lat

jag orkar inte ladda upp bilderna från Frankrike, ni får titta på facebook. såg just att jag har tagit 278 bilder.
till helgen far jag till luleå! vi ska shoppa lite och så ska jag vara barnvakt åt mina kusiner.
jag har ingenting att skriva så hejdå!

Frankrike

Jag säger bara att det var svinkul, för det var det! jag laddar in bilder senare och skriver mer senare. nu ska jag äta frukost innan skolan! hejdå!

juste

Grattis mamma!

musik och andra problem

jag försöker ladda ner musik från PirateBay men det är helt omöjligt! jag kommer inte till sidan, någonting laggar och jag vet inte vad! så irriterande.

jag vill ladda ner några album till min Mp3 som jag skulle ha gjort igår, men det blir idag då. om jag någonsin kommer till sidan vill säga.





hejdå.

man borde ju börja packa..

.. men jag is inte


jag tror inte jag fattar att vi åker om två dagar. jag fattar inte att jag vill ha med kläder. fina kläder.
jag fattar inte att vi ska vara där i en vecka, att vi ska hälsa på en skola och jag vill se normal ut.

jag är helt enkelt riktigt trög.


jag är snart klar, jag har en halv packningslista. jag ska hämta ner en resväska från vindan imorgon, det bestämde jag nu. jag ska kolla vad det blir för väder. jag ska fixa handbagaget. jag ska ladda in musik på min Mp3.


jag kommer aldrig att bli klar, jag kommer aldrig att göra klart packningslistan. jag kommer aldrig hämta ner resväskan. jag kommer aldrig kolla vad det blir för väder. jag kommer aldrig fixa handbagaget. jag kommer aldrig ladda in musik på min Mp3.

jag vet inte var jag ska, men jag vet att jag ska dit.

svar

svar på min egen fråga. ja, jag är med i luciakören.

nu sitter jag hos mommo och moffa. mommo fyller år idag! senare ikväll ska jag sticka till elli för hon fyller också år! grattis till dem.

Elli ska få den bästa presenten någonsin! okej, den är kanske inte så bra. men nästan.


asså, kan ni fatta att om 7 dagar sitter jag på planet påväg till frankrike! eller inne på hotellet i paris! jag är så taggad! längtar verkligen. det enda jag är rädd för är att handla och prata franska. men jag är så illa tvungen.

nej, nu ska jag vara trevlig och fika uppvärmningsfika tills jag ska till elli och köra igång på riktigt. hejdå!

ja..

fick just ett mail från "luciakören". de säger att kören börjar och att om man har vänner som vill börja så ska de gå på provsjungning imorgon kl 6.

betyder det att jag fortfarande är med i kören? nej, det kan det inte betyda, har inte gått dit på år och dar. de har väl bara kvart min mailadress. kanske man ska gå och provsjunga? jag har ändå inget bättre för mig. jo, vi ska och hälsa på faster och krister. suck.. jag får se hur jag gör. som vanligt. 

hejdå!

kill me

har dödens skrivarlust men inget att skriva.

Beställd

Nu är vinterjackan beställd, skönt! Annars har inte så mycket hänt. Det var sista matchen för säsongen igår. Vi förlorade men vi gjorde ett mål iallafall. 

Nu ska jag försöka att spara så mycket pengar som möjligt, ska inte köpa så mycket i frankrike. Jag vill har råd med en bärbar dator. Vill ju helst ha en Mac men det lär jag ju inte ha råd med. När jag går ut gymnasiet så får jag nog pengar så att jag har råd men jag hade behövt en före det. Speciellt om jag ska flytta till Uppsala och gå gymnasium där. Om jag nu hittar något jag vill gå. Hojja!

Jag vill ju inte flytta ifrån hundarna och jag vill inte bli kvar här. Inte för att det är så hemskt om jag inte flyttar. Jag har ju vänner här och allt. Men jag hade velat ha något eget, eller ja, något eget tillsammans med Ellis. Men vi kanske inte får en lägenhet, jag kanske inte kommer in på gymnasielinjen som jag vill gå där, jag kanske inte klarar av det utan vill komma hem igen. Jag vet inte.

