Så!

Nu är headern fixad, lite nyårstema! Gott nytt år i förskott! 2010- here we come!

Igår/Idag

Jag sa att jag skulle skriva ett inlägg om jag hann vara med Elli Emma H och Alice, men jag glömde bort. Vi gjorde iallafall inget speciellt, vi spelade pingis på stacken. Sen for Elli och Emma H hem. Alice skulle få skjuts hem först kl 5 så vi gick på Lindex en kort sväng. Jag fick skjuts till stan av Kela och Ellis för kela skulle köpa strumpbyxor så när vi var på Lindex så kom Kela och sa att de skulle till Dollars. Jag följde med dem och Alice gick till sin mammas jobb.
Idag däremot så har jag gjort massor. Jag vaknade kl 9, gick och duschade, städade mitt rum, packade klart för stugan och Luleå, tvättade alla speglar, åt frukost, städade köket och dammsugade övervåningen. Sen har jag diskat lite där nere, sen har jag suttit på datorn. Kl 3 slutar pappa jobbet och då ska vi fara till stugan och sova där en natt. Sen imorgon på morgonen så far vi till Luleå och tillbringar nyår där. Så jag lär inte se någon innan 2010. Vad läskigt det där kändes att skriva, det känns konstigt att tänka sig också. Dubbelsiffrigt... Jaja, ska kanske gå ut och skotta baksidan om jag is. Orkade inte göra det igår heller. Det kommer ju ändå bara snöa igen direkt. Ha det bra! Vi ses år tvåtusentio!!
Bara för att det blir nyår så ska jag fixa min header :D
Jag ska också påminna er om Victoria's secret fashion show! Den är kl 8 på kanal 3. Kolla på den!
/Evve

Stan

Nu ska jag på stan, Emma H, Alice och Ellis är redan där. Jag får skjuts med Kela och Ellis, tur är väl det för jag hade nästan inte orkat gå ;) Jag har läst ut en bok under dagen och tittat tv. Det ska bli kul att få umgås med människor som jag inte är släkt med. Jag har hittat en ny sak på Facebook, den heter Happy Pets, jag har tidigare bara haft Happy Aquarium och tydligen nåt zoo. Har ni märkt att när man väntar så tar det bara inte längre tid i ens huvud, utan personen eller sakerna man väntar på tar faktiskt längre tid. T.ex pappa skulle ha varit här med bilden nu men han har väl jobbat över lite så han kommer först om ett tag... Jag kommer inte hinna vara med de andra :( OM han inte kommer inom de närmsta 5 minutrarna. Annars får jag väl vara med nån av dem imorgon, det är ju ändå lov. Jaja, jag får hoppas på det bästa. Jag vill också sova hos någon kompis :) Det hade varit kul, eller inte nödvändigtvis sova över hos någon utan bara vara med någon person väldigt länge, typ till 2 eller nåt ;) Det har jag aldrig gjort. men ingen orkar väl för alla har typ gjort det den första veckan nu medan jag har varit i stugan... Nej, nu ska jag sluta klaga! Jag skriver ett inlägg senare om jag hinner gå på stan. Hejdå!
/Evve

God Jul i efterskott!

Nu är jag hemma. Har varit i stugan hela veckan :) Jag hade en jättebra julafton, hoppas att ni också hade det. Jag fick;

En taklampa
En fliströja
En t-shirt
En ansiktstvätt
En fondaution(felstavat?)
Puder
SB12 toy
Påslakansett
En fotboll
En bokserie - TRE
Pengar
Penna + sudd
Yllesockar
Vetekudde
Har säkert glömt någon nu, men jag blev jättenöjd över allt! Nu ska jag nog ta ett bad om jag is. Sen måste jag sova, gäller att vända tillbaka dygnet nu ;)
Under den här veckan har jag ätit jättemycket julmat. Fast det gör man väl alltid.
Jaja, jag skriver kanske ett inlägg imorn :) Hejdå och Gott nytt år om jag glömmer det längre fram!
/Evve

Nu bär det av mot...

