Hej och hallå!

Idag är jag ledig för vi får komp för Vakkotavare. Jag har hunnit äta frukost (tre mackor!), duscha, spela GH och sitta på datorn. Jag vaknade ganska tidigt dock så jag har inte gjort så mycket egentligen, vaknade där vid 9. Halv 3 så ska jag börja gå till MD's. Där vid lägenheterna på andra sidan gatan ska jag möta Julia. Vi har inte umgåtts sedan 2an? Det ska bli jättekul att träffa henne, inte för att jag vet vad vi ska göra...men vi hittar säkert på något.  Eftersom det är fredag så sitter jag och äter godis, lite bilar. De är det godaste godiset som finns, de finn i choklad (har dok inte smakat), saltlakrits, sura, vanliga, lakrits, husvagnar, däck, vägskyltar, limousiner och säkert fler. Jag ska köpa en påse av varje när jag har lust och är riktigt rik! Det är jättedåligt väder- typ snöblandat regn. Jaja, det är bara att stå ut. Jag ska hämta lite mer bilar. Hejdå!
/Evve
Adda:
Skype; Evelinahannu
Msn; [email protected]
Facebook; Evelina Hannu

Vakkotavare

Nu har jag kommit hem från Vakkotavare. Vi for halv 7 från Hedskolan- vi var klass 8 och 6. Det tog två timmar att ta oss till Vakkotavare, det var jättevarmt i bussen och Alice spydde utanför bussen och Gustav spydde inne i bussen på Daniel. men det blåste så mycket där så vi for tillbaka en bit till A-någonting-vare/vaara.
Vi tog en plats, fast vi behövde flytta 3 gånger för att vi var för nära stranden. Tillslut när vi hittade en bra plats så borrade vi 4 hål- ett åt mig och Ello, ett åt Isak, ett åt Mellis och Ida och ett åt Johan. Ingen fick någon fisk- jag och Alice gjorde en teori om att alla fiskar (eller hövdingfiskarna) var på fisk-konferens. Vi lekte och hade det väldigt roligt! Efter ett tag när vi hade varit där halva dagen så hörde vi Samuel och Viktor ropa att lärarna skulle komma till stället där de var, det hade hänt någon. Självklart rusade vi dit i klumpiga skoterskor och efter en stund såg vi Daniel i våran klass ligga i en hög brevid Gustav. Jag trodde att han hade slagit huvudet och blivit medvetslös- men efter en lång stund när lärarna kom så sa de att hans knä var ut led. Han lår var vridet åt sidan samtidigt som hans knä var rakt framåt, svårt att förklara, jag såg inte hur det egentligen såg ut (ville inte se) men det jag såg var hemskt! Efter ännu en oändlig väntan så kommer ambulanshelikoptern och hämtar honom, han får smärtstillande och dropp. De lyfter upp honom på en bår efter att ha undersökt honom. Det var inte hans dag idag- först spydde Gustav på honom, sen vred han knät ur led. Helikoptern flyger iväg och vi packar för att åka buss hem. Det är prisutdelning på vägen hem och 8orna vann priset för glädjespridande- alltså, vi vann pris för att ha lekt när det var så tråkigt och mulet väder. Vi fick två bilpåsar att dela på och pingisbollar. Nu sitter jag här och väntar på att fara till dansen, egentligen skulle jag inte ha hunnit men vi kom hem tidigare än väntat när olyckan hände. Senare idag ska jag duscha och lägga min tidigt. Vi får komp på fredag för detta- en helt ledig dag! Men det är tyvärr skola imorgon. Jag är fortfarande varm sedan bussresan men jag får skylla på att jag är het istället! Haha, nej det kommer jag inte, eftersom det skulle vara en lögn, men ni som läser kan ju låtsas att jag ska det och ha ett gott skratt över det. Hejdå!
/En trött och utmattad Evve.

Alice in Wonderland

Hej! Inget har typ, varit på Alice in Wonderland igår med alla, den var cool och bra! Nu ska jag äta innan jag sticker till skolan. Hejdå!
/Evve

Nu ska vi se

Om denna bild går att ladda upp, håll tummarna för att det går! Om det går så kommer den att synas i inlägget; Fail nr 2 och i detta inlägg.
Wohoo!! Det gick!

