Backpacking

Då var man hemma igen. Men inte speciellt länge, för snart ska vi tydligen åka till stugan och lämna omvärlden. Jag hinner inte ens vara hemma en halv dag så ska vi iväg igen. Börjar bli lite less.

Dock har jag laddat upp ordentligt med serier och filmer, så jag borde ju klara mig!

Om ni inte har förstått det än så betyder stugan = inget internet. Så bloggandet kommer upphöra (det har ju aldrig hänt förut..) och så finns jag bara tillgänglig på telefon.

Tjarå!

Jaha, idag börjar verkligheten igen.

Om en timme ska jag vara på flygplatsen och checka in migtt bagage och mig själv, där vid tolv är jag äntligen hemma igen. Inte för att det har varit tråkigt här, det är som ett andra hem på många sätt och vis. Men det ska bli skönt att komma hem till alla min kläder och min säng och hundarna.

Nu måste jag gå och väcka Ellis så att vi hinner dit innan flyget går. Ha det bra!



A song to keep us warm

Igår var jag hundvakt åt Ippo. Av någon anledning hade han mer energi än vad han någonsin brukar, han fick gå på två långa promenader men ända var han inte nöjd. Han kissade i min säng, tuggade på en penna som färgade av sig på mattan, åt lim och rullade sig i bajs.

Nu idag är han hur mysig som helst och ligger här som en limpa och snarkar. Jag har redan varit ute på en promenad där han fick springa ganska mycket, för Ellis sover ännu och då är det så tråkigt att vara i lägenheten.



I alla fall så åker jag hem imorgon på morgonen. Då ska jag åka till lassarettet och ta bort mina stygn, sedan är det bara och vänta tills jag kan gå normalt igen. På eftermiddagen far jag till stugan och är hundvakt åt mina tre små monster i en vecka medans mamma, pappa och kela är i linköping/uppsala.

Nu ska jag gå och duscha och sen äta frukost, sedan ligger en helt oplanerad dag framför mig! Hejdå!


P.S. Skitmysig låt jag hittade igår, dock när jag kollade upp texten på den var den väldigt hemsk. Men, man kan bara njuta och inte lyssna på texten;  Radiohead – Exit Music (For A Film) D.S.

Årets första dopp.

Igår gjorde jag något som jag kommer ångra resten av mitt liv, precis som första gången. Jag såg Paranormal Activity 3. Jag vet, hur dum får man bli?
Tur som var såg jag det självklart inte själv, men det var läskigt nog. Såg ettan förra året och tänker fortfarande på den ibland när jag är ensam hemma och hör konstiga ljud i huset.

För att väga upp mot den hemska hemska filmen ska jag idag se alla töntiga och romantiska och roliga filmer som någonsin gjorts.

Tidigare idag har jag och ellis varit på ett badställe som ligger ute på "landet" (som det kallas för här) i Frötuna.
Det blev också årets första dopp i det helt okej varma vattnet. Ippo fick också bada en liten stund.

Nu ska vi äta plättar till lunch och sen vet jag inte vad vi hittar på. Kolla en film kanske?


Hakuna Matata

Well, jag orkar inte berätta vad som hänt i mitt liv under den här bloggpausen, utan ni får kolla in min twitter eller facebook eller instagram. Inte för att det har hänt så mycket där heller.

De är sommarlov och jag får vara lat.


Jag ville bara kika in en snabb sväng här och tycka synd om mig själv som vanligt eftersom jag precis har tappat all kondition jag byggt up till resten av säsongen. Dumma fot som skulle skära upp sig på den dumma stenen i den dumma ån.

jajajaja, nu ska jag kolla in några bloggar som faktiskt uppdaterar!

Hejdå på er!


RSS 2.0