...stugan. Jag ska vara där minst en vecka så min väska är fullproppad, och det är en bag! Jag ska fira jul med familjen och kusinerna : ) Idag var det julavslutning, jag har haft på mig en rosa tunika, som är ganska kort och vid, med gråa strumpisar och mina vanliga skor. Jag spelade trumpet med Ello och det gick förvånansvärt bra!
Senare så lagade jag tomtegröt åt Ellis speciellt för hon fyllde år och då önskade hon sig det av mig. Hon fick också ett flygplansberlock av mig från Lyckopigan (backmans bosättning). Sen for mamma, Ellis, Kela - som har kommit hem från Helsingborg - och jag på stan. Jag hade två presentkort sen min födelsedag så på Lindex hade jag 50kr, där köpte jag en rollon och en chokladansiktsmask. Jag tyckte att ansiktsmasken lät så god... Sen hade jag 100kr på Jive så där köpte jag en tröja och ett vitt linne : ) Ovanligt att jag köper så mycket, HÄR I GÄLLIVARE! Nu ska vi snart fara. De håller på att packa in allt i bilen. Tur att Kela och Ellis har körkort så att vi slipper trängas 5 pers i en bil. De åker imorgon med alla julklappar och sånt. Vi tar maten. Men nu måste jag gå, ska ladda min Mp3.
Synes och höres senare!
/Evve

Jag tog inte bilden

Nu har jag gjort två inlägg på en dag. Det kanske är för att jag har extremt tråkigt? Jag har iallafall fotat lite och ja, lyssnat på radion. I förra inlägget glömde jag att berätta om artisten som var på Lussevakan. Först var det nån dålig kille som sjöng falskt, sen kom Lazee! Han var svinbra live : ) Det är inte min stil, men jag tog hans autograf iallafall som ni såg på bilderna. Jag fotade också Ello med honom för hon ville ha en bild på de två, så då fotade jag.
Nu när jag har fotat här hemma så har jag fotat lite julpynt och mig själv... Jag brukar inte fota mig själv för det känns konstigt men jag gjorde det nu för att-som ni har läst tidigare-jag har extremt tråkigt.
Nu kommer bilden på romerska bågar.

Lazee!!!

Igår var det Lussevakan, eller X-mas party som alla säger att det heter. Jag var inte förra året- vi hade Lucia men iår var jag med Ello : ) Där träffade vi jättemånga bl.a Ida, Mellis, Elli, Emma H, Johanna och många fler. Jag var där till ett typ, men resten stannade. Jag var jättetrött, jag somnade nästan direkt när jag kom hem. Kl 12 var det lottdragning av de nummer man fick i början och då vann jag inget. Mellis och Ello vann. Det var så många som hade gått hem innan det så de kastade ut paket i publiken, då fick jag ett! Det var romerska bågar. För er som inte vet vad det är så laddar jag upp en bild : ) Jag kommer även ladda upp dessa bilder på bdb. Nu ska jag ner och göra någonting med Ellis. Vi hörs!
/Evve

Varsågod!

Okej, jag vet att jag inte är så bra på att blogga. Till mitt försvar så kan jag säga att jag verkligen försöker...
Idag har det varit Lucia hela dan, har just haft en föreställning kl2. Snart ska jag tillbaka och ha en till kl 5, och sen till sist en kl 18.30. Det är kul men det ska bli skönt när allt är över.  Efter det så ska jag SOVA!!! Sen blir det ju skola imorgon också : ( Den dagen den sorgen... Nu ska jag kolla in Bdb innan jag borstar tänderna, fixar håret så det ser bra ut och far till Kyrkan. Hejdå, oj juste jag får inte glömma att säga grattis i efterskott till Alex som hade namnsdag igår : ) varsågod Linn m.m. Nu har ni ett inlägg att läsa : )
Min frisyr igår:
Idag:

RSS 2.0