Nooooo!

det värsta som kunde hända har hänt! Jag har kollat how i met your mother på en piratkopia från kina som kela köpte när hon var där för något år sedan. Nu har jag sett alla 4 skivor! vad ska jag göra?! jag suger på att ladda ner så det vet jag inte om jag is göra. Får hoppas att jag blir jätterik någon gång så jag kan köpa en box med season 2 eller vad det nu är. hur många säsonger har gått? Jag får fundera på det ett tag. Okej, inget mer att säga. Måste packa klart till Piteå/Luleå som vi ska till imorgon. Hejdå!
/Evve

Ingenting

Onödigt inlägg egentligen, har som inget att berätta. Idag så var det iaf fotboll, det gick väl bra men var lite jobbigt med alla 40 miljarder mygg som flyger omkring i luften, höll på att bli galen! före det så har jag kollat lite how i met your mother med Ellis och ätit choklad, riktigt trevligt. Idag så är jag inte lika irriterad men är fortfarande småsur. Det går väl över, ska nog på Eclipse med Ellis imorgon, kanske. Jag har inget mer att skriva så jag ska väl leta fram några fina bilder som jag kan lägga upp så blir inlägget lite roligare! Hejdå!
/Evve
Det var ett tag sen.. saknar det faktiskt, jag var blondare vilket automatiskt resulterar till att jag hade roligare, hehe. Det kvällen var svinkul!


.


.


.


.


.


Det får räcka för nu!

Let's go to the mall!

Har lust att shoppa just nu! att alla kläder ska vara som gjorda för mig och allt ska vara billigt! det hade varit väldigt roligt just nu! och att jag hade pengar då. tyvärr så stämmer inget in just nu, lite synd. jag får drömma om det istället! Ett litet kort inlägg bara. Hejdå!
/Evve

Om du vill

Hej, jag har just fått veta att jag får sova hemma inatt, efter att ha väntat i 3 och en halv timme! Snacka om bortslösad tid.


Idag har jag iallafall varit på stan med mamma och pappa, på Lindex var det värsta rean så jag köpte en bh och ett par trosor, båda var gula och fina. Sen cyklade jag till fotbollen men det var tydligen ingen fotboll så jag och Ellis planerade att jogga till Ip och spela lite fotboll, göra tre ryck i kvarnbacken och sen jogga hem. Det slutade med att vi ÅKTE BIL till Ip, lekte en timme och badade oss till låren i älven och åkte sen bil hem. Sen har jag väntat, väntat och åter igen väntat. I onödan. Nu ska jag läsa en bok och vara irriterad. Ska ringa och höra om jag kan vara med någon imorgon, så jag inte är ensam hela sommarlovet.  Det var ungefär allt jag hade att säga, har lite mer elaka saker att säga men slutar här så att jag inte ångrar mig. Hejdå!
/Evve









Om du vill, om du vågar, skulle du fixa allt? Om du vet att du tror, så skulle det bli sant. Inget kan ändra på det som är glömt, för minnet var en stämpel som sakta smälte bort.

Tiden försvinner, längs samma väg som vi. Fotsteg suddas ut och kvar finns bara grus. Allt var gjutet i min hand men det rinner sakta ut, inget steg kan tas tillbaka inget ord blir som förut.

.

