6 & veckor och fyra dagar!! :D

Hej!

Jag har inte kommit på att skriva ett inlägg. Jag har varit upptagen på veckorna med skola och på helgerna med kör och dans ;) Men inte alla helger så jag kan egentligen inte skylla på det :) Förra helgen var det gospelkonserter med kören, det var jättekul :) Sen nu ihelg är det med koreografens dans. Idag började vi kvart i ett och slutade typ halv två :O Men morn blir det jobbigt. Vi börjar halv 12 och har rast från fyra till halv 6 -.- Det blir en lååååååååååång dag ;) Men man får ju vara med vännerna så det är lungt xD På måndag och tisdag har vi också rep och sedan på onsdagen så är det showtime! Två föreställningar kl 6 och 8 :D Då får ni komma. Sen är det ju skolföreställningar med våran egna dans efter det någon gång :)

Jag har kommit på att jag ska ha en egen liten nedräkning till sommarlovet här på bloggen men jag vet inte hur. Något förslag någon? :)


Nu får ni glädjas med några bilder på.......trumvirvel.........HUNDARNA!!! Ovanligt va? xD




     

Dagis och hundar :)

Idag på dagis så lurade ett dagisbarn mig att de gick en hund utanför fönstret xD Inte det bästa första april skämtet enligt mig ;) Vad tycker ni? Men iallafall så tittade jag och alla barn skrek; aprill aprill din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill :D Om ni inte vet så har vi prao denna vecka och jag praoar på dundrets förskola (rallarosens dagis). Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg men jag is inte ;) jag ska ändå gå och lägga mig snart så jag hinner nog inte xD Så nu ska jag avsluta mitt korta inlägg med en vacker bild på...hmm...Vovvarna :)






Ett äkta picnik collage :)

RSS 2.0