om jag fick önska

ibland vill jag bara vara sådär sjukt snygg så alla blir sura på en för att man är så snygg. jag vill även vara smart och allmänbildad så att de inte ens kan säga att jag är blåst och fick kropp istället för hjärna. jag vill bara vara den där tjejen som är bra på allt och som alla hatar att älska.

jobbigt läge

okej, när det är lov suger jag på att blogga, vilket ni troligen märkt.

jag har inte gjort någonting, måste börja på den där bokrapporten men jag orkar inte.
snart ska vi kolla sista harry potter-filmen med hela familjen, eller så kollar jag lite chuck här framför datorn. svårt val, jag får se vad jag gör.

ja, hela det här inlägget är helt meningslöst så jag slutar nu, hejdå och ha en trevlig kväll!

God jul i efterskott!

om ni inte har sett det på facebook så har jag varit och firat jul i stugan, där finns ingen internetåtkomst så jag har varken kunnat kolla facebook eller uppdatera här. det är lite som ett rehab mot internetmissbrukning.

min jul var i allafall jättebra och mysig, fick många fina julklappar och har ätit sjukt mycket. det gick inte en timme utan att jag åt.

på juldagen låg jag bokstavligt talat hela dagen framför tv:n i min pyjamas och kollade film med mina systrar. väldigt mysigt, har inte gjort det på ett tag.

just nu väntar jag på att få gå ut och dela ut pantlappar till hela kvarteret, sen ska jag börja packa igen för imorgon far jag till luleå över dagen! ska mellandagsshoppa! hoppas verkligen att jag hittar många saker på rea, vill ju shoppa upp alla pengar.. bara därför kommer jag inte hitta ett skit.

äh, nu ska jag spela ett spel som jag laddat ner på min fina lilla mobil, iRunner heter det, väldigt beroendeframkallande! hejdå

Jullov

idag så har jag spenderat mestadels av dagen på stan. har farit fram och tillbaka hela tiden. först fikade jag direkt efter den halvtimmes långa julavslutningen med elli och sen fick jag hämtning hem, efter det gick jag till eloise där jag fick min jättefina julklapp, jag kan ladda upp en bild på den i slutet.
vi fikade på alla tiders och sen kom mellis dit, vi gick på stan en stund innan vi for hem igen. vid ett tillfälle träffade jag elin och emma men jag kommer inte ihåg när.. hej guldfiskminne!

nu ska jag få tag på mina vänner och hitta på något, tänker inte vara forever alone på första jullovsdagen! hejdå!





det fina armbandet jag fick av eloise



de sämsta mobilbilderna jag någonsin sett men det här var i alla fall vårat fika!

idag är det ett år och tjugoen dagar sen jag fick min tandställning.



årets mörkaste dag idag

okej, imorgon blir det jullov. ska bara pallra mig upp till aulan för att vara på min "julavslutning" i tio minuter. tror jag, har faktiskt ingen aning vad vi egentligen ska göra där uppe.

jaja, det lär jag ju se imorgon. sen när jag kommer hem ska jag gå på stan tror jag och fixa det sista till julafton. ibland är livet stressigt.

hejdå och godnatt

/

Idag är allt fel.. Kan det bara inte bli jullov nu?

pepparkakor


extremt dåliga mobilbilder, men ni fattar

bakning

Hej!

kan uppdatera er om att det var jättemysigt i kyrkan, fast hela konsert-grejen var i Malmbergets kyrka och där var jag ju för inte så länge sedan. 

just nu håller jag och Kela på att turas om att baka pepparkakor. typ att när den ene inte bakar så äter den pepparkaksdeg och tvärtom, hehe..

imorgon är det skola igen, men sen går det bara tre dagar innan vi är lediga, tror till och med att vi kanske har sovmorgon på tisdag! hur härligt hade inte det varit?
dessutom har jag redan läst ut boken vi ska jobba med under jullovet så jag kan fast göra klart den där analysen nu. hade varit extremt skönt!

synd bara att jag har den där idiotiska bokrapporten att göra, den vill som aldrig försvinna..

nä, nu ska jag ta ett glas mjölk och provsmaka mina pepparkakor, hejdå!

musikhjälpen

Jag gick in på musikhjälpens hemsida för att kolla några intervjuer och råkade då klicka mig in på auktionssidan. Började kolla runt hur mycket pengar folk är beredda att betala för vissa grejer. Hittade bland annat att ett par var villiga att betala 32.700 kr för en parmiddag med mark levengood och Jonas Gardell. 32.700 spänn för en middag! Helt sjukt.. Tur att pengarna går till något bra. Nu ska jag gå.och lägga mig så att jag orkar upp imorgon för tydligen ska vi till kyrkan. Det blir säkert mysigt, har ju inte varit där sedan jag tog konfan för ett och ett halvt år sedan. Efter det ska vi nog på kicks for jag ska handla schampo, hatar att jag måste slösa.tvåhundra spänn varje gång jag ska köpa schampo. Okej, nuo börjar telefonen tjorva när jag ska skriva som ni ser så jag slutar skriva och uppdaterar er imorgon istället. Hejdå och godnatt!