Jag har tagit lite sommarlov från bloggen och kommer inte skriva så mycket, det finns för mycket att göra nu, typ; kolla tv, äta, sova, läsa, sitta inne på facebook, sova lite till, spela spel, titta filmer m.m. jag har fullt upp! eller så inte. i helgen så har jag varit i stugan och där fanns det ingen elektricitet eller vatten under 8 timmar, det var jobbigt! tur som var så kom den tillbaka just i tid för england- tyskland matchen. tidigare har jag inte varit så intresserad av fotboll på tv men nu är jag typ fastklistrad. Iallafall under vm. jag har inte så mycket att berätta, jo, jag tog konfirmationen i fredags, var lite nervöst eftersom jag skulle spela fadern i ett drama som vi spelade upp inför alla. jag hade två repliker men de var ganska långa. när det var avklarat så gick det ganska bra förutom att kåpan som vi hade på oss var i syntet tyg, och för er som inte vet så är syntet tyg svinvarmt! jag höll på att dö där inne i kyrkan. Jag klarade det iallafall och avslutade det hela med att sjunga Tears in heaven med Elli och Emma. Jag tror det gick bra för mamma grät. men det gör hon alltid så man kan inte vara säker. efter det så hade vi en liten brunch hemma och då kom kusinerna och lite andra bekanta, det var god mat och allt! senare på kvällen så grillade vi med några andra bekanta, jag var nog inte så trevlig då för jag var verkligen helt slut, höll på att somna flera gånger. jag fick väldigt fina presenter, mycket smycken men det blev jag bara glad över! dessutom så fick jag lite pengar så jag ska fara till luleå någon dag och kolla hur mycket en gitarr kostar, det har jag önskat mig länge. kan lägga upp bilder senare på presenterna och lite annat. Nu ska jag kolla lite How I Met Your Mother innen jag ska sova. Hejdå!
/Evve

I've got a world of chances for you.

Min nedräkningssak ligger på minus 13 just nu. Det betyder att det har gått 13 dagar av sommarlovet. Jag kom på att på det sättet så ser alla som läser min blogg hur många dagar det gått av sommarlovet, INTE hur många dagar det är kvar. Är det smart? Inte för att det kanske är så intressant men det är någonting. Då kommer jag börja räkna ner till jullovet när skolan börjar igen.
/Evve

Då satt man här igen

Jag kommer alltid tillbaka till datorn, vad jag än gör så sitter jag snart här igen. Denna gång så lämnade jag datorn för att följa med familjen till toppstugan. Det blåste väldigt mycket där uppe så jag höll på att blåsa iväg. När vi ändå var ute så passade jag på att fota solen lite innan den gick i moln. När vi väl kom in i den lite varmare stugan så beställde jag våfflor. Det är det man gör när man far till toppstugan, man äter våfflor. Sedan gick vi den blåsiga vägen tillbaka till bilen och här sitter jag nu. Framför datorn. Utan någon som helst tanke på vad jag ska göra, ska nog slå på en film och sitta nere i soffan och mysa. Ska kanske fråga Ellis om jag får titta Dear John på hennes dator, om jag is. Iallafall så har jag ännu ont i hela kroppen och vill krypa ner under täcker, spelar ingen roll vars, bara jag har mitt täcke. Godnatt! Hejdå!
/Evve