Begravning

Idag så har jag ju varit på begravning. Hon som begravdes hette Sigrid. Hennes man Sune begravdes 2007 och då var jag också med. Det var jättefint och sorgligt, jag börjar alltid gråta själv när jag ser alla andra gråta så det kom tre eller fyra tårar när de pratade på kyrkogården efter att de hissat ner kistan i graven. Vi hade begravningsmiddag vid 1 på Forest Hotel- svinfint där! Jag åt där i somras när vi firade moffa. Vi åt lax, fläskfilé, potatisgratäng, potatis och mackor. Till efterätt så var den någon tårta. Vi for därifrån vid 2 halv 3 kanske och for till stugan för jag skulle hämta skoterskor och en ryggsäck till Vakkotavare på onsdag. Faster åkte med mig och pappa, efter oss kom farbror Fredrik, Anton och Fammo. Pappa visade typ runt i huset och sedan skulle Fredrik, Fammo och Anton till huset där Sigrid och Sunes hus (båda är döda nu) Vi skulle hem. När vi hade farit förbi Sune och Sigrids hus så frågade pappa om jag ville att vi skulle stanna där en liten stund och jag har inte varit där på över 8 år typ så jag sa ja. Där var hela tjocka släkten på pappas sida med tre småbarn-Ella, Adela och Ebba. Ebba följde efter mig på begravningsmiddagen. Jag sa inte så mycket där utan åt lite godis, pratade med mamma som ringde och frågade om vi var på väg hem och lyssnade på vad alla andra sa. Det var trevligt. Sen for vi hem och jag somnade väldigt snabbt. Jag vaknade vid korsningen med Gällivare-skylten. Vi skjutsade hem faster och sen så kom vi hem. Jag skrev igår att jag skulle skriva ett inlägg om det hela så nu gör jag det. Det är inte detaljerat men jag har inte ork att skriva detaljerat. Ska försöka att umgås med någon innan dagen är slut. Jag har upptäckt ett band som är ganska bra faktiskt! De heter We The Kings. Ni har säkert hört talas om dem men jag upptäckte dem idag, de har flera bra låtar. Jag har försökt att ladda upp bilden jag gjorde på paint igår, men det går helt enkelt inte. Får testa att printa screenen senare, jag orkar inte nu. Hejdå!
/Evve

Fail nr2

Jag har inte bloggat på några dagar, men jag har helt enkelt inte orkat. Ja, som ni ser i rubriken så har jag failat igen. På badet denna gång, vi hade bad i torsdags och det var kul. När vi kom in i duschrummet så började vi duscha (självklart) och när jag skulle ta schampo så var det nästan slut i flaskan så jag öppnade korken och tog det sista från flaskan. Jag har mina saker på en minibänk där man sköljer sina badkläder, för det är så lätt att få tag på dem där. Då när jag har duschat ur schampot så är jag lite lat och skruvar igen korken med en hand. Såklart så trillar flaskan ner i avloppen på minibänk/baddräktsduschsaken. Jag blir alldeles chockad och står tyst och kollar en stund, sen börjar jag asgarva. Jag försöker förklara till de andra vad som hänt, men det lät ungefär såhär;
"Schampo!!! Hahahahaha!! Avlopp!!! Flaska!!! hahahahahahahaha!!!"
Ello fattar först och förklarar för de andra, som börjat förstå vad jag säger,vad som hänt. Vi försöker fundera hur vi ska få upp den, jag får inte upp den med handen för hålet är för litet. Tillslut går jag ut till poolen där Kajsa (gympalärare) är och frågade henne om man kan få upp flaskan ur avloppet. Efter ett tag så följer en badvakt med mig in i duschrummet och jag visar vad jag tappat flaskan. Hon lyfter upp avloppsbrunnens lock och börjar spola vatten i avloppet. Efter mycket bubblande och skum så kommer flaskan fram och jag tar upp den och skruvar igen korken. Badvakten sa att hon just hade sköljt avloppsbrunnen så att den var alldeles ren. Det var min torsdags-fail.
Idag har jag inte gjort någon fail, jag glömde syslöjdspåsen i engelskan men den kom tillbaka i god tid innan syslöjden. Jag har också varit på Stacken ikväll. När de sjöng dör så blev jag så sugen på att springa upp på sen och sjunga jag med! Jag hade också velat vara med i ett band, men jag får inte plats... Imorgon ska jag på begravning så kommer väl skriva ett inlägg om det senare. Ida är i Luleå så ingen kan sitta uppe med mig till tre på natten och vara inne på msn och snacka, eller göra Facebook-videos. Jaja, saknar dig Ida. Nu ska jag plocka ut kläder till imorgon. Hejdå!
/Evve
P.S. Tyvärr så går det inte att ladda upp bilden jag har ritat så fint på paint! Jag får lägga ut den på Facebook, så gå in och kolla den vackra bilden på Facebook. Om du inte har mig på Facebook så heter jag Evelina Hannu (vilket du borde veta om du läser min blogg) Om du själv inte har Facebook så ska jag försöka att ladda upp den- för din skull!
Yes! Nu finns den här! Bara för din skull!