Min månad i bilder























Det här är bara början av slutet

Skönt med jullov snart, vet inte vad jag hade gjort om jag hade varit tvungen att gå i skolan en månad till. Hade kreverat.

Just nu snöar det, vilket jag bara är glad för. Men jag kan inte riktigt vara glad, jag vet att jag borde plugga franska för jag måste klara provet imorgon. jag bara måste. även om det aldrig kommer hända.


hejdå.

livet suger

sitter på min sista lektion för idag och har ångest över alla prov och sånt jag kommer ha de två kommande dagarna.
varför valde jag ekonomi?

idag har vi suttit med några kirunabor på en föreläsning i två timmar av gubben som fick nobelpriset i kemi. astråkigt.


idag ska jag på extralektion o företagsekonomi så jag kan klara provet och efter det är det bara att plugga franska, hela kvällen, förutom på fotbollen då.

nu ska jag göra klart mina manuskort inför engelskaredovisningen imorgon, hejdå!

det här är ju jättetjorvigt!

just nu sitter jag och försöker att jobba matte, men allt annat är så mycket roligare. Har hittat en jättebra fotoapp men jag vet inte hur man laddar upp bilder från telefonen hit så jag får helt enkelt göra det på det gamla vanliga sättet, nämligen att föra över till datorn och sen ladda upp den därifrån. Nu måste jag jobba lite så jag kan hänga med sen. Hejdå!

Då börjar allting om igen

Nu är det söndag, som jag hatar. Imorgon är det måndag som är lite bättre för att det är fotbollsträning.
Sen kan resten av veckan bara gå och dö.

Idag måste jag räkna matte, göra franskan, börja på bokrapporten igen och plugga till företagsekonomiprovet. Bästa söndagen ever!

och jag saknar min dator om ni inte redan visste det.


393329_146544888781891_145518495551197_135099_530389593_n_large

Morgonens äventyr

Jaha, det är alltid lika kul att börja dagen med att svimma. Trodde jag låg i min säng och drömde om alla saker vi pratade om precis innan, men när jag vaknade låg jag på hallgolvet och hade ont i låret. 

Typiskt mig att göra något sånt också..


Nu ska jag äta frukost och kolla nått avsnitt av gossip girl innan jag ska dra vidare till Ellenor och Therese för att repa inför luciatåget som vi ska ha senare ikväll.




Danne ♥

mobilbloggning!!

Hej, första mobilinlägget, eller ja. Det blir ju det andra med tanke på chokladbollarna som jag laddade upp.. Få se om det funkar nu!

ocigghjjiugh


Jag vill bara somna och vakna upp när allt är bra igen.

Synd att det inte är så livet fungerar.

Då var man utan dator, typ

Ja, idag kraschade min dator helt ihop, skärmen laggade fast och blev helt randig. Då gick jag till våran datoransvariga på skolan och frågade om han kunde fixa det, vilket han inte kunde men de som gjort datorerna kunde det. men då måste han skicka datorn ner till typ stocholmstrakten först. Alltså ska jag om några dagar få en lånedator som jag kan ha i skolan, sen får jag min egna först efter jullovet. askalas.

nu är jag deprimerad och ska äta middag själv för jag är forever alone. alla övriga familjemedlemmar är på julbord.

och nu kommer det bli skitdött här för jag orkar inte vänta på att den här datorn ska starta i tjugo minuter hela tiden. men det är ni väl vana med vid det här laget? det är inte som att det aldrig varit bloggtorka förut..

jag saknar min dator ♥ 
tänk nu kommer jag inte kunna se gossip girl i soffan längre.


åhjaghatarmittlivjustnu.


Het?


Besviken helt enkelt

Ibland känner jag mig less på människor i allmänhet. Hur vi tar hand om och pratar om varandra.
Varför inte ta vara på våra medmänniskor innan vi är helt ensamma, för så kommer det bli om det fortsätter såhär.