Samtidigt så kanske det går svinbra att bo där, vi kanske får en jättefin trea, jag kanske älskar gymnasielinjen som jag kom in på, jag kanske får tonvis med nya vänner. Jag vet inte. Jag får fundera. Men jag måste ha funderat klart till jul. Det största problemet för mig just nu är lägenhet. Vi måste hitta en lägenhet, Annars kan jag inte flytta till Uppsala. om man inte får ett studentrum när man går gymnasiet. då är det lugnt. Jag vet inte.

Hejdå!

Jag vill verkligen inte bli sjuk.

Jag har märkt att sen fjällturen så har min förkyldning blivit värre. Jag har frossa hela tiden och känner mig allmänt sjuk. Jag hoppas att det går över tills på måndag. Jag tänker inte vara borta från skolan. Okej, för att lätta upp stämningen;


8 saker jag är nöjd med i mitt liv just nu:

1. Jag märker att min kondition har blivit bättre och det känns svinbra!
2. Jag städar mitt rum lite oftare och det känns faktiskt inte så jobbigt att göra det.
3. Resan till Frankrike längtar jag verkligen till! Hoppas att allt flyter på som det ska.
4. Jag undviker att kolla mig i spegeln så att jag slipper tänka på hur ful och fet jag känner mig, när jag känner så alltså.
5. Jag känner mig smal just nu, idag.
6. Mitt hår har blivit lite längre.
7. Jag känner inte suget efter att bita på naglarna lika ofta, känns skönt.
8. Okej, sista. Ehm, jag har fått massa nya kläder. Både från Ellis och så har mamma köpt från nätet. Så, tack Ellis och Mamma.

Nu känns livet lite bättre, och bara för att göra det ännu bättre så ska jag lyssna på Ulrik!

Vinter/höst- jacka

Jag funderar på att köpa den här jackan från H&M. Jag är inte riktigt säker eftersom den kräver kemtvätt. Jag får se hur jag gör. vad tycker ni?




Yeah

<b>Du är <FONT SIZE=6></FONT></B>
<TABLE><TR><TD><TABLE WIDTH="150px"><TR></TR><TR><TD>Stålmannen</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="63"></TD><TD>63%</TD>
</TR><TR><TD>Robin</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="54"></TD><TD>54%</TD>
</TR><TR><TD>Hulken</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="49"></TD><TD>49%</TD>
</TR><TR><TD>Spindelmannen</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="40"></TD><TD>40%</TD>
</TR><TR><TD>Wolverine</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="39"></TD><TD>39%</TD>
</TR><TR><TD>Kattkvinnan</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="36"></TD><TD>36%</TD>
</TR><TR><TD>Hellboy</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="34"></TD><TD>34%</TD>
</TR><TR><TD>Fantomen</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="28"></TD><TD>28%</TD>
</TR><TR><TD>Batman</TD>
<TD><HR ALIGN=LEFT NOSHADE SIZE=4 WIDTH="26"></TD><TD>26%</TD>
</TR></TABLE></TD>
<TD>Du är en godhjärtad person<BR>med utomjordisk styrka som älskar <BR>att hjälpa andra.<BR>
<IMG SRC="http://bp1.blogger.com/_X3jVheH-hqo/R_9J5tpymyI/AAAAAAAAAAQ/19k1q7zwZKA/s1600-h/stalmannen.jpg">
</TD></TR><TR><TD COLSPAN=2>
<P><A HREF=\"http://www.testportalen.se/superhjaltetest.php\">Testa</A> vilken superhjälte du är!</P><BR></TD></TR></TABLE>
Du är
Stålmannen
63%
Robin
54%
Hulken
49%
Spindelmannen
40%
Wolverine
39%
Kattkvinnan
36%
Hellboy
34%
Fantomen
28%
Batman
26%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Testa vilken superhjälte du är!



Fjällturen 2010

Borde egentligen duscha nu. Men jag tar det sen. Jag kom hem från fjällen för ungefär en halvtimme sen. Vi började med att åka tåg från Gällivare till Riksgränsen, sen gick vi typ 1 km och vilade. Sen gick vi 2 km och lagade lunch i spöregn, sen gick vi jättelångt, vet inte hur mycket och stannade och väntade på alla lärare som låg sist.