Grattis i efterskott!

Nu ser jag att jag har haft min blogg sedan januari 2009. Jag råkade se det när jag ändrade min profilbild, så jag kollade igenom alla blogginlägg i januari 2010, men jag har inte skrivit något om min bloggs ettårsdag! Så därför säger jag; Grattis bloggen på ettårsdagen i efterskott!
Liten sak jag var tvungen att skriva, nu SKA jag gå och duscha. Hejdå!
/Evve

Glad över lite...

Jag kollade just på statistiken för min blogg och såg att jag har haft 7 läsare! Jag är rörd, nej men jag har typ aldrig haft så många läsare. Jag vet att 7 läsare är ingenting jämfört med Kensa, Foki, Perez Hilton m.m, men för mig är det någonting iallafall. Jag ser också på min nedräkningssak att det är 51 dagar kvar till skolavslutningen, nu är det inte så länge kvar mina vänner (eller mina 7 läsare!). jag har döpt min nedräkningssak till nedräkningssaken för jag har ingen aning vad man kan kalla det förutom nedräknare och det låter så trist. Jag var nyss på fotbollen, var riktigt kul idag faktisk, gjorde ett mål! Det var inte det viktiga egentligen. Det var mycket skratt idag också... nej, nu ska jag duscha. Jag längtar verkligen till serien fast jag är lite nervös också, vår första match är här men våran första bortamatch är i Kiruna. Ska bli kul! Hejdå!
/Evve

Trötthet och funderingar.

Hej! Idag så var det en lång dag i skolan, även om jag slutade halv tre så har den känts jättelång. Jag har ju normalt sovmorgon på måndagar och tisdagar. Idag på bilden så kom Petra in och sa att vi inte hade någon engelska imorgon på morgonen så vi får sovmorgon imorgon också, SKÖNT! Mamma har just börjat laga mat så att jag hinner cykla till Tallbacka. Jag var nyss inne på Facebook och såg en grupp som hette "Alla vi som är beroende av att tugga på saker". Självklart gick jag med i den gruppen på en gång. Jag har alltid tuggat på saker, nu menar jag inte att jag sitter och tuggar på bordet medans jag skriver detta inlägg, utan att jag alltid har ett tuggummi i munnen eller så kan jag sitta och bita på pennor, linjaler, och plast i största allmänhet. Så länge som jag kan minnas så har jag alltid gillat att tugga på saker. Om man skulle kolla på mina Barbie-dockor så har de oftast inga händer, fötter eller skor. Jag undrar om jag fick mina tänder senare än alla andra så att jag inte hann tugga på allting som 1åring. Nej, jag ska sluta fundera innan ni har somnat vid datorn. Vem vet, ni kanske tände ett ljus som står för nära gardinen och nu när ni har somnat så kan ni inte gå och flytta på ljuset innan det har fattat eld i gardinen. Om jag hade fortsatt fundera så hade kanske ert hus börjat brinna. Eller så kokar ni vatten och så somnar ni här och då kokar vattnen över och ger golvet fuktskada.
Trötthet och funderingar funkar inte så bra ihop för mig. Hejdå!
/Evve

Läxor

Just nu sitter jag och översätter en text på franska, det handlar om ankor. När jag är klar med den så ska jag jobba lite SO. Jag har gjort tre frågor av 16 st. Det ska in imorgon så jag får skynda mig lite. Idag så var vi ju på fryshuset. Det var jättekul och jag och Eloise skrattade ihjäl oss åt massa saker. Saknar dig Ello! Har inte umgåtts på jättelänge <3 Jag kommer inte göra något långt inlägg, bara skriva om detta och att det går väldigt dåligt för mig på fotbollen nuförtiden... Jag tänker för mycket och spelar för lite. Jag ska försöka bättra mig. Ja, det var väl det jag hade att säga. Ni får en bild på de goda godisarna som fanns i massor på föreläsningen. Hejdå!
/Evve

Oj, det blev ett ganska långt inlägg iallafall!