Varje gång jag hör hur vi behandlar varandra känns det som att en stor sten har landat, som att hela jag trycks ner en meter närmre mot marken.
Jag blir besviken helt enkelt.

En plats

Jag sitter på samhällsen och försöker att skriva, Jag ser hur den där pinnsaken blinkar på men ingenting kommer. Jag har ingen aning vad jag ska skriva. Jag vill bara hem. Eller egentligen vill jag inte ens hem, jag vill bara bort. För jag vet att när jag kommer hem så ligger matteboken där och tittar på mig, franskan måste också bli klar och snart är ekonomiprovet.
Jag vill bara bort från allt det här, jag vill till en plats där jag inte behöver tänka på dessa saker för de spelar ingen roll, en plats där jag kan skita i allting för när jag är redo så är resten av världen också det.

En plats där jag får all tid jag behöver.

Jag suger på att pyssla

okej, det gick inte så bra att pyssla. försökte göra ett sådär fint flätat hjärta men det blev inte som tänkt. sedan blev mit kartonghus också misslyckat. nu ska jag börja göra en pizza till middag och sen blir det bara att vänta på att skolan ska börja imorgon, hojj, jag hatar söndagar. hejdå!




Julstämning

Åh vad det har snöat igår, inatt och idag. Svinskönt eftersom alla snö nästan regnat bort..

idag vaknade jag först elva men jag har hunnit skotta lite utomhus, busat med Viggo och Ture och borstat Viggo vilket inte är det lättaste. Nu ska jag ta och äta någonting för jag har inte ätit frukost än.

Idag ska jag inte göra någonting, kanske julpyssla lite för det ville Kela. Har äntligen fått julstämning men mamma verkar vara på väldigt dåligt humör, hoppas att hon inte förstör den.

aja, nu ska jag ta fram lite pysselgrejer, hejdå!



Hemma efter en lång kördag

har saknat att sjunga och repa länge. det var jättekul faktiskt, sen gör ju inte all mat vi får från kyrkan något värre heller, haha.

ja, om ni vill komma och kolla så far till malmbergets kyrka kl 19.

nu ska jag äta middag innan vi måste fara iväg igen. hejdå!



Beslutsångest

Jag vet inte om jag ska köpa två behåar för 350 spänn eller om jag bara ska ta en? Båda är fina men jag vet inte. jag sitter nämligen på Lindex hemsida och ska beställa från nätet med Bank ID för första gången. ja, det är sextonårsgräns. askul när jag skulle beställa förra lördagen och jag fyllde år först på måndagen.

I alla fall så har ingenting hänt idag, är bara glad att jag slapp gå till skolan så jag kunde sitta hemma och kolla julkalendern och äta choklad. mycket bättre!

imorgon är det kör i typ åtta timmar- inte lika kul. om man har svårt att säga nej så får man skylla sig själv, jag borde ha lärt mig det nu.

äh, den dagen den sorgen som mamma bland annat brukar säga. imorgon kan jag säga "life sucks and then you die" som hon också brukar säga. och när jag verkligen är less på att sjunga kan jag säga "det som inte dödar härdar" vilket hon brukar använda ganska så ofta när jag klagar.

nu ska jag sluta, "bättre sent än aldrig" tänker ni säkert nu efter att ha läst det här sjukt onödiga och tråkiga inlägg.

hejdå!




Nya mobilen ♥



ignorera fettoarmbågen, jag kunde inte säga nej när den ville vara med.


Äntligen över!

Hojj, nu är äntligen redovisningen över. Det var inte så läskigt som jag trodde men det var ändå väldigt nervöst. Såklart var vi sist också så man hann bli jättenervös.

Men allt var värt det för att få vara ledig imorgon! det ska bli så skönt!

har fastan på julkalendern från 2001- Kaspar i Nudådalen. Jag började kolla den för att se om jag kom ihåg någon eftersom alla mina vänner tydligen gör det. men ingetning minns jag, jag vet bara att jag har spelat datorspelet några hundra gånger. Så nu måste jag se allt så jag kan hänga med, haha.

Hejdå och ha en trevlig fredag i skolan!

Sista rycket

okej, allt jag skrev försvann på något sätt så jag kortar bara ner det.

jag sitter på företagsekonomin och jobbar med våran (min och hannas) presentation och är nervös inför ikväll. men det ska förhoppningsvis gå bra.

jag vet att jag har sugit på att blogga på sistone men jag har haft världens tråkigaste liv, alltså inget ni vill läsa om.

Nu måste jag göra klart allting, hejdå.


jo, juste, jag är ledig imorgon!!!!

RSS 2.0