Bästa låten!


För att lätta upp stämningen så får ni min Spotifylista.

Random...

Är det bara jag som har irriterande föräldrar?

...

Dundret!

Idag har det vari friluftsdag! Jag och Ello åkte slalom, det var jättekul och ello bröt ingenting denna gång ;) Vi åkte mest i Likavaara och Stugbacken. Fast vi åkte även i Pelikanen. I Likavaara-liften så började vi prata om att vi skulle klättra oss upp till de som satt framför oss.
Då sa jag;
De kommer aldrig att ha några bevis för att det var oss!
Ello; Bara om du inte tappar din vante igen.
Jag; (hade just kollat klockan så jag höll i ena vanten i den andra handen) Vänta!(kollar i min vänstra hand) Jag har tappat min vante!
Ello och jag kollar bak och ser att min vante ligger där mitt i liften. Tur som var så fick vi tillbaka den. Sen så har vi värmt oss tre gånger och kollat OS. Mina skidglasögon immade igen typ hela tiden så jag har typ inte sett någonting när jag har åkt. Jag klarade mig iallafall. Har ramlat två gånger. En gång i första åket -helt okej enligt mig- och en gång när vi hade hoppat av liften. En gång höll jag på att få oss att ramla av i liften men vi klarade oss än en gång. Vi har också kört slalom i liften -OBS! Inte säga till någon- och tolkat bakom sittandes. Det är jättekul! Nu har jag kommit hem. Ska börja laga middag när mamma kommer hem. Undra vad det ska bli idag. Senare blir det dans...
Hejdå!
/Evve

Jag vill...

...bli bra på det jag tycker om. T.ex dans! Jag är inte bra på att dans, varken smidig eller vig eller nåt som man egentligen ska vara för att kunna dansa. Jag fattar inte varför jag går i dans... Det är väl för att det är kul gissar jag. Eller gitarr, men där förbättras jag så det är lugnt. Nu ska jag duscha sen ska jag lägga mig tidigt för en gångs skull. Imorgon ska jag strunta i alla dåliga tankar och fokusera på det positiva. Alltså så jag jag inte tänka på att jag suger på dans, bara att jag blir bättre på gitarr :D Jag har inte skrivit på länge men den här veckan har vi prao och jag, Elli och Alice praoar hos tallbackas musiklärare Monika och Natte. Vi lär ett par killar i 8:an att dansa också ;) Inte för att jag borde vara den som lär ut precis...:S Men det är jättekul på Tallbacka iaf! Jag får väl skriva när jag kommer på något annat att skriva om! Hejs!

Rihanna- Take a bow

Valentine´s day?

Jag har hört om Valentine´s day- filmen ganska länge men nu så ska den äntligen släppas. Jag vill gärna se den. Nu har jag just kommit hem från dansen, ska duscha om några minuter. Ha det bra och håll ut till fredag! Hejdå!
/Evve
Några av skådespelarna är; Julia Roberts, Emma Roberts, Taylor Lautner, Taylor Swift Jessica Alba, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Patrick Dempsey och Anne Hathaway m.m.

RSS 2.0