Hej alla glada! Sitter här hemma och väntar på att klockan ska bli kvart över för då far jag till "skolan". För er som undrade vad jag menade med "skolan" (vilket jag gissar är alla mina 3 läsare) så är det inte riktigt skola idag. Vi kommer att tillbringa hela dagen på Blå Forell med att lyssna på människor från Stockholm som pratar om deras enorma och säkert jätteroliga fritidsgård- Fryshuset. Fråga inte mig om namnet för jag tycker det låter sjukt men det ska bli kul att lyssna på dem iallafall. Vi får också leka några samarbetslekar i olika grupper. Vi får även lunch där, vet dock inte vad det är för lunch. Hela den här grejen slutar ungefär kl 4 och min fotbollsträning börjar 5. Först tänkte jag att "nog hinner jag, det är bara att slänga i sig lite mat och sen sticka." Men det visar sig att mamma slutar 6, de skulle på någon sak och pappa jobbar eftermiddag vilket börjar kl 3 och slutar kl 11 typ. Alltså;
1. Jag har ingen skjuts.
2. Om jag ska cykla dit så är jag klar kanske kvart i om jag har tur och det tar tjugo minuter att cykla.
3. Jag har ingen cykel.
Det lutar mot att jag tyvärr får skippa träningen idag. Jag får röra mig på något annat sätt, kanske göra So:n och Franskan som ska in imorgon? Nej, nu är klockan 5 i åtta. Jag ska möta Alice vid hennes hus tio över så far vi till Fryshusets-saken. Det blev inte så mycket skrivande nu, men jag är fortfarande morgontrött. Igår så sov Ida över från lördag till söndag (det kanske ni förstod) och vi somnade kl 3 på natten. Vi kunde inte sova kl 11 så vi satt på datorn och gjorde massa Facebook-videoklipp, tyvärr tror jag inte att jag kan föra över dem hit. Jag är inte så tekniskt. Ni missade ändå ingenting för vi svamlade bara och det är väldigt dålig bildkvalité. Vi somnade iallafall kl 3 som jag har skrivit typ 3 gånger också. Kvart i nio vaknade vi och gjorde oss i ordning för kyrkan. Jag läste den "gammaltestamentliga" texten och det gick bra, tror jag...
Sedan for vi till Sjöpen snabbt och träffade alla där. Efter det for vi hem till mig och gjorde några fler videoklipp. Om ni verkligen vill se dem så gå in på min Facebook och kolla in dem där. Om ni inte har mig som vän så adda mig för jag har typ 50 vänner! Nu ska jag fixa det sista innan jag far. Hejdå!
/Evve
Bjuder på en bild idag :)

Jag har tråkigt!

50 frågor med svar.

