamma
[ ] vind
[x] clowner
[ ] stora folksamlingar
[ ] korsa broar
[x] döden
[x] dö ensam
[ ] himlen
[ ] att mina föräldrar inte ska gilla vem jag är
[ ] bli rånad
[ ] män
[ ] kvinnor
[ ] ha ett jättestort ansvar
[x] doktorer
[ ] tandläkare
[ ] att mitt hus ska brinna ner
[ ] tornado
[ ] orkaner
[ ] sjukdomar
[ ] att tappa bort min mp3
[ ] ormar
[ ] hajar
[ ] vapen
[ ] fredagen den 13
[ ] att fastna någonstans du är
[ ] spöken
[ ] halloween
[ ] skolan
[ ] tåg eller tunnelbanor
[ ] udda tal
[ ] jämna tal
[x] va ensam på natten
[ ] växa upp
[ ] monster under sängen
[x] läskiga ljud under natten
[ ] att inte genomföra mina drömmar/mål
[x] blod (bara i stora mängder)
[ ] att någon du älskar eller bryr dej om ska bli skadad
[ ] att någon du älskar eller bryr dej om ska skada dej
[ ] kärlek
[ ] förlora någon du älskar
[ ] riva dej på papper
[ ] ramla medans du springer
[x] spindlar
[ ] fötter
[ ] nålar
[ ] ramla ner för trapporna
[ ] drunkna
[ ] tatueringar
[ ] folk som inte pratar engelska
[ ] få problem
[ ] skada någon
[ ] knivar


12 stycken.

Om du får 11 till 20 är du nästan aldrig rädd.

sur och deppig

sitter och försöker plugga matte, men antingen har Niklas räknat riktigt fel eller så är det jag som är helt tappad bakom vagnen. imorgon är det matte-prov. jag siktar på vg. högst. sen på torsdag är det so-prov. det lär ju också gå skitbra.





nu ska jag sätta högsta volym på Justin Biebers nya album på Spotify och strunta i att jag aldrig kommer hitta ett gymnasium jag vill gå. eller någonting. dessutom måste jag sluta spela fotboll om jag flyttar. mitt liv suger. hejdå.


okej, tolka inte in för mycket i detta inlägget, jag känner mig bara sur och deppig. det försvinner. det säger iallafall Ellis.





in a way i feel betrayed
why would you listen this time if you didn't listen the last time
why would you realize it now if you didn't realize then
i know i'm not the one who is hurting the most
but yet i feel pain..


du av alla

RSS 2.0