Header (igen)

Nu har jag ändrat den. Vill dock ha den över hela sidan där uppe, hur fixar man det? Jaja, får nöja mig med detta...

Hemmakväll

Hej, jag har just kommit från tv där jag tittat trångt i kistan med mamma och pappa. Har sett det förut med Elli, alltså den är helt sjuk! Jaja, de ville se den iallafall. Innan det så kollade jag Dirty Dancing 2. Jag måste bara säga att Diego Luna är ganska snygg! Alice, Googla så får du se, inte så jättesnygg men lite iallafall. Dessutom kan han dansa!
Innan jag somnar så ska jag slå in mammas paket till på söndag. Det enda problemet är att jag har bortamatch hela dagen på söndag så vi ska typ fira morsdag imorgon istället. Jag skriver kanske imorgon, har match kl 2 kom på Tallbacka, kom och kolla! Hejdå!
/Evve

I SAID WOHOO!

Fick just veta av supergulliga Alice att vi har fått EU- bidraget!
Ni som inte har en aning om vad jag pratar om så har min franska grupp och jag samlat in pengar till en frankrikeresa sen 7an, men det är så enormt dyrt så vi har sökt om ett EU- bidrag som betalar hälften av kostnaderna om vi besöker en skola. VI HAR FÅTT BIDRAGET!!! Alltså, jag har nog inte fattat den än men jag ska till Frankrike! Åh vad kul det ska bli. Jag måste hinna skaffa en kamera tills vi far. Dessutom så ska jag och Elli gå upp för hela Eiffeltornet, ända till högsta våningen. Vi ska räkna trappstegen, nog för att vi läste hur många trappsteg det var på franskan idag men det spelar ingen roll! Jag kommer ändå inte ihåg det. Nu ska jag fira med en dusch(dåligt sätt, jag vet). Hejdå!
/Evve

Header

Nu har jag fixat den lite ordentligare! Den får nog vara kvar tills jag orkar göra något riktigt. Hejdå!
/Evve

Blött

Idag har det regnat hela dagen, det värsta med detta regn är att jag cyklade till och från skolan. Var blöt som en katt när jag kom in genom dörren. Klockan sex så hade jag fotboll, det var faktiskt skönt med lite regn men inte när det regnade som mest. Jag är bara glad att jag inte är en kille och 94 som spelar fotboll just nu. De måste ha match i detta väder! Nog för att det ändå är ett ganska bra fotbollsväder men jag har ingen lust att bli mer blöt än jag är. När jag väl hoppar i duschen så kommer jag inte känna någon skillnad. Jag är lite irriterad just nu för vi nickade på träningen (som alltid, inget nytt) och då blev jag helt grusig i hårbotten, det kommer aldrig försvinna!
När jag väntade på hämtning från fotbollen så började sjunga några stämmor på en låt som jag trodde var Fields of gold som var den sista låten vi sjöng med kören :'( Yonna sa att det inte var den låten så vi gjorde ett vad, men halvvägs hem från fotbollen så kom jag på att det som jag sa var med i låten var med i en annan körlåt som heter I still haven't found what I'm looking for. Jag smsade henne och berättade att jag hade helt fel. Just nu letar jag massa körlåtar från tidigare konserter på Spotify, det är lite nostalgi just nu! Kommentera om ni kommer på några låtar bortsett från;
Fields Of Gold
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Down By The Riverside
Lean On Me
I Saved The World Today (sjöngs med Con Amore fast då var inte jag med i kören)
Nu ska jag gå och koka choklad innan jag duschar. Hejdå!
/Evve

You and I and one guy

Ändrade headern snabbt, nu ska jag sova. Hejdå!
/Evve

såja

Nu kommer de bilderna som jag skulle lägga in, alltså de hör till inlägget om Stockholm/Uppsala.

hemma!

Är äntligen hemma! Sitter här och myser med Ture, fast han är inte så mysig av sig just nu. Matchen gick väl sådär men resan var rolig iallafall. Det värsta är att packa upp.
Imorgon ska jag till kyrkan och avverka en av fyra gånger som jag har kvar. Snart är det ju dags för konfirmationslägret! Det ska bli kul.
Annars så har jag inte så mycket att säga, får skriva mer imorgon om jag kommer på något. Hejdå!
/Evve

Stockholm/Uppsala

Kom på att ni inte har fått se bilderna från Stockholm och Uppsala. Jag har några bilder på mammas mobil också, men de kommer nog upp senare.
Avresa;
Flygbilder;
STOCKHOLM
Barkaby Outlet;
Inköp;
*Pumakofta
*Ballerinaskor
*Pixarfilm (bilden)
Stockholm centrum;
Inköp;
*Fotbollsskor
*Bikiniunderdel
UPPSALA
Picknick;
Påväg hem från picknicken;
Vitsippor;
Inköp;
*Randig tröja- JC
Fotbad i fontän vid slottet;
Trädgården vid slottet;
Slottet;
Domkyrkan;
Botaniska trädgården;
Kyrkogårdsallé;
Körsbärsträd;
Träd och lång uppförsbacke;
Så det var alla bilder jag har fotat som är bra nog. Jag lägger som sagt troligen ut några fler bilder sen som jag fotat ur mammas mobil. Hejdå igen!
/Evve