Sen gick vi ännu längre för att försöka hitta platsen där vi skulle sova. Vi hittade en bra plats tillslut och Jag och Eloise slog upp vårat tält. Sov dåligt den natten, frös som en pimpel-mask!
Sen vaknade jag flera gånger under natten. Kl 6 vaknade jag och Eloise och tittade ut. Då var det minst 5 cm SNÖ på marken. Höll på att dö!

Vi låg där inne i någon timme tills alla andra vaknade, då klädde vi på oss och gick ut och fixade frukost, det kändes som att jag skulle förfrysa tårna så jag började springa omkring med packningen på ryggen ett tag och sedan var jag varm. Vi började vandra igen och gick ut ur snöovädret för att komma till Katterat. den biten var svinjobbig! Det var först 700 meter ner, sen skulle vi 85 000 m upp kändes det som. Vi gick en äkta 6 km:s norrländsk-Norsk skogsterrängsregnskog (ett bra ord att hänga gubbe på, FYI)! Det var en hängbro och så branta backar så att det var rep så man fick dra sig upp med händerna för man halkade bara med fötterna. Konstigt nog har jag ingen träningsvärk.

Sen när vi väl var framme vid Katterat så gick alla på en vanlig toalett som spolar och åt lite lunch. Inte inne på toaletten dock. Linn, Danne och Sanna H hade blivit sjuka och Jenny hade problem med sitt knä så de fick vänta på tåget och åka hem.

Vi var några stycken som kom fram först så därför gick vi vidare först också. Vi gick efter Rallarveien. den leden var supervacker och om jag hade tagit med en kamera så hade jag fotat som en galning. Ångrar att jag inte tog med kameran. Tillslut kom vi till en vägkorsning, vi chansade på en stig som gick igenom skogen. De andra trodde det var fel väg och tog en stig som var lite tydligare. Vi gick och virrade inne i skogen tills det blev en liten sten-öken och på andra siden öknen så var det en liten fors. Vi vadade igenom forsen och på andra sidan så var det en till sten-öken. Vi gick efter en liten osynlig stig som ledde oss till en till fors. den forsen var lite större men jag hade stövlar jag jag blev inte blöt men det blev, Isak, Mellis, Ida och Elli. Jag trodde det var en stig på andra sidan forsen så när vi kom fram så var det en liten bit sten-öken igen. sen kom skogen och en liten bäck. Vi chansade på att vi skulle komma till en stig om vi gick igenom skogen, men vi ville vara säkra så vi skickade iväg Isak för att reka lite om det fanns någon stig. Han kom tillbaka flåsande och sa att det fanns en stig.

Vi gick till stigen och kom tillslut fram till Rombaksbottn som var våran slutdestination. Vi var först och vi var överlyckliga. Sen kom resten och vi hängde sovsäckar och dylikt som hade blivit blött av snö/regn- stormen under morgonen på tork. Det blåste som bara den eftersom vi var vid havet, så allt torkade ganska fort. Vi slog upp vårat tält, Eloise och jag, och fixade lite. Sen lagade vi middag. Sen gick jag och Ida in i en stor lappkåta som var där. Typ hela klassen satt där och efter en stund så kom alla som inte var där. Vi eldade och hade det mysigt. Sen skulle typ alla vaka men Jag och Eloise gick och la oss. Frös inte lika mycket den natten men vaknade fortfarande några gånger innan jag somnade helt. På morgonen var det att skynda sig för vi skulle med en båt halv 9. Den tog oss till LKAB:s hamn där vi fick hoppa på en buss som guidade oss runt LKAB en liten sväng medan våran guide pratade norska, så jag fattade ungefär hälften. Efter det for vi till narviks tågstation och satte våra väskor där. Sen gick vi till köpcentrumet (köpsentrum på norska, väldigt irriterande.) och åt lunch. Vi åt pizza. Jag är fortfarande mätt.

Bara så ni vet så finns det väldigt många snygga killar i Norge, iallafall i Narvik!

Sen hoppade vi på tåget som tog oss hem, hade det trevligt där också. Nu ska jag duscha, sen blir det nog att sova. Även om vi har kompdag imorgon. Jag laddar in bilder senare när alla andra har lagt ut sina bilder. Annars kan ni föreställa er alltihop. Om ni har bra fantasi. Hejdå!

RSS 2.0