1. pratar du fortf. med personen du kysste senast? ehm... jag vet inte?
2. har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. har du gråtit över en kille/tjej? Nej
4. har du fått någon komplimang idag? Ja, kanske?
5. bor din mamma och pappa tillsammans? Jajjamenssan
6. är du polare med grannarna? Mamma och pappa är polare med grannarna
7. hur många seriösa förhållanden har du haft? Inget
8. gillar du någon just nu? Nej, men Ida försöker få mig att gilla någon
9. senaste piercingen? Öronen
10. vart åkte du sist du reste? Luleå
11. gay? Nej,
12. har du däckat/spytt för du druckit? Nope
13. vad har du för telefon? Samsung
14. har du täckt någons hus med toa-papper? jo, varje dag
15. suger det här? Sådär
16. har du varit på stranden? Många gånger
17. vem är din bästis? Ja, jag vet inte.
18. vem träffar du mest av dina kompisar? De i skolan?
19. har du bra syn? Tror jag väl
20. har du varit på ett party? Ja
21. vilket är ditt favoritdjur? Hund
22. vilken är din favoritfärg? Grå,blå
23. har du varit utomlands? Jo
24. har du sett din bästa vän naken? Ja
25. vilket är det bästa bröllop du varit på? Aldrig varit på bröllop så...
26. skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Japp
27. var är dina syskon just nu? Inte i norrland
28. hur är din dröm tjej/kille? Ingen aning, snygg?
29. vilken tid gick du upp imorse? 8.44
30. vad ska du göra i helgen? Ja, det är söndag idag. Nästa helg blir det väl något.
31. vad står det i fjärde smset i din inkorg? Jag börjar åka om 5 min bara så ni vet :)
32. vad står det i ditt nyaste sms? Ring till mig när filmen är slut / ida
33. vad har du för kläder på dig just nu? Leggings tröja linne sockar
34. vad har du för färg på ditt hår? Blont, brunt
35. vad gjorde du igår? Ida sov över och det var konfa och jag kollade film med alla
36. vad är det första du gör på morgonen? Stiger upp ur sängen under protest
37. vad ska du göra efter det här? Vänta tills någon rolig loggar in på msn som jag kan prata med?
38. tänker du på någon viss person just nu? Njae, nej det gör jag inte.
39. vad är klockan just nu? 16.32
40. katter eller hundar? Hundar
41. har du varit kär i en lärare? Ehh.. nej!
42. vad längar du mest efter till sommaren? Allt! Bli längre...
43. vad önskar du dig i julklapp? Gitarr
44. sommar eller vinter? Hmm...svårt val.
45. bästa låten? Just nu; A fall down med OneRepublic
46. bada eller sola? Bada och sola,
47. är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? Nej
48. sminkar du dig? Sällan men det händer
49. vill du dö? När jag är klar med livet ja, men då är jag 100!
50. är detta sista frågan? Om det inte finns mer, så ja.




Kan lägga upp lite bilder också :)











Don't ya?

Jag har inte skrivit på ett tag nu men jag har faktiskt haft fullt upp och om jag ska vara ärlig så är bloggen inte min första prioritet när jag väl är ledig. Jag hade seminarium igår och jag tror faktiskt att jag fick MVG på den! Sedan var det No- prov och då sa Linda bara att; "Det här ser riktigt bra ut!" Mer fick jag inte veta, men det räcker nog till ett VG iallafall. Idag var det matteprov och det kanske jag får VG på om jag har tur. Jag är verkligen jättedålig på matte. Dagen började med matteprov och sedan var det livsviktigt. Efter livsviktigt så var det gympa. Innan gympan så fick vi veta att Linda var sjuk så vi skulle inte ha någon No efter So:n. Jag skulle inte ha någon So för där har vi seminarium och det hade jag igår.
Sammanfattning;
Hål efter gympan.
Lunch.
So (Som jag inte skulle ha)
No (Som inte blev)
Då skulle jag ha haft hål från 10.50 till 14.15. Efter No:n så har vi bara franska sen slutar vi och som vanligt får man inte tag på Annika så vi limmade, ja, vi limmade fast en lapp där det stog; "Vi har slutat före lunch. Vi tar hem och jobbar om djuren. Hälsningar 8B."
Då kom jag hem kanske 11.50 någon gång och gjorde milkshake. Sedan har jag suttit här vid datorn och vid Tv:n. Hejdå!
/Evve

Önskning!

Jag vill ha en systemkamera!

Förra inlägget!

Det förr inlägget om att jag är kär skrev min kära kusin Rebecca. Jag är inte kär och har inte träffat någon random kille på stan och blivit dödskär. Hur många snygga killar finns det i Gve egentligen? Ungefär 2 st kanske. Tack Mellis för tipset men om jag hade blivit kär så hade det nog varit en turist som är här över påsklovet iallafall.
Idag har jag varit hos Alice mestadels av dagen. Vi har spelat kort, gitarr och så har vi pratat lite och kollat YouTube videos. Igår och i torsdags så var jag med Rebecca, Philip och David. Vi var på Dundret till halv 4. Jag sov över hos mommo och moffa från torsdag till fredag, sen på fredag så lekte vi kurragömma hos mommo och moffa. Elias, Isac och Aaron kom till mommo och moffa på kvällen och åt. Vi firade Elias som fyller år idag (Grattis Elias på 16 årsdagen!) och Philip som fyller år den 19 april (Grattis Philip på 13 årsdagen i förskott!). Familjen Grape (Elias, Isac och Aaron med föräldrar) for hem där vid 9 och Familjen Sellin (Rebecca, Philip och David med föräldrar) for hem idag vid 6 på morgonen eller något liknande.
Jag ska även passa på att gratta Dennis som fyller år den 12 april (måndag) innan jag glömmer bort det... så, grattis Dennis på 15 årsdagen!
Hejdå och ha en trevlig sista helg av påsklovet!
/Evve