Fagervik

Okej, då börjar jag!
Fredag; Avresa kl 3 från församlingsgården, jag, Emma, Jojjo, Elli satt i en minibuss med en Tage (även kallad Tagge av oss). En timmes färd och vi var i Hakkas, då steg Julia, Evve, Tobias och Emil på. Vi var lite vilda där ett tag och de var nog lite irriterade på oss men sen somnade vi. När vi var framme i Fagervik så fick vi middag direkt (köttfärssås och spaghetti), sedan berättade de reglerna och sånt. Efter det så valde vi rum och bosatte oss lite. Sen var det lite snack om och scheman innan kvällsfikat. Sen var det kvällsandakt som några av oss höll i. Vi somnade ungefär 1 den natten tror jag.
Lördag; Vaknade halv 7, klädde på oss och gick till morgonanddakten. Efter det så var det frukost och så berättade de vad vi skulle göra under dagen. Vi skulle öva in en pjäs om den "förlorade sonen". Sen var det lunch och sångövning. På lördagen döpte jag mig också! Det var lite pinsamt med det är skönt att det är bortgjort. Sen lekte vi lite tråkiga lekar och sen var vi på våra rum tills vi somnade vid 1 igen.
Söndag; Ja, söndagen började likadant och fortsatte likadant, inte så mycket att säga. Dåligt väder som fredagen och lördagen också hade haft.
Söndag; Söndagen började likadant, och fortsatte likadant. Dåligt väder igen.                                                                                                                                                                                                                            Måndag; Samma början igen men lite tidigare för vi skulle till Piteå över dagen och shoppa. För min del blev det ingenting! Jag är lite besviken men jag kände mig bara fel helt enkelt, lika bra att shoppa med någon som är lite mer lik mig till utseendet och det. Jaja, väldigt rolig dag annars, vi grillade hamburgare utomhus till middag och vi fick även paddla kanot. Fast för våran del blev det klädsim. Det började med att jag Elli och Hanna skulle låtsas ramla i vattnet medans vi paddlade kanot bara för att skämta och få bada lite. Elli bangade ur och då gjorde jag det också. Vi spelade fotboll istället motkillarna och vi förlorade ganska stort men det var roligt. När vi spelat i typ en timme så ville jag Emma och Elli paddla kanot bara för att de aldrig gjort det. Då följde Hanna med så vi satt fyra stycken i kanoten, Elli och Emma satt på det blöta golvet så de blev blöta direkt. Före oss så hade Sebbe och Jakob paddlat iväg med den andra kanoten så när vi väl var ute i vattnet sa det några hotande ord och paddlade ikapp oss. Vi förstod direkt vad som skulle hända för före oss så hade några andra tjejer ramlat med kanoten när några andra killar jagat dem och stänkt ner dem med vatten. Vi paddlade för kung och fosterland men de hann före och blötte ner oss allihopa, vi skrek väldigt mycket. Tur att vattnet var ganska varmt men ändå kallt. Efter en stund så lutade Hanna båten så det kom in lite vatten, de fortsatte jaga oss och vi fortsatte skrika och paddla. Tillslut när vi lika gärna kunde ha duschat så hoppade killarna i vattnet från båten, då välte Hanna hela våran båt så vi for också i. Tage som jag berättade om innan har filmat alltihopa under hela lägret så det ska bli kul att se senare! När vi duschat och satt på oss torra kläder så hade vi kvällsandakt ute. Vi höll på dö av myggen men det gick. Efter det så började vi spela fotboll, då var klockan kanske 10. Vi spelade nonstop ända till halv ett typ. Det var jättekul och jag har fått tacklas lite och blivit fälld och dragen längs gräsen och lite annat. Tillslut så var vi tvungna att gå in, vi alla var sura för att de lovat oss att få vara utomhus hur länge vi ville. Vi somnade kvart i 4 efter att ha suttit och kollat ut genom våran fönster. Det var många från killarnas hus  och några från vårat som rymde ner till grillplatsen vid sjön. Vi hjälpte till och satt där själv en stund. Våran så kallade film döpte vi till "Tagen av Taggen". Jag kan berätta varför när ni frågar mig.
Själv tycker jag att jag har beskrivit lägret väldigt bra och är nöjd över det hela. Nu ska jag äta och packa upp det som inte ska tvättas. Sen blir det fotboll, kommer inte vara lika kul som på lägret men det är iallafall fotboll! Kommer nog skriva ett till inlägg om saker jag glömde men det har hänt så mycket! Hejdå!
/Evve

Fagervik

Innan ni läser nästa inlägg så ska jag bara förvarna er att det kommer bli långt, väldigt långt. Jag kommer ta dag för dag och skriva vad jag kommer ihåg. Snälla, läs ändå!
/Evve