Franska revolutionen

Ja, det var fotboll igår som vanligt, gick förvånansvärt bra på intervallen och snabba fötter. Det var nog mest för att molnen täckte hela himlen så att ingen sol kom fram. Ändå var det 20°.
Idag på Engelskan så fortsatte vi kolla en film som vi började kolla förra veckan. Den handlar om franska revolutionen. Såklart så har vi börjat med det i SO:n också. Jag ser inte fram emot det kan jag säga. På gympan så skulle vi tydligen ha utegympa helt plötsligt fast jag hade med innegympakläder. Vi skulle jogga svinlångt. Jag joggade med Alice och vi kom tvåa fram. Lite nöjd faktiskt.
Senare idag så är det genrep inför vårkonserten där jag ska dansa. Kommer säkert bli kul, hoppas bara att jag sjunger eller något nästa år. Innan jag dör av törst (efter två glas saft) så ska jag dricka lite juice. Dessutom har jag inte riktigt tid för att blogga. Hejdå!
/Evve

Let's change our luck

Hej, skriver ett kort inlägg bara. Måste sova nu. Kl 6 var det fotboll, det gick väl sådär- var lite okoncentrerad. Men imorgon är det en ny dag med nya utmaningar. Med det menar jag att jag ska redovisa om Irland. Blev inget idag för jag hade trumpet. Får se hur det går. Önska mig lycka till! Godnatt också! Hejdå!
/Evve

Ojdå

Insåg just att caps var på, jag ber om ursäkt. Hejdå!
/Evve

Today I'm on my own.

Hemma! hAR VARIT DET ETT TAG MEN HAR JOBBAT iRLAND, SKA FORTSÄTTA MED DET NU. jAG SKRIVER ETT INLÄGG SEN. HEJDÅ!
/eVVE

Äntligen.

Som vanligt kollar jag alltid på min nedräkningssak när jag har skrivit ett inlägg, men eftersom det är ett tag sedan jag skrev ett inlägg så har jag inte kollat på den. Förutom i förrainlägget. Det är därför jag skriver det här inlägget. Det är bara TJUGOÅTTA dagar kvart till skolavslutningen! Jag kommer att överleva. hejdå!

/Evve


Stockholm!

Hej! Nu sitter jag här på datorn igen. Mitt sista inlägg var att jag skulle packa...gissa vad som hände. Jag packade ingenting. Jag fick istället panik kl 10 på kvällen på tisdagen. Nu sitter jag iallafall här i Stockholm och skriver ett blogginlägg. För tillfället bor vi hos Familjen Tronning. På fredag, tror jag, så åker vi till Uppsala och hälsar på Ellis. Då bor vi där en natt, sedan vaknar vi kl 5 på morgonen och far till Arlanda för flyget går typ kvart över 7. Medans jag sitter här så lagar resten mat. Det blir grillat med smulpaj till efterätt. Idag var det 16 grader i skuggan på morgonen så det blev frukost på deras balkong. Ungefär vid halv 1 så åkte vi till Barkabys Outlet, där köpte jag en Pumakofta, en pixarfilm, fotbollsskor(de var inte köpta på outletten dock men i en affär bredvid kallad Intersport) och ballerinaskor. Skulle även köpa en Björn Borg bikiniöverdel men den satt så konstigt. Imorgon så far vi på stan. Där ska jag gå in på H&M, JC, BikBok, Kappahl, Lindex och sen ser vi ju om det blir några fler. Jag  har det svinskönt här- det enda minuset är att hundarna inte är här och så Kela och Ellis. Plus att jag inte kan köpa så mycket kläder för allt ska få plats i väskan också. Jaja, jag får väl ha på mig allt istället. Nu ska jag kanske gå och se min Pixarfilm eller så väntar jag tills vi kommer till Ellis. Jo, förresten, ni undrar säkert vad för film min "Pixarfilm" är. Ni vet att förut (eller är det så fortfarande?) innan filmen började så var det alltid en kortfilm innan. Tillexempel så var det en kortfilm med några fåglar på en elledning innan Monsters Ink filmen. Denna film som jag har köpt är en samling med typ 10 sådana kortfilmer, det är bara volym 1. Det finns säkert 3 volymer men jag hittade bara den första. Min pumakofta som jag köpte är bara helsvart men skitsnygg, mina fotbollsskor är typiska Adidasskor- sånadär i läder med vita ränder på svart bakgrund. Mina skor är bara svarta, men har ett jättesött blommönster på insidan, det var typ bara därför jag köpte dem. Och för att man kunde handla två par och få 50% på det ena paret och mamma hade redan ett par skor hon ville köpa. Nej, nu är maten klar så det blir inget filmtittade för stunden. Kanske senare men nu ska jag äta. Hejdå!