kär

jag har blivit sååååå kär idag! såg världens snyggaste kille på stan, jag höll på att svimma!! :O vi är som gjorda för varann och det är första gången jag känt så, asså jag ångrar att jag inte frågade vad han hette :( men.. jag hoppas att jag träffar honom igen :D

Snodd från Emma :)

Tråkigt!

~> Skriv 8 saker du ser fram emot:
* Att träffa kusinerna
* Serien i sommar
* Sommarn
* Stockholm 
* Mina öron är läkta
* Sätta in nya öronhängen
* Frankrikeresan
* Skolavslutningen

~> Skriv 8 sanningar om dig själv:
* Är rädd för att inte bli någonting
* Jag tror jag vet vilket gymnasium jag vill gå
* Jag älskar musik
* Jag har äkta vänner, även om de är få
* Jag önskar jag var längre
* Njuter av att spela fotboll
* Tycker om choklad(om du vill överraska mig så köp det)
* Funderar för mycket och för ofta

~> Skriv 8 saker du brukar säga:
* Ba
* Ofta
* Va
* Nää(sarkastiskt)
* Typ
* Orka
* Snälla
* Ååh

~> Skriv 8 saker du har på dig nu:
* Leggings
* Tröja
* Linna
* Öronhängen
* Armband
* Snoddar
* Sockar
* Underkläder

~> Skriv 8 personer du utmanar att göra denna lista
* Alla
* Alla2
* Alla3
* Alla4
* Alla5
* Alla6
* Alla7
* Alla8

Även om det går sakta, så går det.

Ja, det går väldigt sakta men det är faktiskt bara 65 dagar kvar till skolavslutningen. Dags att börja tänkte på klädseln? Jag ska till Stockholm i maj, då kanske jag hittar något fint att ha på mig. Idag kom jag hem från stugan, har åkt skoter och varit ute mestadels. Skönt att vara hemma, hade träning idag också. Det gick inte så bra, har så ont i huvudet så att jag inte passar ordentligt och såna där irriterande saker. Elli, Alice, Davve, Dennis, Emma och Rasmus gick nyss hem, såg lite av Pirates of the Caribbean. Annars hände det inget intressant. Ska kanske följa med på Dundret imorgon, jag vet inte om jag skulle följa med eller inte.
Nu: Dricka Oboy och sitta på datorn ett tag
Sen: Läsa i min bok
Senare: Förhoppningsvis sova

Under väntan så blev du förändrad

Hej alla glada människor! Idag är det den 1 april, glöm inte att akta er för luriga människor som försöker lura er. Själv ska jag vänta på det rätta tillfället och sedan lura någon riktigt illa. Det är även första dagen av lovet men tidigare idag innan påsklovet så var det friluftsdag; Gick upp för något berg på Dundret och åkte sedan pulka ner för Soldalssvängen, riktigt kul faktiskt! Förutom att gå, det var dimma så jag såg två meter framför mig och det blåste och var allmänt dåligt väder. Det var ändå värt det. Sen köpte jag pjäxor till mina nya längdskidor som pappa köpt till mig! Tack pappa, och mamma för den delen! Pappa vallade skidorna och jag for på en åktur, det var jobbigt, är så förkyld och sen sprang vi runt överallt på stan för att köpa saker inför stugan. För en stund sedan så gick jag ut och fotade på baksidan. Ville fota istappar. Fick några bilder, kan lägga upp dem sedan. Har fotat lite allt möjligt idag.
Nu: Lyssna musik
Sen: Lyssna musik
Senare: Slappa för det är påsklov!

Det var nog allt för idag.
Ha en lurig första april! Hejdå!
/Evve

RSS 2.0