Hahaha

insugande elefant på ingång!
- ' ellellellenooooor säger (22:36):
AHAHAHAH men uuuh!
XD
- ' ellellellenooooor säger (22:38):
elefant`??
Evve säger (22:39):
ja, vad annars? ekorre?
- ' ellellellenooooor säger (22:39):
jaaaa fattar inteee.... xDXD
ett djur??
ödla
- ' ellellellenooooor säger (22:40):
AHAHAh ja har ätit godis.
( )
Evve säger (22:40):
jag tänkte att elefanter har en snablel som de suger med
haha, snablel
inte jag   ska nu!
- ' ellellellenooooor säger (22:41):
jaaahaaa.. men sån där groda med tunga dåå...xD?
Evve säger (22:41):
med de har slemmiga tungor, inte sugande tungor
Som ni ser här nedanför så har jag och Elli en ganska intressant konversation.
Evve säger; insugande elefant på ingång!
- ' ellellellenooooor säger;
AHAHAHAH men uuuh!
XD
- ' ellellellenooooor säger;
elefant`??
Evve säger;
ja, vad annars? ekorre?
- ' ellellellenooooor säger;
jaaaa fattar inteee.... xDXD
ett djur??
ödla
- ' ellellellenooooor säger;
AHAHAh ja har ätit godis.
( )
Evve säger;
jag tänkte att elefanter har en snablel som de suger med
haha, snablel
inte jag   ska nu!
- ' ellellellenooooor säger;
jaaahaaa.. men sån där groda med tunga dåå...xD?
Evve säger;
med de har slemmiga tungor, inte sugande tungor.
Förövrigt så spelade vi mot Pajala idag, förlust. Jag smällde ihop med någon tjej från Pajala och ramlade, en från mitt lag kom då glidandes med sina dobbar mot min hand, inte så skönt! Blödde ganska mycket men inget brutet som tur vad, lite ont i alla fingrar förutom lillfingret, pekfingret och tummen. Perfekt för att sitta på datorn! Nu hinner den bli blå och svullen till på lördag när jag döper mig. Vackert.
Liten söt bild på handen!

Nedräkning igen

Mellis gav förslaget att jag skulle göra en ny nedräkning till när skolan börjar. Jag tyckte det var en hemsk idé så jag kör på den! Nu är det bara ett problem, när börjar skolan? Det är iallafall någon gång i augusti/september. Kommentera så fixar jag det direkt, annars så ser ni hur många dagar som gått sedan skolavslutningen. Just nu är det 6 dagar sen.
På fredag åker jag till ett ställe utanför Piteå där jag har konfaläger, vi är där i fem dagar så vi kommer hem på tisdagen. Det jag mest grubblar över är att jag ska döpa mig där inför alla i gruppen och inför mamma, pappa (kanske kela) och Kaarlo och Carina. Hojj. Jag måste också börja packa idag efter eller före matchen. Innan det så ska jag också hinna vara med Elli, Alice, Emma, Therese, Isak, Davve, Dennis och Sebbe? jaja, ska iallafall sticka till Elli nu. Hejdå!
/Evve

Allt suger!

Några småsaker som suger i mitt liv just nu; Fotbollen, sommarlovet, ångesten, livet i allmänhet och såklart jag själv.
Förutom det så har min dag varit trist och grå, inte bara vädret. Jag har inte haft något att göra. Måste fixa något till imorgon! Jag har inte så mycket att säga, ska väl duscha snart och sen spela lite guitar hero på ds. Ja. Hejdå!
/Evve
Om det bara kunde vara såhär varmt och fint!

Ja, vad säger man?

Jag borde gå och packa men, ja.
Här sitter jag iallafall och har svintråkigt. Ingen bra start på sommarlovet. Har egentligen inget att skriva, vill bara meddela att jag troligen inte kommer skriva några inlägg här under sommarlovet. Eller så blir det motsatt effekt och jag kommer skriva jättemycket, man vet aldrig! Som ni kanske ser så har min nedräkningssak kommit fram till 0 (eller -1 som det står nu), om ni inte sett det så kikar ni säkert dit just nu och kollar. Några förslag på en ny sak att räkna ner till? Tacksam för svar. Ja, vad mer ska jag skriva, imorgon sticker jag till Luleå kl 7 för att senare på dagen fira min kusin som tog grundalen idag/igår. Sen blir det väl att springa in på någon affär som alltid. Nu ska jag gå och pussa lite på Ture, jo, glömde att skriva det. Han kom hem igen utmattad och lycklig! Hejdå!
/Evve
kan slänga in en bild också...
<-----Denna är i miniatyr, klicka för förstoring