/Evve

Score!

Yeah! Jag har just varit hos Anneli och Tord- de köpte ett paket tandborstar. Sen gick jag till grannarna och de köpte två tandborstar. Nu har jag iallafall försökt att sälja.
Jag ska skriva grattis till Janni här och på Facebook, sen är jag klar på datorn för dagen och ska packa. Jag känner mig taggad igen! Okej, innan jag packar så ska jag ladda min Mp3 så jag kan lyssna musik i stereon medans jag packar. Så det blir väl om ett tag...
Grattis Janni på 15års dagen! Hejdå!
/Evve

Piteå

jag har varit i Piteå under helgen och bott på havsbadet. Ja, som ni kanske förstår så har jag badat väldigt mycket men jag har även haft väldigt roligt utanför badhuset. Jag var där med kulturskolan, jag spelade trumpet och sånt. Jag bodde med Johanna, Eloise och Emma i ett fyrbäddsrum. Jag och Eloise sov i enkelsängar medans Johanna och Emma sov i bäddsoffan. Jag sov dock en halv natt i bäddsoffan med dem för jag somnade med Johanna på mig under kvällen och blev kvar där för de ville inte väcka mig. Vad söta ni är! Hotellfrukosten var svingod och jag kommer inte äta frukost hemma igen. Inte på ett tag iallafall.
Just nu har jag lite panikångest för på onsdag far vi till Stockholm och jag måste packa IDAG! Dessutom måste jag sälja 3 tandborstpaket IDAG! Jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Inte vet väl jag vad jag ska ta med mig till Stockholm- Uppsala. Hjälp. Nej, jag kan inte sitta här och skriva när jag måste sälja tandborstar. Nu ska jag gå till Anneli och Tord, de måste köpa tandborstar av mig! Hejdå!
/Evve

Nära, nära, nära!

Det är bara 37 dagar till skolavslutningen- det är typ 5 veckor och två dagar!
Måste börja kolla på kläder att ha på skolavslutningen i Stockholm. Nog för att jag ska köpa böcker där också, nej, nu ska jag inte börja babbla om det för då kommer jag att komma försent till skolan. Hejdå!
/Evve

Hey!

Eftersom jag inte har skrivit ett inlägg sedan fredag så tänkte jag gå igenom helgen lite för er;
Fredag; Jag var med Julia vid 3 någon gång. Vi var först på vetehatten, sedan gick vi till henne. Där tittade vi tv och satt inne på datorn. Efter en stund for vi till mig där vi satt på datorn och degade. Vi har skrattat ganska mycket när vi har skrivit saker till random människor på msn men, ja, det är ju inte som att jag kommer träffa de där människorna någon gång. Och nej, Alice och Ida- jag är helt säker- nej!
Lördag; Jag började med att cykla till Alice och hämta upp henne, sen for vi till Elli och var där hela dagen. Vi hade väldigt roligt och satt framför datorn än en gång och degade. Sen ville vi skriva en låt men i samma stund som vi tog fram penna och papper så försvann lusten. Det får bli en annan gång.
Söndag; Vaknade tidigt och funderade om jag skulle till kyrkan. Ingen annan skulle fara så jag installerade "Mulle Meck bygger" hus och spelade det spelet till kl 4. Vid den tiden så hade jag klarat ut hela spelet och började läsa en bok istället.
Idag; Sovmorgon och nytt schema. Inte så många ändringar, bara lite små raster som kommer till och lite flytt på lektionerna eftersom vi får en ny No lärare för tredje gången. Hade musik idag och där har vi börjat klura på lite stämmor som funkar och bestämt vem som ska sjunga vad. Sen frågade Emms om vi skulle sjunga något till skolavslutningen med Elli och Alice, jag sa ja så länge jag inte behövde börja. Katastrof förra gången. Kom hem och gick ut med hundarna efter att jag läst mammas lapp. När jag kom in så lagade jag middag direkt, köttbullar med mos. Det blev svingott! Idag på lunchrasten så nämnde Johan J att han inte skulle läsa min blogg om jag inte nämnde honom- så nu har jag nämnt dig Johan! Läs snälla min blogg!
Nu när jag skriver detta inlägg så ser det väldigt proffsigt ut men när jag lägger upp det på bloggen så tas alla Enter bort så det blir en stor fet klump med massa text! Jag måste ha kommit åt någon för så kan det inte se ut. Nej, Ture skulle strongt ut på balkongen efter vi promenerat och nu sitter han där och ylar så det är bäst jag tar in honom innan han börjar att skrämma slag på grannarna. Har hänt förut, men inte på länge nu så let's keep it that way! Hejdå!
/Evve

RSS 2.0