Nu kan jag blogga från mobilen!

Hej, jag sitter i soffan i vardagsrummet och väntar på att min buss ska komma. Eloise pratar på voxer med mig så jag har det ganska bra just nu. Jag gjorde aldrig klart psykologin igår, den får vänta ett tag. Nu ska jag borsta tänderna och sedan börja gå till bussen.

Ha en jättebra dag! kram.






Speak again

Jag sitter och skriver klar instuderingsfrågorna för psykoligin och läser privatjuridik. Min paus från psykologin är privatjuridiken och tvärtom. Samtidigt håller jag på att slänga telefonen i diskmaskinen för att den aldrig slutar blippa och påminna mig om att människor utanför vill att jag ska ta beslut. Jag vill inte det, inte idag.

Tur att det är lika kallt ute som inne så jag inte känner att jag missar något.

Idag känner jag hur omständliga alla människor är och att det är näst intill omöjligt att kunna kompromissa med någon. Idag vill jag vara sjuk och ligga hemma i sängen utan några måsten och borden. Idag vill jag äta godis och kakor och choklad utan att känna dåligt samvete. Idag vill jag vara fri från alla förväntningar.

Kramar uppskattas idag, även om det är sent. Sköt om er.







 
 

I will keep the silence

Hej! Jag har precis kommit hem från läkaren. Dem säger att jag kanske måste operera min fot, för när jag skar mig i foten i somras skar jag även av en sena,som nu måste sys ihop. Det blir ju kul att hoppa på kryckor i två veckor igen. Om vi ska gå över till gladare ämnen så fick jag min fina klänning och mina fina skor från Asos igår. 




I alla fall så ska jag på första körrepet för den här terminen om en stund, ser lite fram emot vad vi hittar på det här året. Synd att Emma inte kan vara med nu när hon är i Australien.

Imorgon skiter jag i skolan och åker till Luleå med Melinda över dagen, det ska bli jätteskönt. missar ändå bara två lektioner.

Min röda tråd existerar inte riktigt i det här inlägget, men det får duga. Ni fick ju faktiskt en bild.


Nytt överallt

Vad konstigt det är att vara inne på blogg.se igen nu när de har ändrat allt. Det märks att jag varit frånvarande här ett tag.

Under min bloggpaus har jag gjort lika mycket som innan. Ingenting. Jo, min fot har läkt, jag har börjat skolan och min ögonfrans har börjat växa igen. Har jag inte berättat om den än? Det är nämligen så att jag har en albino ögonfrans som aldrig slutar att växa. Jag vet inte hur många gånger jag klippt till den för att inte folk ska tro att jag går omkring med hundhår i ögonen. Dock är det en envis typ som alltid växer tillbaka. Efterom att den är albino har jag jättesvårt att fånga den på bild. Om ni ville veta.

För en kort liten stund sedan har jag beställt hem lite kläder från Asos. Det blev en jättesöt klänning som jag aldrig kommer att använda och ett par låga converse. De skulle komma nästa vecka någongång.



JA! JUSTE!

Mest troligt och förhoppningsvis helt korrekt så ska jag kanske men ändå ganska så säkert få ta bort min tandställning på måndag nästa vecka. Jag hade hoppats på att det var denna veckans måndag, men tyvärr inte. Håll därför alla tummar och tår på att jag får ta bort den nästa vecka!



Nu fick ni en liten uppdatering på mitt liv. Nu ska jag göra företagsekonomi och översätta en text jag har skrivit till franska. Hejdå!

RSS 2.0