Okej,

jag vet, riktigt kass uppdatering men jag har inte haft tid eller ork. Drar igenom veckan fort och smidigt.
fotboll måndag tisdag
Onsdag tillbringades med linn och Ture och Nero
torsdag (idag) fotboll och letat efter Ture som är spårlöst borta :(
han försvann när jag kom hem från fotbollen vilket var tio i sju ungefär. nu är klockan 21.20!!! Hoppas att han inte är död eller något sådant. Jag får bara vänta helt enkelt.
Nu till något roligare; Imorgon är det skolavslutning vilket resulterar till sommarlov! Det ska bli skönt men det känns som om tiden gått så fort! Vi har hunnit bli bäst på skolan- juste, har inte skrivit det här men i onsdags så vann våran klass - 8 - klasskampen! det är en tio- kamp med olika grenar som bildragning, dragkamp, stövelkastning, säckhoppning, irländs julafton (samma som norsk) och några till. Vi är nu bäst på skolan och vi räknar med att vinna nästa år också! Idag var vi i sandviken och lekte lekar och frös. Eivor (syslöjdslärare) lyckades bryta menet. Någon cyklade in i henne när hon satt på sin cykel och sen vet jag inget mer om vad som hände. det var synd, dagen innan sommarlovet. Nej, nu ska jag gå ut och kolla om Ture kommit tillbaka, ny uppdatering imorgon med lite bilder förhoppningsvis. Hejdå!
/Evve

blablablablabla

Nej, nu måste jag bara få skriva av mig lite, jag har varit sur hela dagen på allt och alla. Ingen förstår vad jag menar och överreagerar hela tiden. Idag suger det verkligen.
Det började med att jag hade en jag-känner-mig-tjock-och-ful-dag, det klagade jag om ganska mycket. förlåt om ni blev sura men jag behövde prata av mig. Sen överreagerade mamma när jag kom hem och började snacka om att jag kanske vill byta skola och allt, men jag trivs på skolan och har ingen lust att byta. Nu är jag allmänt irriterad och önskar att jag var i Kiruna, inte på det sättet utan jag vill träffa min nya kusin, Simon. Inget mer att skriva. Hejdå!
/Evve

Lever

Hej, ska bara säga att jag lever och allt. Varit på IKEA idag, köpte något litet. Sitter här med Aaron för Elias och Isac är elaka och är borta. Ska väl tvinga ut Aaron på studsmattan. Nu är det typ 6 dagar kvar innan sommarlovet börjar! Fatta! Synd att alla är typ borta och jag är fast i två fotbollsserier. jaja, jag spelar så mycket jag orkar. Hejdå!

Tyck synd om mig, tack!

Just nu är det självömkan på högsta grad! Jag har spelat match i lördags (förlust 6-1) mot Lira/Trångfors, då vrickade jag typ foten under uppvärmningen. Sen spelade jag en hel match och fick svinont i foten. på söndagen spelade jag också match,fast då med damlaget (förlust 8-0) mot Notviken. Då fik jag en enorm tackling så att jag skrapade ena knät och ena högten. Idag på träningen blev jag fälld. Jag skrapade upp andra höften och andra knät + armbågen! hur mycket otur kan man ha. det var värst idag för nu var vi på Tallbacka och alla som spelar fotboll vet att tallbacka har grus på sitt plastgräs. Det far in i såren och då svider det extra mycket. Har fått badda med Jodopax så att det blir rent. Nu ska jag och duscha, sen blir det nog att sova. Hejdå!
/En skadad Evve

9

...

10

...

RSS 2.0